Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
topic canlanıyo yavaş yavaş keepcim ya yumiş olmadığında ateşi gördük nasıl seyrediyo baksana seninki üçgündür aynı değerde ve diğer günlerden yüksek çıkmış banada çatlamışsn gb geldi Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin bu arada rezeneninde yükselişte ateş hadi bir mucize inşallah

bence çatlama olmuş gibi ve dediğim gibi önce bi tarihte keşke usg yerine bi progestan testi verseydin gerçi hala geç değil...
progestan testi şu 21.günde yapılan test di mi, onu istedi dr. bi daha ki adet döngüme..başka günlerde de yapılabiliyor mu ki?bu konuda pek bilgim yok

keepcim yaniltmak istemiyorum
ne diycem bilmiyorum
ama tabloya gore catladin 36.3 catlama sonrasi atesin

sağolun kızlar, ben de kendi tablomu görsem çatlamış derdim ama dr. un dedikleri düşündürüyor işte

ama öle olsa bizimle paylaşmazmıydı ki inşallah hamiledir de bi halay çekeriz artıkın ihtiyacımız var halaya
valla ihtiyacımız var halaya, ben de dün çok istemiştim birisi haber versin diye. Umutsuz umutsuz kötü oluyor böyle. Şöyle güzel bir halay çekip rahatlayalım

tatlım bekleyelim görelim bikaç güne anlamış oluruz ne olduğunu nasılsa inş dr yanılıyodur ateş yanıltmıyodur ve bebiş olur inş sonu

progestan testi şu 21.günde yapılan test di mi, onu istedi dr. bi daha ki adet döngüme..başka günlerde de yapılabiliyor mu ki?bu konuda pek bilgim yok
bu ayı artık bekleyerek geçir adetinin gelme tarihine göre anlarız yumoşun varmı yokmuydu diye ortalama olarak ama yumoş oluşmuş bence ısına göre..
bnm çatladığını düşündüğüm tarihe görede progestan testini bugün yaptırabilirsin ..
msjımı aldınmı bu arada keep ..

kızlar, şu pinokyo hikayesi var ya..onda hiç dikkatimi çekmemişti daha önce ama bizden parçalar var

Gepetto çocuğu olsun istiyor. Bekliyor bekliyor bir türlü olmuyor. Sonunda kendine tahtadan bir çocuk yapıyor...

aldım, çok teşekkürler,o iki değeri otobüste ölçmüştüm, biri 5.30, diğeri 8'de. Çıkartınca şöyle oluyor;

My Ovulation Chart

Son düzenleme:
Günaydın millet ben geçmişe göz atiim bu arada rezene ve keep sanki çatlamışlar gibi geldi yumiş yok derken bebiş gelsin inşa hadi bakalım :)

sanırım 21. gün çatladım
o gün eggwhite akıntı oldu
ateş de yükseldi
bilemiyorum bunlar olmasına rağmen yine de yumurta olmamış olabilir mi

sanırım 21. gün çatladım
o gün eggwhite akıntı oldu
ateş de yükseldi
bilemiyorum bunlar olmasına rağmen yine de yumurta olmamış olabilir mi

onumuzdeki 3 gun de yuksek cikarsa kesin deriz canim catladin diye yukselmis o yuzden iyi
gec catlasin sorun degil yeter ki catlamis olsun ki oyle gorunuyor yukselisten ve akintindan

aaaa evet okkesa hamile olabilirrrrrrrr
dpo13te yukselmis ates
dedigin gibi sonraki olcum de yok

ben de meraktayımmm
sürekli bakıyorum ne zaman hamile yazacak diye

valla ihtiyacımız var halaya, ben de dün çok istemiştim birisi haber versin diye. Umutsuz umutsuz kötü oluyor böyle. Şöyle güzel bir halay çekip rahatlayalım

aynen öyle artık bi halay daha olsun

aldım, çok teşekkürler,o iki değeri otobüste ölçmüştüm, biri 5.30, diğeri 8'de. Çıkartınca şöyle oluyor;

My Ovulation Chart

tablon değişmiş
çizgi yeri değişmiş
ama böyle yorum yapmak da zor:44:
çizginin eski yeri doğru galiba

önceki aylarda oluşan tablolara baktığımda
yumurtlama öncesi hep aynı şekil çıkmış
sarı ile işaretli olan ters v şekli
her ay var, acaba bu ay da oluşmuş, bu da mı yumurtayı gösteren belirteç
tabi geçen ayladaki 4 tabloda yumurta oldu mu onu da bilmiyorum

bence olmus hepsinde belli bir artis var ve cizginin uzerinde
normal bir yumurtlama goruluyor
sne hormon testlerini yaptirdin mi aklina takilmasin sonucta herkesin yaptirmasi lazim. ben de bebek dusunmeye basladigimiz anda ilk basta hormonlarima baktirmistim.

bu ters v'nin bir anlamı yok, özellikle adetin bitiş zamanlarında, hormonların nedeni ile ateş oynuyor ama eğer ay boyunca ve bir çok defa görülürse o zaman bir sorun var demektir(yani kist, yumurtlamama, hormon düzensizliği gibi) ama sende öyle bir durum yok canım

tablon değişmiş
çizgi yeri değişmiş
ama böyle yorum yapmak da zor:44:
çizginin eski yeri doğru galiba
ff in kafası karıştı tabi, Eggwhite başka zamanda, ateş başka zamanda, ovulasyon başka zamanda..hepsini birleştirip dr.un dediğini de ekleyince (ve biraz da karamsar-gerçekçi olunca) bu ay bana yumi yok gibi ama hormonlar varmış gibi çalışıyor. Çünkü lh artışı ve BVI artışı bariz gördüm bu ay. Neyse bakalım, şu adet bi gelsin şu testler bi çıksın da

Son düzenleme:
onumuzdeki 3 gun de yuksek cikarsa kesin deriz canim catladin diye yukselmis o yuzden iyi
gec catlasin sorun degil yeter ki catlamis olsun ki oyle gorunuyor yukselisten ve akintindan

every bebiş kocaman oldu maşallah 6 gr :))) bak çok var diyodun kontrole 1 hafta geçti bile inşallah bizede nasip olur ya bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…