Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar daha erken ama ben genede yazıyom
7.gün 36.2
8.gün 36.2 regli bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0

herkese merhaba hanimlar bugun atesimi olcemedim uyanamadim sinir oldum kendime ama Allahtan daha ilk gunlerim
minietekcim senin icin dua edicem insallah pozitif cikar haberlerini heyecanla bekliyoruz

herkese merhaba hanimlar bugun atesimi olcemedim uyanamadim sinir oldum kendime ama Allahtan daha ilk gunlerim
minietekcim senin icin dua edicem insallah pozitif cikar haberlerini heyecanla bekliyoruz

cnm inşallahhh valla çok heyecanlıyımm çok merak ediyorumm

sinir olma yubacım daha başındasın
ben genelde erken dönemlerde ölçmüyorum
ben geç yumurtladığım için geç ölçüyom

günaydın canım...ilginç bir ateş tablon var valla...atağa geçememiş bi türlü...çok istikrarlı ilerliyor...bu arada progestan kullanıyordun değil mi???senin tablondan şunu anlıyoruzki progestan vücut ısısını abartılı bir şekilde yükseltmiyor demekki...inşallah tablonun sonu güzel olur diyelim...

arkadaslar gunaydın,

acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
bitiş gününde bu topığı buldum sonra bende denemeye karar verdım aynı zamanda ovulasyon
testı de yapıyorum bugun atesım yukseldı ama dun aksam yaptıgım ovulasyon testınde
tek cızgı gordum acaba sızde bır yorum yapabılır mısınız?

ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7
12 36

öncelikle kaç günde regl olduğun çok önemli...26 günde bir oluyorsan yumurtan çatlamış...dün çatlamış üstelik...inşallah çalışma olmuştur...test çubuğu arızalı olabilir mi???bazen öyle çıkabiliyo o testler...bana göre yumurtan çatlamış

yorumun için sağol durucum. bende herkesin tablosuna bakıp bişeyler anlamaya çalışıyorum ama benim tablom çok tuhaf... sanki vücudumda hiç bir aktivite olmuyor menopoza girmiş gibi vücudum .evet progestan alıyorum 3 gündür..sonu pek pozitif gibi durmasada inşallah hayır olur.

o hiiiiiiiiiiiiiiiiç belli olmaz fıstığım...en umutsuz olduğun anda seni şaşırtıverir...ben hamile kaldığım ay yumurtlama olmadı diye kendimi pralıyordum...ardından yumurtlama oldu bu kez yumurtlamanın olduğu gün ve sonrasında ilişki olmadı diye kendimi paralamaya başladım bu kez...açıkcası çok umutlu değildim canım...ama oluyo işte...rabbim ol emri verirse herşey olur canım

nergis kaçgünde bir adetin gelirdisanki 23. gün gibi gelior bana o zaman 6 gün sonrası beklenmeyen günün olur sabitlenen ateş iyidir merak etme

eğer 32 günde bir oluorsan yarın test günün bile diyebillirim:)

1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
3.gün 22.02.2011......36.6
4.gün 23.02.2011......37.0

günaydın kızlar 2 gundur cok rahatsızım badencıklerım sıstı atesımde o yuzden yuksek cıktı bakalım nasıl gıdecek herkese hayırlı bebısler dılıyorum ben gıdıp azcık yatayım basımı kaldıramıyorum aslında ama hergun burayada gırmeden rahat edemıyorum ıyı alıstım sıze ıyıkı varsınızzzzz

günaydın geçmiş olsun:94:ateşinin yüksek olması hastalıktan ise hiç yazma o ateşleri ölçmemiş gibi farzedelim kafa karışıklığı yaratmasın

dün kan vereceğim yazmışsın ne yaptın verdin mi merak ettim:26:

sllmm kızlarrrr atesim böyle devam edıyoo bakabılırmısınız yarın kan verıyorum gebelık testı ıcın

33939a Ovulation Charts

bu sabah verdim cnmmm

akşam 4 te buyuk olasılıkla cıkacak yoksa yarın sabah

ama sabahhh gebelık testı yaptımm vee çoookkkk silik bır çizgi çıktı

atesşim bugün ff açılmadı dünkü nü ekledım bugun de 36.7 çıktı

Son düzenleme:
eeee sen hamilesin o zaman...tbrk ederim canım seni...hayırlı olsun...darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…