Kızlarr sonuçları aldımm
kalp krızı gecırcemm şimdiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm
tablom kayboldu doğru yapabilmişmiyim bişler deyin.ortadaki kesik kesik çizgilerde ne acaba
canım ff yumurtlama gününden emin olmayınca kesik kesik koyuyor çizgiyi..benim bildiğim bu, daha iyi anlayanlar yorumlayacaktır
Kızlarr sonuçları aldımm
62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm
aaa miniketek yeni gördüm ALLAH tamamına erdirsinn.sağ sağlim al kucağına inş.belirtiler ateş tablon vs yazsana buraya cnm:)
tablom kayboldu doğru yapabilmişmiyim bişler deyin.ortadaki kesik kesik çizgilerde ne acaba
canım tebrikler hayırlı olsun allah tamamına erdirisn
bdroner önce kendi gözle ve elle muayene yapar ,sonra da ultrasonla bakar,ya da direkt sadece ultrasonla bakar ,hiç zor değil sen rahat ol :)
Kızlarr sonuçları aldımm
bekleyişş maşşallah 5 yıl nasıl girp olmadın :111:
lütfen sırrını banada verirmisin
cnım bence çalışmalar devam et yumurtlama döneminden sonra ilaç
içmediysen korkma
Kızlarr sonuçları aldımm
canım inşallah amakıvırcık senin tablonda beni heyecanlandırıyor
inşallah sendende güzel haber alıcaz
Eki Görüntüle 146006 Eki Görüntüle 146003
ya bişey sorcam bu yerleşme düşüşü falan diyonuz ya şimdi bende ki geçen aylardaki eski aralık ve ocak tablolarım bunlar. yumurtlamadan sonraki 6. günde dpo 6 da düşüş var iki aydada. bu şekilde bu yerleşmiş ama olmamış demek mi?? yani bu yerleşme düşüşü müydü
Kızlar Fsh 6.89 Lh 12.24 nasıl sizce?
Ayrıca ultrasona bakarak yumurta tembelliği olduğunu söyledi dr. Tahlillerimi görmeden. Sizce doğru bir teşhis midir?
:26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?