Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tesekkur ederım adetım 28 gun canım ama teste hala cıft cızgıyı gormedım belkı bu aksam gorurum dıye umut edıyorum ??

adetin 5. gününden itibaren hep 7:30 da ölçtüm
adetin 5. günü -- 36,7
adetin 6. günü -- 36,3
adetin 7. günü -- 36,3
adetin 8. günü -- 36,3
adetin 9. günü -- 36,2**
adetin 10. günü --36,1**
adetin 11. günü --36,1 hemen sonraki ölçümde 36,2
adetin 12. günü -- 36,1**hemen sonraki ölçümde 36,2
adetin 13. günü -- 36,0
adetin 14. günü -- 36,1
adetin 15. günü -- unuttum
adetin 16. günü -- unuttum
adetin 17. günü -- 36,4 bugün 5:30 da ölçtüm eşim gündüzcü bu hafta bu saatte ölççücem
adetin 18. günü --
adetin 19. günü --
adetin 20. günü --
adetin 21. günü --
adetin 22. günü --
adetin 23. günü --
adetin 24. günü --
adetin 25. günü --
adetin 26. günü --
adetin 27. günü --
adetin 28. günü --
adetin 29. günü --
adetin 30. günü --

acaba erken ölçtügüm içinmi yüksek çıktıki.kasık agrım var hafif hafif gögüslerim acıyo arada ve dün çok fena oldum baygınlık geldi zor toparladım kendimi.sizce durumum nedir

gülceza ateş her yarım saatte 0.1 derece artıor ,bugünkü ateşin 36.8 olabilir ya dün ya da önceki gün ovulasyon olmuş olabilir

ayrıca yüksek ateşle adet görmüşsün belirtilerini takip etmen iyi olur ateş sende belirti olmayacak.

teşekkür ederim canım adetimin 5. günü biraz hasta gibiydim ondan da olabilir ateşimin yüksekligi ayrıca şimdi ölçtüm ateşimi 37.0 inş ölçmedigim günlerde yumurtlama olmamıştır inş ilişkinin oldugu günlerde olmuş ve tutmuştur inş.

sizin çalıştığınız günlerde ovulasyon olmamış ama bu demek değil ki döllenme olmaz
ovulasyon günlerinde yapmamızın amacı şansı artırmaktır.
benim iki bebek arasında 1 hafta vardı :)

gündüz ölçülen hiç bir ateşin önemi yok , odeğişkenlik gösterir.

Son düzenleme:

zaten bende bu ateş pek iyi sonuç vermiyo ama ben yinede ölçüm yapıyorum işte belki anlarım die inş tutmuştur nasip artık

ölç tabiiki ama ovulasyonu belirlersin bir de gününü bilirsin testi geç yaparsın :)
canım merhaba...bebişlerin nasıl...fotolarını görmemiz mümkün değil mi???ben çok seviyorum ikizleri...görmeyi çok isterim eğer senin içinde uygunsa...rabbim onlara sağlıklı uzun ömür versin inşallah...

duruşahcım kızların fotolarını diğer başlığa yükledim bir doğum fotoları var bir de yeni ,ama gerilerde kalmış olabilir .pek benzemior benimkiler :)

ölç tabiiki ama ovulasyonu belirlersin bir de gününü bilirsin testi geç yaparsın :)

şuan kasık agrım var ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim.o ayda bu ayda cyclo progynova ve klomen kullandım pco var bende geç yumurtluyorum zaten ama ekim ayında klomeni günde 2 defa kullandım ve 16.gün yumurtladım bu ay erken olsun die ama ilişki oldugu günler hem ıslaklık hissettim ve hemde uzayan akıntıyı gördüm ama ateşte degişiklik olmadı gibi düştü v e düşük gitti bikaç gün.zaten ısrarla o yüzden çalıştık gayretle eşimin rahatsız olmasına ragmen

Teşekkürler canım inş sizler de kavuşun bebeklerinize hayırlısıyla, biz de sizlerin fotolarına bakalım :)

minietek benim ve welcome ın tablolarında aynı bu şekilde bariz bir pik vardı, ateşin bence döllenmenin ardından yükselmiş, inş yanılmıorumdur bu tablo boş değil artı sen testte çift çizgiyi görmüşsün kanla kesinleşecek inş:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…