hoşgeldinilk sayfamızda everynin mesajı uzun uzun anlatıyor. Sen bir oku, bi de siteye kayıt ol, takıldığın yerde yardımcı oluruz
adet olacağın gün ya da bir önceki gün ateşin düşer (inşallah hamilesindirevet yazılanları okudum ama site çok karışık geldi
ben bu birkaç gündür ölçtüm ama adet günüm değildi nbaşlangıç tarihim adetimin 20.günü başladım o yüzden şimdi ben hamile değilsem ne zaman ateşim düşecek yada çıkacak mı?
adet olacağın gün ya da bir önceki gün ateşin düşer (inşallah hamilesindir) siteyi dene, yardım ederiz takıldığın yerde. Site grafik yapmanı sağlıyor ve böylece daha net yorumlar alabiliyorsun.Ya da kendin grafik yapabilirsin ama siteden daha çok uğraştırır
Merhaba arkadaşlar
Acaba karyotip testi yaptıran var mı aranızda benim eşim yaptıracak netten biraz araştırdım karyotip bozuk çıkarsa çocuk sahibi olamazsınız diyoooooo
Aranızda bilen var mı? Tüp bebek yöntemiyle de olmaz mı? Ay çok moralim bozuldu
cnm mrb nasıl bir testten bahsediyorsun analayamadım.çok geçmiş sayfalatrada bakamadım
bnmde eşimle ilgili sıkıntılkarımız var tedavi ve aşamalardan geçtik.bildiğim konuysa yardımcı olmak isterim
heves olmadan olurmu hiçbende diyordumki başta off daha çok var bu zaman nasıl geçicek nezaman doğurcam. annemde dediki bana dönüp seni psikoloğa götürcem böyle gidrse bu çocuk doğmadan sen kafayı sıyırcaksın
aslında çok yok canım ama sayınca ve bekleyince sanki hiç geçmiyormuş gibi geliyor insana...
hayırlısıyla şu bayramı bi atlatsak ikimiz içinde dönüm noktası olucak ... birimiz kalp atımı birimiz ağlamasını duyucaz allahın iziniyle
everynin dediği gibi hepsinde var o canım. Koca olunca bunların ellerine ne düşünüp ne hissedeceklerini yazıp veriyorlar herhalde hepsi kurulmuş saat gibi aynı şeyleri hissediyor. Bizde de sürekli mali konular var bu ara,tasarruf yapmak lazım fln muhabbeti.Hayır ben hep yapalım derim, kesinlikle karşı değilim ama bunu öyle panikle yapmaya gerek yok, sanki aç açıkta kalacağız gibi daha öncesinde de özgürlük muhabbeti vardı bizde de, onların hepsini konuştuk içi rahatladı galiba (ya da yaşanılanların ardından farklı düşünmeye başladı bilmiyorum)ikinci seferinde hiç onların konusu geçmiyor. Bir yazıda "erkek neler hisseder" diye bir bölüm vardı tek paragrafta özetlemişlerdi;
1)hiçbirşey hissetmeyebilir
2)babası iyiyse onun gibi iyi olamamaktan kötüyse onun gibi olmaktan korkabilir
3)özgürlüğü kısıtlanacağından korkabilir
4)mali konularda endişelenebilir
5)kendini dışlanmış hissedebilir
6)kafası karışabilir
7)eşin duygu dalgalanmalarından ya da görünüşünden hoşnutsuzluk
8)eşine ya da bebeğe birşey olacak korkusu
bu kadar
evet canım hisler benim üzerime yogunlastı ne hikmetse.oo sen de benim gibisin,nese bi hafta daha. Bu ara hissiyatlar üzerinde yoğunlaşıyor biliyorsuniyi çalışın. Şöyle Funda da sen de kalın inşallah çabucak, beraber hamile alışverişine çıkalım
o ne testıymıs sekerım yaaMerhaba arkadaşlar
Acaba karyotip testi yaptıran var mı aranızda benim eşim yaptıracak netten biraz araştırdım karyotip bozuk çıkarsa çocuk sahibi olamazsınız diyoooooo
Aranızda bilen var mı? Tüp bebek yöntemiyle de olmaz mı? Ay çok moralim bozuldu
kızlar yardımmmmm
bi arkardaşımla konuştum
şimdi ben 4+2 deyim ya kendi hesabıma göre
arkadaşım bana ısrarla keseyi görmek için pazartesi gitmem için ısrar ediyor
kendisi bu civarda görmüş
ilk gebeliğinde dış gebelik geçirdiği için hemen görmemi için ısrar ediyor
nasıl görünmez diyor
benim doktorum cumartesi gününe gelmemi söyledi şimdi benim kafam karıştı benim cuma günü 193 çıktı değerim nasıl olacak da karından pazartesi görbileceğim
yani yaklaşık 800 ken kese karından görülür mü ki
ben çok teleşlandım
çok anlattım ben değerim daha düşük görünmez diye bi arkadaşı daha varmış 4+2 de görmüş
napıyım ya ben şimdi doktora mı inanacağım arkadaşıma mı
kusura bakma da arkadaşın felaket tellalıymış yaniii
ben de 4+5 te karından gördüm
kan sonucumu aldığımda değerim 80di
yaklaşık 11 gün sonraydı ilk kontrol
kese 800 ken görünmez diye düşünüyorum ama panik yapacak bir durum yok
alttan bakarsa görür ama karından bilemiyorum
bence telaş yapma doktorunun verdiği tarihi bekle
Rezene sen o arkadasa bakma.ben 4+5te vajinal gordum keseyi.o kadar erken karindan olmaz.doktoruny dinle bence cnm
işte ben de nasıl biriysem felaket tellallarını kendime çekiyorum
ama bak sen de 4+5 de görmüşsün pazartesi 4+4 oluyor
ben de beklerken hesaplamıştım cumartesi çağırır demiştim
doktor da değer artışına göre hesapladı cumartesi dedi
hatta perşembe de görünür ama belki alttan görünür dedi
sen en iyisi cumartesi gel dedi
oofff kafam karıştı
doktorunu dinle ve sakinleşişte ben de nasıl biriysem felaket tellallarını kendime çekiyorum
ama bak sen de 4+5 de görmüşsün pazartesi 4+4 oluyor
ben de beklerken hesaplamıştım cumartesi çağırır demiştim
doktor da değer artışına göre hesapladı cumartesi dedi
hatta perşembe de görünür ama belki alttan görünür dedi
sen en iyisi cumartesi gel dedi
oofff kafam karıştı
canım ben 4+5 te karından gördümRezene sen o arkadasa bakma.ben 4+5te vajinal gordum keseyi.o kadar erken karindan olmaz.doktoruny dinle bence cnm
kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiiiiiiiii
yanağınızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay benim göğüslerim acıyorrr adetmi olcam aceppp:26:
doğum daha heyecanlıdır. sen tecrübelisin gerçi. dün bebek mağazalarına girdim bi. ön bilgim olsun diye. kendimi kötü hissettim. hiç bişiden anlamayan, ne yapcağını bilmeyen, bi şaşkın ördek gibi falan hissettim. daha çok erken ama o bebek arabaları ve karyoları seçmek ne zor öle.
ölesine baktım anlamadım hiç. tecrübelerinden faydalancam ilerde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?