canım çok geçmiş olsun...hastaların duası kabul olurmuş...bol bol dua et güzelim...tez zamanda atlatırsın inşallah...seni seviyoruz tatlımgünaydın kızlar ben bu ayda ateşimi ölçemiyorum yaaa çok kötü grip oldum kulaklarım tıkndı boğazım çok acıyo bende bundada bir hayır vardır diyorum artık böyle böyle sanırım bebek fikri tamamen çıkacak aklımdan zaten bu ay düşünmüyorum bebek olmasını hastayım etkisi olur ve gelecek adetimde dr gideceğim adetim 1 gün sürüyor diye hyırlısı artık ama bu ay kesinlikle olmaz diğer adetim gelsin bakalım hormonlarda neler var diye hazırladım bile kendimi :)) inşallah çabuk atlatırım 5 senedir grip olmuyordum kaptım ya artık biraz zor atlatırım kolay kolay hastalamam ama kapıncada kurtulamam takipteyim sizi kızlar inşallah hepimizin hamiş haberlerini alırız çok kısa zamanda
canım çok geçmiş olsun...hastaların duası kabul olurmuş...bol bol dua et güzelim...tez zamanda atlatırsın inşallah...seni seviyoruz tatlım
canımsın çok tşk ediyorum güzel duan için...inşallah rabbim hepimizin gönlünün muradını verecek...canım benim teşekkür ederim ilgine inşallah dualarım kabul olur önce sana dua edeyim inşallah sağlığıyla sıhhatiyle bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah canım sıkıntısız sorunsuz bi hamilelik geçir inşallah ve hepimiz içinde duam allahım tez vakitte hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin bizlerede isteyen herkesede önce göbeğimiz sonra kucaklarımız dolsun inşallah bende sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım iyiki varsınız her zaman takipteyim hasta olsamda burdayım yanınızdayım
caracım ben sanki senin tablona yorum yaptım diye hatırlıorum.ya kimyasal gebelik olur ya da kist demiştim ,o sendin di mi?
kahverengi leke döllenmenin olduğunu ama hücrenin onunla kaldığını gösterir ,yani tam bir gelişim göstermeden adetle atarsın farklı olur . inş bu ay tam gebelik olsun:)
bunu ben de oğluma hamile kaldığım aydan önce yaşamıştım
günaydın kızlar ben bu ayda ateşimi ölçemiyorum yaaa çok kötü grip oldum kulaklarım tıkndı boğazım çok acıyo bende bundada bir hayır vardır diyorum artık böyle böyle sanırım bebek fikri tamamen çıkacak aklımdan zaten bu ay düşünmüyorum bebek olmasını hastayım etkisi olur ve gelecek adetimde dr gideceğim adetim 1 gün sürüyor diye hyırlısı artık ama bu ay kesinlikle olmaz diğer adetim gelsin bakalım hormonlarda neler var diye hazırladım bile kendimi :)) inşallah çabuk atlatırım 5 senedir grip olmuyordum kaptım ya artık biraz zor atlatırım kolay kolay hastalamam ama kapıncada kurtulamam takipteyim sizi kızlar inşallah hepimizin hamiş haberlerini alırız çok kısa zamanda
yok canım dengesiz falan değil...çok güzel bir tablon var...inşallah sonuda iyi olur...bişey sorabilirmiyim canım...doktorlar ne diyor...neden olmuyormuş bebek...sorun nerede???gördüğüm kadarıyla yumurtlama sorunun yok...sıkıntı nerede???
anladım canım...inşallah daha fazla bekletmez rabbim sizi...canım bişey daha soracağım:))sen kaç yaşında evlendin...12 yıllık evli olduğunu yazmıştın daha önce...şimdi 26 yaşındayım diyorsun...14 yaşındamı evlendin...yok yok yanlış anlamışsın de lütfen...hiçbi sorun yok kuzucum
hormon tahlilleri güzel hsg temiz tüpler açık
doktor sol tarafta pko var dedi ama sorun degilmiş
çünkü sag taraftan düzenli yumurtluyorum yeterli büyüklüğe ulaşıyor ve güzel çatlıyor
düzenli adet görüyorum
eşimin sperm tahlilleri morfolojisi kurugeri muhteşem
26 yaşındayım yaşta iyi 1.71. Boya 72 kiloyum kilomda iyi
daha ne olsun
hı bi kan pıhtılaşması problemim var ama buda asla hamile kalmaya engel değil
2 tane onaylanmış kimyasal gebeliğim bi tanede benim şüpelendiğim kimyasal gebeliğim var
doktorlar ya çok şanssızsınız yada allah sizi sınıyor diyorlar
yani ortada bişi yok ama bebekte yok
ayyyy valla çok çok çok özürdilerim:))kafa mı kaldı canım bende...duruşummm güzel gebişim sen karıştırdın 12 yıllık evli olan zelalca arkadaştı
günün ilk ateş tablosu benden...
33d8e9 Ovulation Charts
36.7 sabitlendi ateşim nedek bu anlamıyorum:78:
ewet ben 14 yaşında evlendimanladım canım...inşallah daha fazla bekletmez rabbim sizi...canım bişey daha soracağım:))sen kaç yaşında evlendin...12 yıllık evli olduğunu yazmıştın daha önce...şimdi 26 yaşındayım diyorsun...14 yaşındamı evlendin...yok yok yanlış anlamışsın de lütfen...
senin tablon umutlandırıyor beni
sanki sonu bebek olcak öyle hissediyom :44:
sllmm kızlarrrr atesim böyle devam edıyoo bakabılırmısınız yarın kan verıyorum gebelık testı ıcın
33939a Ovulation Charts
insallah, pozitif görürsün canım, hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?