Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hoşgeldinilk sayfamızda everynin mesajı uzun uzun anlatıyor. Sen bir oku, bi de siteye kayıt ol, takıldığın yerde yardımcı oluruz

evet yazılanları okudum ama site çok karışık geldi
ben bu birkaç gündür ölçtüm ama adet günüm değildi nbaşlangıç tarihim adetimin 20.günü başladım o yüzden şimdi ben hamile değilsem ne zaman ateşim düşecek yada çıkacak mı?

adet olacağın gün ya da bir önceki gün ateşin düşer (inşallah hamilesindir) siteyi dene, yardım ederiz takıldığın yerde. Site grafik yapmanı sağlıyor ve böylece daha net yorumlar alabiliyorsun.Ya da kendin grafik yapabilirsin ama siteden daha çok uğraştırır

Merhaba arkadaşlar
Acaba karyotip testi yaptıran var mı aranızda benim eşim yaptıracak netten biraz araştırdım karyotip bozuk çıkarsa çocuk sahibi olamazsınız diyoooooo
Aranızda bilen var mı? Tüp bebek yöntemiyle de olmaz mı? Ay çok moralim bozuldu

yardımın için saol cnm.akşama nişana gideceğim.siteyi deneyeceğim ama daha geniş bir zamanada.şimdi biraz hazırlanmam gerekiyor.Güzel temennilerin için çok tşk ederim.

cnm mrb nasıl bir testten bahsediyorsun analayamadım.çok geçmiş sayfalatrada bakamadım
bnmde eşimle ilgili sıkıntılkarımız var tedavi ve aşamalardan geçtik.bildiğim konuysa yardımcı olmak isterim

Sağol canım spermogram testi yapıldı 2defa şimdi dr. y kromozom ve gen için karyotip testi istedi ne olduğunu anlamadım aratıştırdım ama salak saçma şeyler buldum çok moralim bozuldu inşallah biliyorsundur.....

doğum daha heyecanlıdır. sen tecrübelisin gerçi. dün bebek mağazalarına girdim bi. ön bilgim olsun diye. kendimi kötü hissettim. hiç bişiden anlamayan, ne yapcağını bilmeyen, bi şaşkın ördek gibi falan hissettim. daha çok erken ama o bebek arabaları ve karyoları seçmek ne zor öle.

ölesine baktım anlamadım hiç. tecrübelerinden faydalancam ilerde. :)

şu an herşey onun için karmakarışık
ama bana karşı oldukça nazik olmaya başladı bu da beni korkutuyor
ilerde dolup patlamasından korkuyorum

Son düzenleme:
oo sen de benim gibisin,nese bi hafta daha. Bu ara hissiyatlar üzerinde yoğunlaşıyor biliyorsun iyi çalışın. Şöyle Funda da sen de kalın inşallah çabucak, beraber hamile alışverişine çıkalım
evet canım hisler benim üzerime yogunlastı ne hikmetse.
sanırım kısa bı aradan sonra muthıs bır enerjıyle geldım o yuzden oyle dusundurdum cogunuzu
ama ıtıraf etmem gerekırse su anda moralım hıcde ıyı degıl.
mutsuzum acıkca...
ne olacaksa olsun artık be keep..
o ne testıymıs sekerım yaa
spermlerde ne gıbı bı sorun var da bu test ıstendi?
bızım bıraz hareketlılık bıraz sayı ve cokça da morfolojı sorunumuz var.
bu sorunlardanmıydı sızınde sorununuz da ıstedı dr bu testı?

kızlar yardımmmmm
bi arkardaşımla konuştum
şimdi ben 4+2 deyim ya kendi hesabıma göre
arkadaşım bana ısrarla keseyi görmek için pazartesi gitmem için ısrar ediyor
kendisi bu civarda görmüş
ilk gebeliğinde dış gebelik geçirdiği için hemen görmemi için ısrar ediyor
nasıl görünmez diyor
benim doktorum cumartesi gününe gelmemi söyledi şimdi benim kafam karıştı benim cuma günü 193 çıktı değerim nasıl olacak da karından pazartesi görbileceğim
yani yaklaşık 800 ken kese karından görülür mü ki
ben çok teleşlandım
çok anlattım ben değerim daha düşük görünmez diye bi arkadaşı daha varmış 4+2 de görmüş
napıyım ya ben şimdi doktora mı inanacağım arkadaşıma mı

kusura bakma da arkadaşın felaket tellalıymış yaniii
ben de 4+5 te karından gördüm
kan sonucumu aldığımda değerim 80di
yaklaşık 11 gün sonraydı ilk kontrol
kese 800 ken görünmez diye düşünüyorum ama panik yapacak bir durum yok
alttan bakarsa görür ama karından bilemiyorum
bence telaş yapma doktorunun verdiği tarihi bekle

işte ben de nasıl biriysem felaket tellallarını kendime çekiyorum
ama bak sen de 4+5 de görmüşsün pazartesi 4+4 oluyor
ben de beklerken hesaplamıştım cumartesi çağırır demiştim
doktor da değer artışına göre hesapladı cumartesi dedi
hatta perşembe de görünür ama belki alttan görünür dedi
sen en iyisi cumartesi gel dedi
oofff kafam karıştı

Rezene sen o arkadasa bakma.ben 4+5te vajinal gordum keseyi.o kadar erken karindan olmaz.doktoruny dinle bence cnm

ya sen gel işte bunu arkadaşıma anlat o kadar ısrar etti ki imkanı olsa kolumdan tutup kendi götürecek
olmazsa başka doktora git diyor
kendisi dış gebelik yüzünden çok ağrılar çekmiş ameliyattan dönmüş onun için çok telaş etti
bi de benim son adet tarihimi duyunca (ben geç yumurtladım ya) ona göre 5+2 olduğum için
hemen git diye ısrar etti korkuttu beni
off ya

Son düzenleme:

bence doktorun dediği tarihte git sen gene. günle alakası yokmuş. değerle ilgisi varmış. mesela benim takvime göre 6 haftalık, doktor dediki geç yumurtlama olmuş beş haftalık dedi. sata göre 4+ 5 olabilirsin ama önemli olan döllenme tarihi. onuda belirten kan değeri sanırım. arkadaşının 4+5 i senin 4+5 in olmayabilir

doktorunu dinle ve sakinleş
Rezene sen o arkadasa bakma.ben 4+5te vajinal gordum keseyi.o kadar erken karindan olmaz.doktoruny dinle bence cnm
canım ben 4+5 te karından gördüm
görünmez diye bir şey yok
önemli olana artış

kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiiiiiiiii
yanağınızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay benim göğüslerim acıyorrr adetmi olcam aceppp:26:

Aynen oyle heyecan car baya baya...

Yaz bebisi olcak seninkisi zaten dogum cantandan tutta ihtiyaclarina kadar Ben sana kendi fikirlerimi yazarim liste seklinde... Ben ilk oglumda bi heves almistim biseyler biraz fazla olmus giydiremedim cogunu... Ilk 6 ay cok hizli buyuyorlar 6 aydan sonra daha yavasliyor buyumeleri... O sebepten ilk zaman ay sikintisi var... Alis veriste farkli aylara gore alicaksin alirken... Neyse daha cok zaman var.. zamani gelince bir liste yaparim sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…