evet planlarinin yapman iyi oldu
hormon durumunu ogrenmek cok onemli
ve kistin cinsi onemli hamile kalmani zorlastiran cinsten olabilir o yuzden caresine bakmak iyidir bazen bir ayda iki ayda eriyor kurtuluyorsun
insallah iyi haberler aliriz senden
plan süper valla, bi benzeri de bende varbu ay benim için dönüm noktası
adet olursam 3. günü bütün testleri yaptırmak için gideceğim (testleri eğitim araştırmada yaptıracağım)
sonra muayene olacağım başka bir hastanede(medicana da düşünüyorum)
kendi doktoruma gitmek istemiyorum utanıyorum ben sana demiştim der diye
sanki şöyle diyecek gibi geliyor
"hapı kullansaydın kistin gidecekti. bak kullanmadım ee gebe de kalamadın. noldu şimdi ??boşu boşuna 4 ayın gitti"
ama işte ben de umut ettim yazın olur diye
- şimdi gidip şu kist durumunu netleştireyim varsa tedavisini olayyım
- tam hormon testlerini yaptırayım, varsa bir durum onun da çaresine bakayım
mevzu kendin olunca kafa çok karışıyor
başkalarına söylerken kolaymmış
benim için en iyi haber gebelik olur
gebelik için doktora gitmek istiyorum artık
istemiyorum kist için gitmek
plan süper valla, bi benzeri de bende varinşallah tutar planlarımız ve de bebişlerimiz
plan süper valla, bi benzeri de bende varinşallah tutar planlarımız ve de bebişlerimiz
bu ters v'nin bir anlamı yok, özellikle adetin bitiş zamanlarında, hormonların nedeni ile ateş oynuyor ama eğer ay boyunca ve bir çok defa görülürse o zaman bir sorun var demektir(yani kist, yumurtlamama, hormon düzensizliği gibi) ama sende öyle bir durum yok canım
yapılmadı canım, keşke bu ay yaptırsaymışım. Doktor ona bakacak, adetin 3. ve 21. gününü bekliyorum şu an. Dileklerin için çok sağol ,umarım kısa zamanda hepimizin olur
9aycım, benim yumurtalar hep şaibeli idi, bilemiyorum her gidişimde çatlamış yumurtan var deniyordu ama bi sağlıklı yumurta görülmedi
canım yaa, bizim de olacak olunca da emin ol acısı geçecek.
kızlar ya topiğin üstünde karabulutlar geziyor yine, bi hamile haberi gelse ne iyi olur di mi..sevinmeye ihtiyacımız var
Di mi ben de hem güldüm hem acıdım. ben kıyamazdım sanırım öyle şaka yapmaya :) Demek ki o gülen çocuk da kardeş istiyor annesine kıyamıyor :)
Canım bu arada sabah yazdıklarıma yaptığın güzel yorum için teşekkür ederim. Lütfen dularını eksik etme.
Canım ben de bugün aynı duyguları yaşadım. Farklı şeyler tetikledi ama temelde aklımdan geçen şeyler aynıydı. Bazıları için bu kadar kolay olurken neden bizim için bu kadar zor. Zor olsun da imkansız olmasın. Bugün çok dua ettim. İnşallah allah dualarımızı tez zamanda kabul eder biz de eşlerimiz de bu heycanı mutlulupu yaşarız.
bir sürü test sonucu var gelecek aya yaniayy tablolarımız gb planlarımızda benziyo dr gitmekte fayda olduğunu düşünüyorum valla kırmızlar gelirse bende bi hormonlara baktırmak istiyorum açıkcası
yok canım ya, hamile olunca bi kırgınlık bi bezginlik oluyor bende o da yok maaşallah çakı gibiyim. Şu hormon testleri çıksın ben ufaktan tüp topiklerine dalarım artık,önceden araştırmak etmek anca yetişircanım birşey sorcam şimdi senin ateş tırmanışta ya inş istikrarlı olur bununla birlikte hassasiyet filan varmı göğüste_???????
