ya umutlandırmak da istemiorum sonra üzülme diye. ama ben senn durumu beğendim. senden umutluyum.hadi bakalım. bir iki gün daha geçsin test yap bence. sen 4 yıl boyunca hiç tedavi görmedin mi
suzan senn tedavi süreci nasıldı. yıl yıl anlatsana.
bızde buna benzer bır olay yasamıstık ılk tedavımıs sırasında bılıyormusun cunku ıkımızde bırbırımıze soyleyemeyecegımız kdr dolmustuk sonra ıkımızde dr geldık bır patladıkkk ılk ve son kavgamız olduu cok sukurr aradan 1 st gectı hersey normaledondu ama 16 mayıs gecesı halen aklımdadır ınsll sızde duzelırsınız bu oolaylarda esler cok yıpranıyor yaaa tedavı fılan esınden bıle cekınme daralama ona hıssettırmeme olayları fılann canım rabbım yardımcınız olsun öle dusunme lutfen oda dolmustur tmm sıddet mudahale olmaz hıcbır zaman ama ben ve esım bırbırımıze ılk kez ve son kes o zmn vurduk karsılıklı yanı:)sımdı aklıma gelınce dıyorum ne kdr da cok dolmusuzkı öle yıpratmısız kendımızııı sakın ve dogru karar ver cnmm sabır dılıyorum sıze cokkkcaa ınsl...
ben bunun tedavi stresiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum bizim bitmek bilmeyen bi anne mevzumuz artık bıktırdı yani bu ısrar niye anlamıyorum ya ben haftada bi kez ziyaretimi yaparım dedim yok orda kalıp hizmet etcekmişim ,gelini ezelimde nasıl olursa olsun ,böle yaptıkça inannın evimde yaptığım rutin işleri orada yapmak istemiyorum çünkü ,zoruma gidiyo kimse işten kaçmaz ,bende kaçmıyorum ,ama böyle davranışa ne yapılır bilmiyorum ,
başlarını yesin anasıda ,danasıda.....
böyle yaptıkça beni dahada soğutuyo ,her böyle davranışında biliyorum annesinden geliyo bu akıllar.......pislikler istediklerne ulaştılar alsınlar oğullarını tepe tepe kullansınlar buda anakuzusu çıktı şansıma...
cnm ılk sene hap verdı dr duphostan muydu neydı sonra hsg cekıldı
sonra dr degıstrdım oda klomen yaptı olmadı sonra laporoskopı ıle ıcten baktı gene bırsey bulamadılar sonra gene klomennn sonra dr degıstırdım gene oda dırek asılama yaptı ve topl.da 4 klomen tedavısı gordum canımmmm ve sonuc negatıf aralıkdan bu yana da ılac vs yok hayatımda :)
dualar ve dua lı su ıctım gecen ay,bu aydada corek otu bal yedık ates olctum bu kadar benım 4 yıllık seruvenım sımdı yan .komsuma sordum onunda ılk aylar kanaması olmstur nasıldı bole bole krem akıntım var ates dusmedı ve kahve lekem vr dıe benımkıde öleyd dedı test yap dedı ama ıstemıyorm test yapmakda sımdı aaklarımı dıkıp dua okuycamm ınsll bebegım benımlerdırrrrrr
ben bunun tedavi stresiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum bizim bitmek bilmeyen bi anne mevzumuz artık bıktırdı yani bu ısrar niye anlamıyorum ya ben haftada bi kez ziyaretimi yaparım dedim yok orda kalıp hizmet etcekmişim ,gelini ezelimde nasıl olursa olsun ,böle yaptıkça inannın evimde yaptığım rutin işleri orada yapmak istemiyorum çünkü ,zoruma gidiyo kimse işten kaçmaz ,bende kaçmıyorum ,ama böyle davranışa ne yapılır bilmiyorum ,
başlarını yesin anasıda ,danasıda.....
böyle yaptıkça beni dahada soğutuyo ,her böyle davranışında biliyorum annesinden geliyo bu akıllar.......pislikler istediklerne ulaştılar alsınlar oğullarını tepe tepe kullansınlar buda anakuzusu çıktı şansıma...
zor bi durum ama hayırlısı demekten başka bşy olmuyor değil mi isyan da biyere kdr işliyor kendine ediosun sonra HAYIRLISI demekten başka bişey gelmiyor tabi kidu bende anlatayım. sana deyince heves ettim. bütün bilgileri verip deşifre olmak istemiom aslında:)
2010 haziran....3 yıldan sonra evlilik
2011 şubat ... 1 aya yakın adet gecikmesi. ilk gebelik testi. endişe. ama daha düşünmüyoodumm kii. hem folik asit de kullanmamıştım. sonra hemen duruma alışma. heves etme. test negatif. burukluk. ama zaten düşünmüodum ki rahatlatmaları.
2011 mart... artık bebek vakti.... ama ev taşıncak. taşınırken hamile olmamalıyım. ama arkadaşlarımdan duyuyorum. kimi 7 ayda kimi 3 ayda hamile kalıo. ya bende de öle olursa. olmaz ama ben başlayayım gene çalışmalara.
2011 mart nisan mayıs haziran temmuz.... önemli değil. evi anca taşıdım. artık esas vakti... yoğunluk...
2011 ağustos, eylül, ekim , kasım, aralık... eee hep regl hep regl.. olmadı daha. ama nedenn. yumurtlama günü diye bişi varmış. onu öğrendik ama olmadı. eee niyee.. kimselere demedim artık deme vakti... hemşire arkadaşı arama. durumu söleme. evli arkadaşlardan medet ummaaa..
