kızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
DEĞERİM 599
aa bazısı limon sıkıyormuş ona azıcık, limonata gibi gidiyormuş. Bebiş için çiğ tavuk yenir canım da Allah kolaylık versin. İnşallah sonucun da mis gibi çıkar
demek ki yeni girdiğin bilgilerle kafası karışmış, başka yere çekecek...ama az önce baktım tablona, net kırmızı çizgi var ve dpo8de gözüküyorusun canım
kızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
DEĞERİM 599
everynin dediği gibi karıştırdım sanırım, kusura bakma canım ya:26:yavrum hangi test sanırım karıştırdın ben test yaptırmadım ki
bunu deryoşa yazmış olmalısın:26:
canıım çok merak etmiştik, çooook sevindim,tebrikler. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınkızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
DEĞERİM 599
every, ne yaptın ulaşabildin mi senin doktora?
oh temiz cikmasina cok sevindim canimselam kızlar. bayadır gelmiyordummaşallah keep, geridönüşüm, bebişim olsun ve rezene kızlar siiz hamilesiniz yuppi. inanın çok mutlu oldum. allah tamamına erdirsin. ben de genetik testi yaptırdım. raporu çıkmadı ama genetik doktoru normal olduğunu söyledi. valla o kadar rahatladım ki. demek ki 3 düşük de pıhtılaşmadan. neyse darısı ben ve isteyen herkesin başına. en kısa zamanda
every bizim diğer topik coştu haberle buraya kimsenin enerjisi kalmadı
yalnız farkındamısın bütün uzun nickler arka arkaya gebe kaldısırada romaroma var
herkes nickini değiştirsin uzatsın hemen kızlar
evet ondandir cok oluyor :)aa bende kötü rüyalar görüyorum hamilelikten mi oo
hoş geldinselam kızlar. bayadır gelmiyordummaşallah keep, geridönüşüm, bebişim olsun ve rezene kızlar siiz hamilesiniz yuppi. inanın çok mutlu oldum. allah tamamına erdirsin. ben de genetik testi yaptırdım. raporu çıkmadı ama genetik doktoru normal olduğunu söyledi. valla o kadar rahatladım ki. demek ki 3 düşük de pıhtılaşmadan. neyse darısı ben ve isteyen herkesin başına. en kısa zamanda
sağol canım benimoh temiz cikmasina cok sevindim canim
bebegini kaybedenlerde pihtilasma sorunu olan ama simdi bebegini dogurmak icin gun sayan arkadaslar var
darisi tez zamanda senin icin olsun yeniden hamile kalip bu sefer kucagina alman dilegiyle canim
hoş geldinpıhtılaşma testi yaptırmış mıydın sen? inşallah bir sonrakine önlemini alırsın ve sağlıkla kucaklarsın canım benim
eh işte bir daha yaşamamak için önlemini de alacaksın. Pıhtılaşma ile önlemini alıp hamilelik geçiren, sağlıklı bebekleri olan bir çok insan var. İnşallah senin de kısa zamanda olur canımsağol canım benim
evet ilk düşük olduğunda baktırmıştım. pıhtılaşma sorunu var mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot. doktorlar heterozigot diye pek önemsemediler. kendi aralarında ihtilafa düştüler. bu durumda artık gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez yüksek doz iğne başlayacaklarmış. onların da gözü korktu
bende bugün keseyi gördüm :) sonra az dolaşalım dedik. ayakkabımda çok sıkıyordu . şu an mahvolmuş durumda dinlenmeye çalışıyorum. ayaklarımı hissetmiyorum
rezenecim, değerin artmış maşallah, inşallah böyle güzel güzel artsın, keseyi gör kalp atışı duy canım
selam kızlar. bayadır gelmiyordummaşallah keep, geridönüşüm, bebişim olsun ve rezene kızlar siiz hamilesiniz yuppi. inanın çok mutlu oldum. allah tamamına erdirsin. ben de genetik testi yaptırdım. raporu çıkmadı ama genetik doktoru normal olduğunu söyledi. valla o kadar rahatladım ki. demek ki 3 düşük de pıhtılaşmadan. neyse darısı ben ve isteyen herkesin başına. en kısa zamanda
merhaba canım biz iyiyiz
sen naasılsın
gerçekten tüp bebeğin tutunması çok büyük bir sevinç
devamı da güzel gitsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?