eeee sen hamilesin o zaman...tbrk ederim canım seni...hayırlı olsun...darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
öncelikle kaç günde regl olduğun çok önemli...26 günde bir oluyorsan yumurtan çatlamış...dün çatlamış üstelik...inşallah çalışma olmuştur...test çubuğu arızalı olabilir mi???bazen öyle çıkabiliyo o testler...bana göre yumurtan çatlamış
tesekkur ederım adetım 28 gun canım ama teste hala cıft cızgıyı gormedım belkı bu aksam gorurum dıye umut edıyorum ??
gülceza ateş her yarım saatte 0.1 derece artıor ,bugünkü ateşin 36.8 olabilir ya dün ya da önceki gün ovulasyon olmuş olabilir
ayrıca yüksek ateşle adet görmüşsün belirtilerini takip etmen iyi olur ateş sende belirti olmayacak.
sizin çalıştığınız günlerde ovulasyon olmamış ama bu demek değil ki döllenme olmaz
ovulasyon günlerinde yapmamızın amacı şansı artırmaktır.
benim iki bebek arasında 1 hafta vardı :)
gündüz ölçülen hiç bir ateşin önemi yok , odeğişkenlik gösterir.
canım merhaba...bebişlerin nasıl...fotolarını görmemiz mümkün değil mi???ben çok seviyorum ikizleri...görmeyi çok isterim eğer senin içinde uygunsa...rabbim onlara sağlıklı uzun ömür versin inşallah...ölç tabiiki ama ovulasyonu belirlersin bir de gününü bilirsin testi geç yaparsın :)
ölç tabiiki ama ovulasyonu belirlersin bir de gününü bilirsin testi geç yaparsın :)
allahım yaaa çok şekerler bunlar ya...benziyolar bence...allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah...rabbim dünyaya gelenede sağlıklı uzun ömür verir inşallah...albüm yaptım profilime ordan da bakabilirsin :)
inşallah canım benim...o günler gelsinde boy boy fotolarını koyarız:)))Teşekkürler canım inş sizler de kavuşun bebeklerinize hayırlısıyla, biz de sizlerin fotolarına bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?