asel k sende hoşgeldin. sende ateş ölçüomuydun. tefriciye topiğinden hatırlıyorum seni
canım hoş buldum ::)))) evet ben dua topiğindenim şöyle bir gezineyim dedim bakınırken ateş ölçme de neymiş dedim girdim :)))
bende kendimi tanıtayım accık size .
12 yıllık evliyim kasımda 12 bitiyor 13 oluyoruz .
3 ay korundum sonra korunma dedir bilmedim . yıllarca klomen vs vs tedavi gördüm olmadı . en son tüp dediler 2 kez denedim 2. de tam oldu derken bebeğim 11 . haftalık kalbi durdu alındı( şimdi dinlenme süreci olması gerekiyormuş ama benim dinlenmeye niyetim yok . tedavi zaten olamadığım için kürlere falan bakıyorum belki kendiliğinden olur kısmet (
geldim sonra annemle telde konusmaya gitmistimoo evry cim gelmiş :) napıosun
Turkiye'de daha evimiz yok bizim :)every türkiye de hangi şehirdesin.
geldim sonra annemle telde konusmaya gitmistim
simdi geldim uyumadan bakayim dedim
sen ne yapiyorsun ?
9 ayin paylastigi vidyoda yanda cikan diger vidyolari izledim acayip komikler
cok komik sakalar var cocuklara, ozellikle yilbasi hediyeleri bolumune bayildimtabi cocuklara acidim ama guldum de
Turkiye'de daha evimiz yok bizim :)
senn de uzun olmuş baya. aramıza hoş geldin. bende bi aydır ölçüorum. bu topic güzel seviyorum. benim fikrimce çok bitkisel şeyler yapma. onlarda aynı ilaçlar gibi yumurtalıklarını yoruyor. yumurtalarının az dinlenmesi lazım. en güzeli dua. Allah veriyor sonuçta. meryem suresi de oku. ben tamamlayamadım maalesef. gene başlıcam hayırlısıyla. asel yaşın kaç çok zor bi süreç tabi. bi ay bile ertelenince hüngür hüngür ağlıodum ben. şimdi biraz daha rahatım sanki. bu aralar sadece ateş ölçmeyle duanı yap bence. ben ramazanda çok kür yaptım. normal olan rahim duvarım incelmiş. o kürlere bağlıyorum ben.
öle deme canım yaa sakınlesmeye calıs lutfenn tmm haklı dgl o bu konuda ama ole bırsey olsa gene sen uzuleceksın rabbım hayırlısı ıle barısırsınız oda kendını affettırırrr ınsll
efesude yurt dışında mısın. orda tüp bebek olmuyor mu. abinin düğününe git bence. sonra pişman olursun
efesudecim
ne diycem bilemedim
umarim yarin sabah uyandiginda hersey cok farkli olur sizin icin
ve esin de ozurunu diler sen de rahatlamis olursun ve saglikli hayirli bir karar verirsin
ama tekrarinin olmamasi icin gercekten tavrini koyman da gerek ona
Allah yardimcin olsun canim
tam planlar yapmisken bebegine yaklasmisken ..insallah yoluna girer hersey canim
canım 31 oldum . ben biraz küçük evlendim . bizim sorunumuz iki taraflı kocamın morfolojisi ve spermeleri az . bendede pko var . kocam için keçiboynuzu kürüne başladık kendimde adet olur olmaz incir kürüne başlayacağım . canım bitkilsellerden hiç bir zarar gelmez eğer aşırıya kaçmazsan . forumda görüyorum arkadaşlar soğan kürünü abartılı bir şekilde yapıyorlar . sen yaptın mı bilmiyorum ama soğan kürü çok yapılmaması gereken bir şey . rahim duvarını inceltiyor çok yapıldığı takdirde . benim yumurtlama sorunum olduğu için incir kürünü deneyeceğim 3-5 ay . bakalım kısmetse olack inşl . dua çok yapıyorum canım topik dışındada kndim için okuyorum sürekli .
arkadaşlar bi kaç gün önce dr. ultrasonla bakıp ne yumurtamın ne de folikülümün (büyüyünce yumurta olan oluşumlar) olmadığını söylemişti alma ateş gerçekten çatlamış hissi veriyor. Buradan en azından hormonlarımın düzgün çalıştığı sonucunu çıkarabilir miyim acaba ya da dr. yanılmış olabilir mi
My Ovulation Chart
kızlar, şu pinokyo hikayesi var ya..onda hiç dikkatimi çekmemişti daha önce ama bizden parçalar var
Gepetto çocuğu olsun istiyor. Bekliyor bekliyor bir türlü olmuyor. Sonunda kendine tahtadan bir çocuk yapıyor...
