Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim dedim ya daha once
hamilelik de adte belirtileri de ayni
kasik agrin iyi bir haberci olabilir hamile olabilirsin
ama cok umit vermek istemem sana simdi
o yuzden sabret bir atesine bakalim sen yorma kendini bu ara

pardon canım yaaa gunıcınde olsa reglden dıcem ama 3gundur yanı st oldugu ıcın kafam karıısyorrr:18::18::18:ınsl..hamıslıgımdendırr :18::18:kocısde sbh dr randu almıs dr amelıyat hemen derse bende öle gıdecegımm tedbırlı gıdecegım efosman fılannn ufffffff

bır gecse su gunlerr ınsl hayılrı bırhaber alsamm yaaaaaaaaa

en önemli günlerde ölçmedim ya 20. günde çatladıysam o günü değerlendiremedim o zaman ya. ufff. yumurtladığımı çatladığımı bilsem ovulasyon testi alcam da bilmiorum işte

gorunuse gore catladin gibi
zaten gecen ay da 19.gun catlamissin
ama hangi gun oldugu kesin degil ama uzme kendini onceki sonraki iliskiler de onemli

gorunuse gore catladin gibi
zaten gecen ay da 19.gun catlamissin
ama hangi gun oldugu kesin degil ama uzme kendini onceki sonraki iliskiler de onemli

işte 20 siyse önceside sonrasıda olmadı gibi. dün olması lazımdı da çok uykum vardı. ayy bölede her detayı veriorum uff bu bebeklerin bize ettiği nedir ya

bari rahim kalınlaşsada klomene başlasam

işte 20 siyse önceside sonrasıda olmadı gibi. dün olması lazımdı da çok uykum vardı. ayy bölede her detayı veriorum uff bu bebeklerin bize ettiği nedir ya

bari rahim kalınlaşsada klomene başlasam

rahim ince demistin sen bu ay di mi hatirladim
umarim yoluna girmistir
belli olmaz canim ya spermler yasiyor
olacaksa olur her turlu

ekim ayında da bi arkadaşın düğünü var. hamile olursam gitcem olmazsam gitmicem

arkadaşlar merhaba ben bu ay ateş ölçmeye başladım ateşim adet günüme göre gün gün yükseliyor sormak istediğim ise ateş yükselirken ani bi düşüş olduğunda yumurtamız çatlamış mı oluyor du .......yoksa yumurtanın folikülden salındığı anlamına mı geliyordu...kafam karştı yardımcı olurmusunuz?

suzancım bu kasık agrıların hayır olsun
umutlandırmak ıstemıyorum cnku snra olmaynca cok uzuluyorum
ama bu kdr sık oluyosa sankı bıseyler olabılır
akıntımda cok dıyosun.
Sen yınede fazla dınleme kendını dınledıkce bsyler cıkar.
Ins bebegın senınledır canım.
Bu arada esın ıcınde cok gecmıs olsun ıns kolaylıkla atlatırsınız.

NAZ CIMM hayırlısıı olsunn,bır daha kı aya ınsl...rabbım tez zamanda bekletmez ınsl...

takmıyorum ck zaten olumsulugunu dusununce ama gunluk dua mı okuyorum yapıyorumm ondanda gerı kalmıyorum cok sukur...hayırlısını versın rabbım cok aratmasın kımseyı ınsl...

maalesef everythingwillbegreatcğm. dün adet oldum. artık hiç ateş ölçmeyeceğim. geleceği varsa gelsin bu veledin. gelmezsede hayırlısı. artık ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. 2 senedir belkiyorum. ocak ayında tam tuttu dedim oda düştü. kısmet.

{El-Musavvir}​
Varlıklara şekil veren ve onları birbirinden farklı özellikte yaratan.

selam canlar nasılsınız.
ben iyiym çok şükür kürtaj olmadım kendiliğinden gidiyor.hala kanamam devam ediyor 1hafta sonra kontrolüm var.
pek sık giremiyorum kötü günler geçirdim 1haftadır çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.
doktorum 3 6ay korunmamı söyledi.zaten şu an hiç düşünmüyorum.sadece sağlığım yerine gelsin istiyorum
sonra hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum.
sizlerde iyisinizdir inşallah.ruhumu iyileştirmek için girmiyorum sizleri unuttum sanmayın.
hepinizi çok seviyorum.tamamen iyileşince bomba gibi aranızdayım inşallahhh.
hepinizi çokkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmm
dualarınızı eksik etmeyin.benimde dualarım sizlerle.

rabbım kolay gecıkten gecırsın cnm benım tes zamanda saglıgına kavus gel ınsl..bıs burdayız ınsl..rabbım cok aratmas ınsll en saglıklısında hayırlı bır evlat almayı nasıp eder ınsl..

rabbım kolay gecıkten gecırsın cnm benım tes zamanda saglıgına kavus gel ınsl..bıs burdayız ınsl..rabbım cok aratmas ınsll en saglıklısında hayırlı bır evlat almayı nasıp eder ınsl..

çokk teşekkür ederim canımm benim dualarımda sizlerle
inşallah ben tekrar iyileşene kadar burdaki tüm arkadaşlarım bu mutluluğu tatmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…