insallah canim
yokolmustur kendiliginden
uzme kendini herkeste olan birsey kist
ben de kullandim daha once dogum kontrol hapi kist icin
tam da bebek dusunmeye basladigimiz zamanlara yakindi
mayis topicinde bir kiz hem hamile hem kisti var zorluk cikarabilirmis kendine
o da var o yuzden caresine bakmak da iyi olur senin icin
ayy tablolarımız gb planlarımızda benziyo dr gitmekte fayda olduğunu düşünüyorum valla kırmızlar gelirse bende bi hormonlara baktırmak istiyorum açıkcası
kızlar bişey sormak istiyorum, diyelim ki bu testleri yaptırdık ve kötü çıktı hani yumurta çıkmadı fln (Allah korusun, inşallah olmaz öylesi)..ilaçla da tedavi olacağız ve yumurta geliştirecekler, o zaman tüp raporu mu verecekler?
bende de bu en son gittiğimde pko görüntüsü dedi,ben de gördüm bir sürü topçuk yanyana duruyorlardıben de kist var ama ne durumda bilmiyorum
doktorum gebe kalmaya engel değil demişti
pardon kızlar iki kere basmışımben de kist var ama ne durumda bilmiyorum
doktorum gebe kalmaya engel değil demişti
keep bnm düşündüğüm yere çekmemiş çizgiyi adetine göre anlıycaz ,senin bu ay ilişki olamadımı şehir dışındaydın demi yani gebelik olursa bunu hiç bi zman anlayamayacağızya o açıdan sordum..aldım, çok teşekkürler,o iki değeri otobüste ölçmüştüm, biri 5.30, diğeri 8'de. Çıkartınca şöyle oluyor;
My Ovulation Chart
bebişimmmmmmmmmmmmmmmm dualarım hep seninle cnmmmm arkadaşımmmmm git ve bitir bu işiiimerhaba kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak inşallah dualarınızı bekliyorum kızlarr
yumurtlama olmuş bariz ama ölçmediğin o 3 gün içerinde yüksek ihtimal tabi son ölçtüğün günde olabilir...bide dpo kaç onu bilsem :)
hormon testi yaptıracak arkadaşlar 21. gün yapılan test yumurta çatladıktan 7 gün sonra mı yapılıyor benim yumurta genellikle 17. gün çatlıyor ben 24. günü mü yaptıracağım
oldu, epey de sıkı çalışmıştık bu ay hani..bi günde gidip geldim şehir dışındaki iş için.ah keşke öyle bi mucize olsa canım yakeep bnm düşündüğüm yere çekmemiş çizgiyi adetine göre anlıycaz ,senin bu ay ilişki olamadımı şehir dışındaydın demi yani gebelik olursa bunu hiç bi zman anlayamayacağızya o açıdan sordum..
oldu, epey de sıkı çalışmıştık bu ay hani..bi günde gidip geldim şehir dışındaki iş için.ah keşke öyle bi mucize olsa canım ya[/QUOTE
e çok iyi cnm o zman ben biraz eksik takip etmişim demekki olsun cnm umarım mucizen gelirde ne zaman çatladığını tam olarak bilemeyiz hiç bizamn..
e hangi birimizi takip edeceksin canımoldu, epey de sıkı çalışmıştık bu ay hani..bi günde gidip geldim şehir dışındaki iş için.ah keşke öyle bi mucize olsa canım ya[/QUOTE
e çok iyi cnm o zman ben biraz eksik takip etmişim demekki olsun cnm umarım mucizen gelirde ne zaman çatladığını tam olarak bilemeyiz hiç bizamn..öyle birşey olursa ben o doktoru nerelerden atarım artık
ınsl öleolmaz aklına getırme cnm benımm muckksuzan hastanede misin. ameliyat iyi geçer inş.
ya benim şu sağ kasıkta ağrı oluyor ya. paranoyak bi insanım ben. ağrı sıkı sık olunca aklıma şu geliyor. bu kadar ağrı gebelikte olmaz. yumurtartlama da olmaz. ya dış gebelikse diyoruum? şimdi aklımdan bu geçiyor ve korkuyorum ya
cnm yıka dogra tencereye koy kendı suyunu cekence kavrulsun ennn saglıklısı bölee miş suyu azolursa ekleyede bılırsınnnKızlar ya difrizde taze fasulye ve bakla nasıl saklanır?
haydi hayırlısı olsun canım benımmm rabbım emeklerınızı zaiii etmes ınslllmerhaba kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak inşallah dualarınızı bekliyorum kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?