Eki Görüntüle 520261
Onuda yaptım canım ki zaten hep yapıyodum ,ama yarısı diyince ne işim var benm orada ya, ki biz tüpbebeğe gitcektik %50 şanstı ya tutmasa biletimi 2 aylık aldık bana resti çekcek ben bilmiyomuyum onu, orda kal o zaman dicek..bende bıktım artık zaten blöf değil düşüncelerim kesinlikle gitmiycem Türkiyeye abimn düğününü kaçırcam bi ona üzülürüm çokçok ...sonrada bakcam duruma göre artık ,sırf bi tedavi için 2 aymı zehir etcekti bana...
nasılsınız iyisinizdir umarım
ben hiç iyi değilim herşey bitti benim için vazgeçtim herşeyden ..............
Rabbim aydınlığa çıkarsın en kısa zamanda......
dün brdenbire ortaya laf attı Türkiyede 2 ayın hepsini annenlerde geçirmeyeceksin diye ,ve benm tüm dünyam yıkıldı ,ben kendi yokken ailesinde hiç kalmadım üstelik,
annesine hizmet etcekmişim ,annesinde kalacakmışım vs.
sonra tartıştık tabi yolda ,neyse hediye alcaktık ailelere giderken ,girdi mağazaya ,ben gelmiycem dedim ,zorladı gittik içeriye ,bana soruyo ne alalım vs. die bende git kendi ailene al sadece dedim ,ben gitmiyorum Türkiyeye dedim ,yemin et dedi ettim...
sadece kendi ailesine hediye aldı çıktık ,
eve geldik ,söylenmeye başladı ben sus artık yeter dedim omzuna hafifçe sus dercesine vurdum ,birden bire belime öyle bi vurduki koptu resmen ve ilk şiddetini kullandı bana,
sonra ayağa kalkıyo beni dövcekmiş gibi üstüme geldi falan bende bian çıldırdım sanki ayna vardı aldım yere çaldım ,bağırdım ,banyoya kitledim kendimi ordanda 2 yıldır içimde ne varsa hepsini saydım ara ara banyonun kapısı zorladı ben de devam ettim sonra zıbardı bende çıktım kanepede yattım ,hala ağlıyorum ,sabah kalkmış giderken "kalk hadi yatma doğm kontrl ilacını al diyo ,utanmaz ,herşey bitti benm için artık bu adamdan ne koca olur nede baba ....
şuan kafamda boşanma var bilmiyorum ...........................................
Kızlar hani ben geçen ay ateşim yüksek kalınca bir de sulu akıntı olunca heveslenmiştim ya o akıntı adetten 1-2 gün önce ben de oluyormuş meğer. bu ay da oldu. dememki o da hamileliğe özgün bir durum değilmiş.
seni cok iyi anliyorum
senin huzurlu yanin ailesinden uzak olman
ve sen zaten yurt disinda o ozgurluge alistin simdi ailesinin yaninda 2 hafta bile dunya zaman gelir sana katlanamazsin
ben de ayni durumdayim cok rahat bir yasamimiz var ve sadece 5 gun de kalsam yanlarinda sanki 5 ay kaldim gibi doluyorum birseyler birikiyor senelrce unutulmayacak laflar falan oluyor.. iste zor o yuzden insallah esin artik mantigini kullanir, sen bir de hamile hamile yatip dinlenmen gerekn zamanda olacaksin ki ne hzimeti! seni cekmeleri zor o yuzden insallah esin de anlar bunu
efesudecim kendine iyi bak
insallah en kisa zamanda atlatirsin bu durumu ve planlarinizi uygular bebegine kavusursun
benim cikmam lazim
iyi gunler sana
ve diger kizlar iyi geceler
Canım ya ne oldu ilk mesajları bulamadım ama çok üzüldüm. Umarım sorun her neyse sen daha fazla yıpranmadan çözülür
offf ne denırkı bu yasadıklarına canım benım.
esının nıyetını asla asla anlamıs degılım
sıddet bır evlılıgın en buyuk dusmanı bence.
sana senın kadar anne olmak ısteyen bırı olarak soyluyorum kı
sen herseyden once kendın ıcın ıstıyor olmalısın bu bebegı..
kendın anne olmak ıcın...
tıpkı tedavı olma konusunda esımle ettıgım o berbat kavgaların bırınde benım esıme sunu soyledıgım gıbı:
senı baba yapabılmek ıcın degıl,kendım anne olmak ıstedıgım ıcın o tedavıye gıdılecek!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?