Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
asel k sende hoşgeldin. sende ateş ölçüomuydun. tefriciye topiğinden hatırlıyorum seni

asel k sende hoşgeldin. sende ateş ölçüomuydun. tefriciye topiğinden hatırlıyorum seni

canım hoş buldum ::)))) evet ben dua topiğindenim şöyle bir gezineyim dedim bakınırken ateş ölçme de neymiş dedim girdim :)))
bende kendimi tanıtayım accık size .
12 yıllık evliyim kasımda 12 bitiyor 13 oluyoruz .
3 ay korundum sonra korunma dedir bilmedim . yıllarca klomen vs vs tedavi gördüm olmadı . en son tüp dediler 2 kez denedim 2. de tam oldu derken bebeğim 11 . haftalık kalbi durdu alındı ( şimdi dinlenme süreci olması gerekiyormuş ama benim dinlenmeye niyetim yok . tedavi zaten olamadığım için kürlere falan bakıyorum belki kendiliğinden olur kısmet (

senn de uzun olmuş baya. aramıza hoş geldin. bende bi aydır ölçüorum. bu topic güzel seviyorum. benim fikrimce çok bitkisel şeyler yapma. onlarda aynı ilaçlar gibi yumurtalıklarını yoruyor. yumurtalarının az dinlenmesi lazım. en güzeli dua. Allah veriyor sonuçta. meryem suresi de oku. ben tamamlayamadım maalesef. gene başlıcam hayırlısıyla. asel yaşın kaç çok zor bi süreç tabi. bi ay bile ertelenince hüngür hüngür ağlıodum ben. şimdi biraz daha rahatım sanki. bu aralar sadece ateş ölçmeyle duanı yap bence. ben ramazanda çok kür yaptım. normal olan rahim duvarım incelmiş. o kürlere bağlıyorum ben.

oo evry cim gelmiş :) napıosun
geldim sonra annemle telde konusmaya gitmistim
simdi geldim uyumadan bakayim dedim
sen ne yapiyorsun ?
9 ayin paylastigi vidyoda yanda cikan diger vidyolari izledim acayip komikler
cok komik sakalar var cocuklara, ozellikle yilbasi hediyeleri bolumune bayildimtabi cocuklara acidim ama guldum de

every türkiye de hangi şehirdesin.
Turkiye'de daha evimiz yok bizim :)

ya önceden demek istemiştim.

canım 31 oldum . ben biraz küçük evlendim . bizim sorunumuz iki taraflı kocamın morfolojisi ve spermeleri az . bendede pko var . kocam için keçiboynuzu kürüne başladık kendimde adet olur olmaz incir kürüne başlayacağım . canım bitkilsellerden hiç bir zarar gelmez eğer aşırıya kaçmazsan . forumda görüyorum arkadaşlar soğan kürünü abartılı bir şekilde yapıyorlar . sen yaptın mı bilmiyorum ama soğan kürü çok yapılmaması gereken bir şey . rahim duvarını inceltiyor çok yapıldığı takdirde . benim yumurtlama sorunum olduğu için incir kürünü deneyeceğim 3-5 ay . bakalım kısmetse olack inşl . dua çok yapıyorum canım topik dışındada kndim için okuyorum sürekli .

öle deme canım yaa sakınlesmeye calıs lutfenn tmm haklı dgl o bu konuda ama ole bırsey olsa gene sen uzuleceksın rabbım hayırlısı ıle barısırsınız oda kendını affettırırrr ınsll

bilmiyorum suzancığım sadece beynim durdu düşünmek hatırlamak bile istemiyorum ama asla unutmuycam vede affetmiycem onu

efesude yurt dışında mısın. orda tüp bebek olmuyor mu. abinin düğününe git bence. sonra pişman olursun

evet yurtdşndym ve burda çok pahalı tüp bebek o yüzden Türkiyeye gidelim demiştik, ben oraya gidersem daha büyük şeyler olcak bu zamana kadar o hep rest çekti ve yine aynısnı yapcak,beni aileme küçük düşürcek ,biliyo onlar duymasın diye düşünceğimi ve hep üstüme geliyo.....
,güya tüpe gidiyoduk,
ve zaten gönülsüz bi şekilde tedavide olmaz Allah kabuletmez bunu ,
Rabbim yardım etsin ,ama kesinlikle affetmiycem onu

