canimmmmm cok sevindimmmmmerhaba kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak inşallah dualarınızı bekliyorum kızlarr
every bebiş kocaman oldu maşallah 6 gr :))) bak çok var diyodun kontrole 1 hafta geçti bile inşallah bizede nasip olur ya bunlar
bence olmus hepsinde belli bir artis var ve cizginin uzerinde
normal bir yumurtlama goruluyor
sne hormon testlerini yaptirdin mi aklina takilmasin sonucta herkesin yaptirmasi lazim. ben de bebek dusunmeye basladigimiz anda ilk basta hormonlarima baktirmistim.
canimmmmm cok sevindimmmm
insallah olacak
ve tablonda sevincle hamis isaretliycem ben de
canım ben de ff'te gezerken öğrendim, seninki gibi değil ateş durmadan düşüp yükseliyor ve nihayetinde ay sonunda başından daha yüksek olmuyor. Öyle bi tablo aradım ama bulamadım şimdi, bulunca gösteririm
doğum kontrol hapı kullanırken 1 doktora gittim tüylenme için
doktor hapı bırak adet ol adetin 3. günü test yapalım dedi
hormonlara bakıldı pko dan şüphelendi
pko olmadığı anlaşıldı hormonlardan ve yumurtalıklardan
fsh yüksek dedi ama çok önemli değil dedi
sonra diğer testleri istedi böbrek üstü bezlerine bakılması gerekiyormuş
özelde 450 tutuyordu testler
ben de yaptıramadım devlet hastanesine gittim testler için(off oradaki doktoru parçalamak istiyorum en az üç kere sordum kontrol edin bu testler değil diye)
neyse sonra aldım testi doktora gösterdim
doktor bu testleri istemedim ki dedi
biliyorum dedim. sonra doktor 14. gün gel yumurtana bakalım dedi . İşte o ay 17. gün yumurtan çatlar dedi. Tabi biz o ay henüz çocuk düşünmüyorduk.(güya haziran da olacak ya o ayı bekliyorduk)
bir ay sonra ben karın ağrısıyla doktora gittim, iç hastalıkları doktoruna. yumurtalıkta kist görüldü. bu sefer başka bir k.doğumcuya gittim.
bu adetle atılır dedi. adet olduktan sonra baktı gitmemiş. dk hapı verdi. ben de hapı kullanmak istemediğimi, çocuk düşündüğümüzü söyledim tamam dedi.
Çıkarken de hemen olmayabilir gebelik biliyorsun değil mi dedi. evet dedim.
işte ondan sonra tam anlamıyla ateş ölçmeye başladım
BENİM HİKAYEM BU
İNŞALLAH KENDİMİ TAM ANLAMIYLA İFADE EDEBİLMİŞİMDİR.
ayy ne güzel, hayırlı transferler canım, inşallah tutarmerhaba kızlar nasılsınız
ben çok heyecanlıyım yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak inşallah dualarınızı bekliyorum kızlarr
merhaba kızlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız
bide dpo kaç onu bilsem :)
5 ile 9 arası bişey senin dpo canım, sen 5 diye düşün garanti olsunbide dpo kaç onu bilsem :)
bide dpo kaç onu bilsem :)
ayy ne güzel, hayırlı transferler canım, inşallah tutar
dualarımız seninle
herşey yolunda gider inşaallah
canım ya inşa hayırlısıyla bebişin gelir belki de yokh dan sonra ilk senin halayını çekeriz burda ne güzel olur belki çifter çifter gelir stres yapma gerilme hiç inşallah herşey çok güzel geçer ve gönlüne göre olur dualarımız seninle
peki kiste bakmak icin tekrar gittin mi
yok oldu mu acaba
belki yumurta takibi yaptirabilirsin o zaman net gorursun durumu
5 ile 9 arası bişey senin dpo canım, sen 5 diye düşün garanti olsun
bu ay benim için dönüm noktası
adet olursam 3. günü bütün testleri yaptırmak için gideceğim (testleri eğitim araştırmada yaptıracağım)
sonra muayene olacağım başka bir hastanede(medicana da düşünüyorum)
kendi doktoruma gitmek istemiyorum utanıyorum ben sana demiştim der diye
sanki şöyle diyecek gibi geliyor
"hapı kullansaydın kistin gidecekti. bak kullanmadım ee gebe de kalamadın. noldu şimdi ??boşu boşuna 4 ayın gitti"
ama işte ben de umut ettim yazın olur diye
- şimdi gidip şu kist durumunu netleştireyim varsa tedavisini olayyım
- tam hormon testlerini yaptırayım, varsa bir durum onun da çaresine bakayım
mevzu kendin olunca kafa çok karışıyor
başkalarına söylerken kolaymmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?