Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet planlarinin yapman iyi oldu
hormon durumunu ogrenmek cok onemli
ve kistin cinsi onemli hamile kalmani zorlastiran cinsten olabilir o yuzden caresine bakmak iyidir bazen bir ayda iki ayda eriyor kurtuluyorsun
insallah iyi haberler aliriz senden

benim için en iyi haber gebelik olur
gebelik için doktora gitmek istiyorum artık
istemiyorum kist için gitmek

plan süper valla, bi benzeri de bende varinşallah tutar planlarımız ve de bebişlerimiz

benim için en iyi haber gebelik olur
gebelik için doktora gitmek istiyorum artık
istemiyorum kist için gitmek

insallah canim
yokolmustur kendiliginden

uzme kendini herkeste olan birsey kist
ben de kullandim daha once dogum kontrol hapi kist icin
tam da bebek dusunmeye basladigimiz zamanlara yakindi
mayis topicinde bir kiz hem hamile hem kisti var zorluk cikarabilirmis kendine
o da var o yuzden caresine bakmak da iyi olur senin icin

kızlar bişey sormak istiyorum, diyelim ki bu testleri yaptırdık ve kötü çıktı hani yumurta çıkmadı fln (Allah korusun, inşallah olmaz öylesi)..ilaçla da tedavi olacağız ve yumurta geliştirecekler, o zaman tüp raporu mu verecekler?

ben de kist var ama ne durumda bilmiyorum
doktorum gebe kalmaya engel değil demişti

inş. keepcim inş. olur Rabbim bize de nasip eder bu duyguyu doktor kapısında beklerken yeni hamile oolduunu öğrenen çift vardı annenin bababnın yüzünde ki gülümsemeyi unutamıyorum birbirlerine sarılmalaarını

9 ayım Rabbim sana da sabır versin inş. ilk tüpde bebeğin seninle olur sorunun ne olduğunu biliyorsun ve 10 gibi kısa bir sürede tedavine başladın o da güzel bi şey aslında

ayy tablolarımız gb planlarımızda benziyo dr gitmekte fayda olduğunu düşünüyorum valla kırmızlar gelirse bende bi hormonlara baktırmak istiyorum açıkcası
bir sürü test sonucu var gelecek aya yani

canım birşey sorcam şimdi senin ateş tırmanışta ya inş istikrarlı olur bununla birlikte hassasiyet filan varmı göğüste_???????
yok canım ya, hamile olunca bi kırgınlık bi bezginlik oluyor bende o da yok maaşallah çakı gibiyim. Şu hormon testleri çıksın ben ufaktan tüp topiklerine dalarım artık,önceden araştırmak etmek anca yetişir

plan süper valla, bi benzeri de bende varinşallah tutar planlarımız ve de bebişlerimiz

bu plana gerek kalmadan gelsin Allahım ne olur bebişimiz

kist ve
yüksek çıkan fsh
ve yapılmayan testler
bunlar benim durumumun iç açıcı olmayan yönü
bir de buna rağmen gebe kalabileceğimi bana fısıldayan polyanna ruhum

ayy tablolarımız gb planlarımızda benziyo dr gitmekte fayda olduğunu düşünüyorum valla kırmızlar gelirse bende bi hormonlara baktırmak istiyorum açıkcası

umarım bunlara gerek kalmayacak

sanırım tüp için sadece tüp raporu alınıyor
yoksa onlar sadece ilaç
yumurta geliştiren ilaçlar yani çoğu kişi kullanıyor diye biliyorum

hormon testi yaptıracak arkadaşlar 21. gün yapılan test yumurta çatladıktan 7 gün sonra mı yapılıyor benim yumurta genellikle 17. gün çatlıyor ben 24. günü mü yaptıracağım

aldım, çok teşekkürler,o iki değeri otobüste ölçmüştüm, biri 5.30, diğeri 8'de. Çıkartınca şöyle oluyor;

My Ovulation Chart
keep bnm düşündüğüm yere çekmemiş çizgiyi adetine göre anlıycaz ,senin bu ay ilişki olamadımı şehir dışındaydın demi yani gebelik olursa bunu hiç bi zman anlayamayacağızya o açıdan sordum..
merhaba kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak inşallah dualarınızı bekliyorum kızlarr
bebişimmmmmmmmmmmmmmmm dualarım hep seninle cnmmmm arkadaşımmmmm git ve bitir bu işiii

bide dpo kaç onu bilsem :)
yumurtlama olmuş bariz ama ölçmediğin o 3 gün içerinde yüksek ihtimal tabi son ölçtüğün günde olabilir...
eksik ölçüm sebebiyle dpo kaçtasın onu tahmin etmek biraz zor...
hormon testi yaptıracak arkadaşlar 21. gün yapılan test yumurta çatladıktan 7 gün sonra mı yapılıyor benim yumurta genellikle 17. gün çatlıyor ben 24. günü mü yaptıracağım

evet bende geçen ay öyle yaptırmıştım 19 çıkmıştı 25 günüm...

oldu, epey de sıkı çalışmıştık bu ay hani..bi günde gidip geldim şehir dışındaki iş için.ah keşke öyle bi mucize olsa canım ya

DUN de yazıdıgım gıbı hastanedeydım hnm lar cok sukur ıyıyız sbh 8 de geldık evımızee uyuduk bır gusel az once yemek yedık sofrayı mutfaga kaldırdım ff bakmaya geldım nasılsınız bakalımm keep cımm ınsll gusel habeler alacagız cnm benımm

ff tablom bu arada onemlı notum olacak;
1-gece cok uyandım hast.nede en son 05:50 de uyandım 1-2 st lık uyku sonunda ates olctm pek saglıklı olmadıgına ınanıyorum olctum:36,4 cıktı atesım

2- eve geldık 9 da yattım 12 ye kdr uyudum ates olctum derece:
36,6 cıktı bende st farkııle 36,6 yazdım...

nasıl sızce ve gece soyleıdıgm gıbı bol sulu krem akıntı olduu
http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae

ınsl öleolmaz aklına getırme cnm benımm muckk
Kızlar ya difrizde taze fasulye ve bakla nasıl saklanır?
cnm yıka dogra tencereye koy kendı suyunu cekence kavrulsun ennn saglıklısı bölee miş suyu azolursa ekleyede bılırsınnn
merhaba kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak inşallah dualarınızı bekliyorum kızlarr
haydi hayırlısı olsun canım benımmm rabbım emeklerınızı zaiii etmes ınslll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…