Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dediğim smear testimi oluyo canım
bende yara vardı
doktor onun için de demişti smear testi yapıldı temiz çıktı

ah çok sevindim:81::81: Allah yavrunu sana sağlıkla bağışlasın inşallah çok güzel bir haber hayırlı olsun

anladım canım sagolasın

aaaa züpper bi haber buuuu yaaaaaaaaaa çok sevindim tebrik ederimmmm

yaaaa ağlıcammm şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii dayanamıyorumm

darısı başınızaaaa kızlarrr allah ım sana şükürlerr olsunnnnnnnnnn

eşime bile sölemedim daha nasıl süpriz yapsammmmmmmmmm

minietek hayırlı olsun tablon zaten bağırıordu ,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

kvrck kaç dereceyle adet olduğunu göremediğim için net bişey söylemek doğru olmaz ama illaki herkeste yerleşme düşüşü olmaz merak etme,bende olmamıştı. olsa bile 5. gnden itibaren herhangi bir günde olabilior,chart gallery de pregnancy seçersen orda çok tablo var görebilirsin.

inşallah kimyasal gebelik yaşamazsın daha ,kesesi içinde bir bebek gelsin inşallah :)

14. ve 15. gün gripten dolayı olan yükselişse o ölçümleri hiç yazma kafa karıştırmasın ölçülmemiş fazredelim evet dediğin gibi henüz yumurtan çatlamamış:97:

ay canım benim ya agzından bal damlıyor inşallah

aminn cnmm inşallahh

minietek gözün aydınnn darısı başımıza...:)

kvrck yok daha gelmedi kırmızılar zaten gelirsede cumartesi gün gelir

Minietek hayirli olsun insallah saglikla bebegini kucagina alirsin cok sevindim senin adina.keske hergun boyle hamis haberleri alsak insan cok mutlu oluyor...

çok güzel bir haber allah sağasalim dünyaya getirmeni nasip etsin

tebriklerrrrrr rabbim sağlıcak kucağına almak nasip etsinn
darısı başımıza inşalllahhh

ya bişey sorcam bu yerleşme düşüşü falan diyonuz ya şimdi bende ki geçen aylardaki eski aralık ve ocak tablolarım bunlar. yumurtlamadan sonraki 6. günde dpo 6 da düşüş var iki aydada. bu şekilde bu yerleşmiş ama olmamış demek mi?? yani bu yerleşme düşüşü müydü

çok güzel bir haber allah sağasalim dünyaya getirmeni nasip etsin

minietek cok sevındım hayırlı olsun darısıda basımıza olsun ınsallahhhhhhhhhhh aminnn

tebriklerrrrrr rabbim sağlıcak kucağına almak nasip etsinn
Darısı başımıza inşalllahhh
aminnnnnnnnnnnn
Kızlar hepinize çokkk tşkk ederimm çok sağol darısı başınıza inşalahh sağlıklıcaaa

inşallah becerebilmişimdir kızlarbi anormallik yok demi.kesik kesik çizgiler ne artı gibi olan orta da

Son düzenleme:
aaa miniketek yeni gördüm ALLAH tamamına erdirsinn.sağ sağlim al kucağına inş.belirtiler ateş tablon vs yazsana buraya cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…