bende bilmiyorum every bebek fikri beni endişelendirdi şimdi ,ben kavgalı döğüşlü bi ailede çocuk yetiştirmek istemiyodum ,hep böle dua etmiştim ama her tartışmada bi adım öteye geçti ....bardağı taşıran son damla dün yaşandı ......ben anladım ki bunun ailesine
7/24 hizmet etcek, el etek öpceksin, bu böyle istiyo ve aileside böyle istiyo ve ben bunu yapamıyorum hele bu tavırlardan sonra kesip attığım tırnağımı kurban ederim bunlara...

seni cok iyi anliyorum
senin huzurlu yanin ailesinden uzak olman
ve sen zaten yurt disinda o ozgurluge alistin simdi ailesinin yaninda 2 hafta bile dunya zaman gelir sana katlanamazsin
ben de ayni durumdayim cok rahat bir yasamimiz var ve sadece 5 gun de kalsam yanlarinda sanki 5 ay kaldim gibi doluyorum birseyler birikiyor senelrce unutulmayacak laflar falan oluyor.. iste zor o yuzden insallah esin artik mantigini kullanir, sen bir de hamile hamile yatip dinlenmen gerekn zamanda olacaksin ki ne hzimeti! seni cekmeleri zor o yuzden insallah esin de anlar bunu

efesudecim kendine iyi bak
insallah en kisa zamanda atlatirsin bu durumu ve planlarinizi uygular bebegine kavusursun
benim cikmam lazim
iyi gunler sana

ve diger kizlar iyi geceler

soğan kürü yapmadım. diğerlerini de az yapmıştım ama neden böle oldu bilmiorum.

every bende videoları izliodum. hediye videosu komik gerçekten

Canım bana da çatlmamışsınsin gibi duruyor. Eğer yaklaşık 36 gün sürerse döngün o zaman kesin çatlamışsın diyebiliriz. Doktor görmemiş olabilir. Yumurta olmazsa ateş yükselmesi de olmaz. Çünkü ateşi yüksek tutan hormon corpus luteumdan salgılanıyor. yumurta olmazsa corpus luteum oluşmayacağı için progesteron değerleri düşük olur. ateşin de düşük olur. yani hormonların düzgün çalışıyor diyemeyiz.

:d çok güldüm canım buna. nerden aklına geldi şimdi

Canım ya ne oldu ilk mesajları bulamadım ama çok üzüldüm. Umarım sorun her neyse sen daha fazla yıpranmadan çözülür

offf ne denırkı bu yasadıklarına canım benım.
esının nıyetını asla asla anlamıs degılım
sıddet bır evlılıgın en buyuk dusmanı bence.
sana senın kadar anne olmak ısteyen bırı olarak soyluyorum kı
sen herseyden once kendın ıcın ıstıyor olmalısın bu bebegı..
kendın anne olmak ıcın...
tıpkı tedavı olma konusunda esımle ettıgım o berbat kavgaların bırınde benım esıme sunu soyledıgım gıbı:
senı baba yapabılmek ıcın degıl,kendım anne olmak ıstedıgım ıcın o tedavıye gıdılecek!!!

Kızlar hani ben geçen ay ateşim yüksek kalınca bir de sulu akıntı olunca heveslenmiştim ya o akıntı adetten 1-2 gün önce ben de oluyormuş meğer. bu ay da oldu. dememki o da hamileliğe özgün bir durum değilmiş.