2011 aralık.... ilk doktor. yumurta oluşmamışş, bi üzüntü. eş de sıkıntı yok. adet döngüsü uzunnn. düzenleyici hap. bi yıl olunca gelll.
2012 ocak şubat mart nisan mayıs .... verilen hapları kullanmama. araştırma... araştırma... maydanoz süt buharı varmış, vs, vs.. tembellik hiçbirini yapmama. doktor vakti ama gitmeme.
2012 hazirannn.... çevredeki hamilelerin sayısı tavan yapmacaaa .. bi gaz gelmeee.. tekrar doktor. yanlış doktor. tekrar başka doğru doktor. hsg yapma vakti... hsg den korkma. o olmdan hamile kalsam umudu... hiç yapmadığım kadar test yapmaaa. kan testi de dahill.. negatif negatifff.
2012 temmuz ağustos.... hsg olunmuş.... klomen e karar verilmiş.. devlete geçilmiş.... gene umutt. daha yakın akraba gebelikleri. bi boynu bükülük. ama bi o kadarda kabullenme durumu....
2012 eylüll.... kabullenmeye devamm.... güzel , anlamlı, derin bi sözle beraber "HAYIRLISI"......
dün akçam belime vurduktan sonra 1-2 damla kan gelmişti
bende dünü asla unutmuycağımm
Allahta aynısını kendisine yaşatsın inşAllah ...
cok sukur kı o nanısımız var kısmet,hayırlısı ,herseyde bır hayır var demek cokk guzellll cokkkdu bende anlatayım. sana deyince heves ettim. bütün bilgileri verip deşifre olmak istemiom aslında:)2010 haziran....3 yıldan sonra evlilik2011 şubat ... 1 aya yakın adet gecikmesi. ilk gebelik testi. endişe. ama daha düşünmüyoodumm kii. hem folik asit de kullanmamıştım. sonra hemen duruma alışma. heves etme. test negatif. burukluk. ama zaten düşünmüodum ki rahatlatmaları.2011 mart... artık bebek vakti.... ama ev taşıncak. taşınırken hamile olmamalıyım. ama arkadaşlarımdan duyuyorum. kimi 7 ayda kimi 3 ayda hamile kalıo. ya bende de öle olursa. olmaz ama ben başlayayım gene çalışmalara.2011 mart nisan mayıs haziran temmuz.... önemli değil. evi anca taşıdım. artık esas vakti... yoğunluk...2011 ağustos, eylül, ekim , kasım, aralık... eee hep regl hep regl.. olmadı daha. ama nedenn. yumurtlama günü diye bişi varmış. onu öğrendik ama olmadı. eee niyee.. kimselere demedim artık deme vakti... hemşire arkadaşı arama. durumu söleme. evli arkadaşlardan medet ummaaa..2011 aralık.... ilk doktor. yumurta oluşmamışş, bi üzüntü. eş de sıkıntı yok. adet döngüsü uzunnn. düzenleyici hap. bi yıl olunca gelll.2012 ocak şubat mart nisan mayıs .... verilen hapları kullanmama. araştırma... araştırma... maydanoz süt buharı varmış, vs, vs.. tembellik hiçbirini yapmama. doktor vakti ama gitmeme.2012 hazirannn.... çevredeki hamilelerin sayısı tavan yapmacaaa .. bi gaz gelmeee.. tekrar doktor. yanlış doktor. tekrar başka doğru doktor. hsg yapma vakti... hsg den korkma. o olmdan hamile kalsam umudu... hiç yapmadığım kadar test yapmaaa. kan testi de dahill.. negatif negatifff.2012 temmuz ağustos.... hsg olunmuş.... klomen e karar verilmiş.. devlete geçilmiş.... gene umutt. daha yakın akraba gebelikleri. bi boynu bükülük. ama bi o kadarda kabullenme durumu....2012 eylüll.... kabullenmeye devamm.... güzel , anlamlı, derin bi sözle beraber "HAYIRLISI"......
anakuzusu zordur canım. kayınvalidenin tekniklerini uygula. benim yapım müsait değil ama uygulabildiğim kadar uyguluyorum çok başarılı :) benimkide anakuzusu. taktikli teknikli davran. başka çare yok. gitmem demicektin. he hı dicektin. ama gitmicektin. biişiler uydurcaktın...
hamile misin. vurması çok kötü bişi tabi. ayrılmasan bile süründür. ciddi bi restle karşılaşınca kzu oluolar..
öle deme canım yaa sakınlesmeye calıs lutfenn tmm haklı dgl o bu konuda ama ole bırsey olsa gene sen uzuleceksın rabbım hayırlısı ıle barısırsınız oda kendını affettırırrr ınslldün akçam belime vurduktan sonra 1-2 damla kan gelmişti bende dünü asla unutmuycağımmAllahta aynısını kendisine yaşatsın inşAllah ...
hakkımızda hayırlısı canım bebeklerımız nazlı olacaklar bızı bu ka a ugrastırıyorlarya heheark.aradı mısafırlıgı gelıyorlarmı yanı gecmıs olsuna bakalım kacta gıderlerse hehe ona gore gelırımm bu arada kahve akıntım dan bıraz kırmısıya benzer bır damla daha gelmıs ve baskda yok bakalım kasık agrım fılanda yok kısmet aretık cnım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?