9aycım selam canım
konusamadık senınle epeydır. tupe gıdıosunuz sanırım oyle mı? hayırlısı olsun canım ınsallah
bu arada hamılelık belırtılerınden olan su kasıga bıcak batmaları, gogus agrısı, sulu akıntılar vs vs ne cok kandırdı zamanında bızlerı. ben bu ay hamıle olmam neredeyse mumkun degılken mubarek nerdeyse tum belırtılerı yasıorum. ozellıkle kasıklarım nasıl bılıomusun? bıcak batmaları pıt pıt orda bısıler atmalar goguslere dokunamamak derken polyanna olsam kesın hamıleyım derım yanı o kadar.
oyy oooyyyy ben neler edem nerelere gıdemmmm

Canım şimdi gördüm yazdıklarını. Gerçekten de çok kötü bir gün geçirmişsin. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz. Eşinin bundan sonraki tavırları çok önemli. Ve tabiki senin de. Bunun kabul edilemez olduğunu anlaması lazım.

Bizde de en büyük kavgalar ailelerle ilgilidir. Hani böyle eski Türk anaları varmış ya onlar çok geride kalmış. Şimdikiler erkek çocukları böyle zayıf yetiştiriyorlar. Kendilerine bağlımlı olsun istiyorlar. Erkekler de bir ailenin sorumluluğunu alamıyorlar. Eşlerine nasıl davranacaklarını bile bilemiyorlar. Önlerinde güçlü bir baba figürü de yok. Çok sinirlendim eşine. Sen de sinirlenmekte çok haklısın. Fakat dikkat et sinirliylen söylediklerin yüzünden hakklıyken haksız konumuna düşebilirsin.

Bebek için çabalamk çok yıpratıcı bir süreç. Öncelikle bunun bir kriz olduğunu kabul etmek lazım. Bu durumu çok iyi yönetmek lazım. Erkek için de kadın için de çok zor.

Umarım her şey en kısa zamanda düzelir

bende onu düşündüm yani hani daha bebek tutsa idi dinlenme gerekcek bişey ki ilk 2- ay olcaktı benm bekleme süresi zaten bende bunu anlamış değilim ,ya every insan olsalar cnm feda herşey laf söz doyumsuz insanlar siz bana düğünümü dar ettiniz ben size ne yapayım be ,ne yüzle isityo bunu benden anlamıyorum ,zaten kaldıki ben böle oturupta önüme yemk gelmiyo o evde kaynana emri veriyo yine biz yapıyoz kızı varsa çocuğunu bahane ediyo oda oturuyo sonrada gelin iş yapmadı oluyo ,erkek adamın bu kadın sözlerini konuşmasıda beni sinir etti zaten ,sanane ya ben iş tutmuşlum tutmamışım,
git annene kadın tut o zaman ,benmi kaldım hizmetçiliğini yapcak upuzak yoldan koşa koşa hizmete gidiyosun diyo bana açıkça ....

efesudecim kendine iyi bak
insallah en kisa zamanda atlatirsin bu durumu ve planlarinizi uygular bebegine kavusursun
benim cikmam lazim
iyi gunler sana

ve diger kizlar iyi geceler

sağol cnm benm iyi geceler sana

Canım ya ne oldu ilk mesajları bulamadım ama çok üzüldüm. Umarım sorun her neyse sen daha fazla yıpranmadan çözülür

cnm ne olsun bi güzel benle annesinin işini gücünü tutmam için tartıştı bide tatilin yarısını kendi buraya döndükten sonra orda geçircekmşim .ben anladımki sorun benmkindeymiş,ben boşuna kaynana demeyim,bu adamda anakuzuluğu olduğu müddetçe bizim sorun bitmez bide üstüne belime vurdu ,hala sızlıyo ,pislik

evet ben şiddeti haketcek hiçbişey yapmadım üstelik kaldıki kimse haketmiyo,
ama çooook zoruma gitti .
cnm bebeği kendim için istesem bile yarın bigün ayrılık olsa bu sefer pislik yapıp yawrunu elinden alsa nasıl dayancaksın buna .......
yoksa annelik kadar güzel bişey varmı bu dünyada ama yola çıktığın kişi de arkanda olmalı her şekilde güvenmelisin ...
bilmiyorum shnay Allahım ıslah etsin onu
yüzünü görmek bile istemiyorum .Allahtan bugün gececi sabah gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…