Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bugün keseyi gördüm :) sonra az dolaşalım dedik. ayakkabımda çok sıkıyordu . şu an mahvolmuş durumda dinlenmeye çalışıyorum. ayaklarımı hissetmiyorum

iki kere gitmiş...

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canım ya başka hiç değer girmedim ki ateşte aynı dünkü niye oldu anlamadım bende

çok şükür canımmmm o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim devamını nasip etsin inş. çok şükür sabrın sonu selamet işte

bekleyen herkese benle berabaer nasip et Rabbimmmm :)

every, ne yaptın ulaşabildin mi senin doktora?

rezenecim, değerin artmış maşallah, inşallah böyle güzel güzel artsın, keseyi gör kalp atışı duy canım

pekbicici, karın ağrın nasıl oldu canım?Normal gerçi ama can sıkıyor işte, şiddetlenirse arayıver doktorunu merak edeceğine için rahatlar?

selam kızlar. bayadır gelmiyordummaşallah keep, geridönüşüm, bebişim olsun ve rezene kızlar siiz hamilesiniz yuppi. inanın çok mutlu oldum. allah tamamına erdirsin. ben de genetik testi yaptırdım. raporu çıkmadı ama genetik doktoru normal olduğunu söyledi. valla o kadar rahatladım ki. demek ki 3 düşük de pıhtılaşmadan. neyse darısı ben ve isteyen herkesin başına. en kısa zamanda

every, ne yaptın ulaşabildin mi senin doktora?

evet canim doktorum telini evde unutmus cala cala sarj bitmis, kapanmis sonra da
aksam telasla aradi beni yolda gidiyordu topuk sesinden anladim
neyse sali gunu gidicem bakalim umarim halledicez o gun

oh temiz cikmasina cok sevindim canim
bebegini kaybedenlerde pihtilasma sorunu olan ama simdi bebegini dogurmak icin gun sayan arkadaslar var
darisi tez zamanda senin icin olsun yeniden hamile kalip bu sefer kucagina alman dilegiyle canim

every bizim diğer topik coştu haberle buraya kimsenin enerjisi kalmadı
yalnız farkındamısın bütün uzun nickler arka arkaya gebe kaldı sırada romaroma var
herkes nickini değiştirsin uzatsın hemen kızlar
kiz bahar ondan mi dersin dur bir bakayim: every-thing-will-be-great, keep-me-informed,geri-donusum-kutusu,bebisim-olsun cidden ama uzun nicklerimiz var yahu, sen niye kisaltiyorsun adini bhr ne kizuzat uzat
aa bende kötü rüyalar görüyorum hamilelikten mi oo
evet ondandir cok oluyor :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarr nasılsınız
ayy dünden kalmayım resmen zafer sarhoşu oldum
MElisim hamile yaa çok güzel çok şükür

hoş geldinpıhtılaşma testi yaptırmış mıydın sen? inşallah bir sonrakine önlemini alırsın ve sağlıkla kucaklarsın canım benim

every, bak sen şu unutkan dr.anasıl da merak ettirdi. neyse hallolmuş, testin de güzel çıksın inşallah

oh temiz cikmasina cok sevindim canim
bebegini kaybedenlerde pihtilasma sorunu olan ama simdi bebegini dogurmak icin gun sayan arkadaslar var
darisi tez zamanda senin icin olsun yeniden hamile kalip bu sefer kucagina alman dilegiyle canim
sağol canım benim
hoş geldinpıhtılaşma testi yaptırmış mıydın sen? inşallah bir sonrakine önlemini alırsın ve sağlıkla kucaklarsın canım benim

evet ilk düşük olduğunda baktırmıştım. pıhtılaşma sorunu var mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot. doktorlar heterozigot diye pek önemsemediler. kendi aralarında ihtilafa düştüler. bu durumda artık gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez yüksek doz iğne başlayacaklarmış. onların da gözü korktu

eh işte bir daha yaşamamak için önlemini de alacaksın. Pıhtılaşma ile önlemini alıp hamilelik geçiren, sağlıklı bebekleri olan bir çok insan var. İnşallah senin de kısa zamanda olur canım

selam kızzzlarrrr nasılsınız

melısımın halayını cektık dun cokk mutluyummmm
rabbım ıns herkese nasıp etsın kucagında gostersınnnnn

everycım dr sorununu halletmenıze cok sevındımmm
neysekı gununu almıssınızz ıns bebegının guzel haberlerını alıcazz

gerıdonusum keseyı gormussun canım gozun aydıın
darısı pıtpıtlara ınsallah.

bende bugün keseyi gördüm :) sonra az dolaşalım dedik. ayakkabımda çok sıkıyordu . şu an mahvolmuş durumda dinlenmeye çalışıyorum. ayaklarımı hissetmiyorum

tebrik ederim ne güzel
doktor tam haftasını söyledi mi

rezenecim, değerin artmış maşallah, inşallah böyle güzel güzel artsın, keseyi gör kalp atışı duy canım

dünkü duyduğum heyecandan sonra kalp atışını duyarken, ben kalbime nasıl mukayet olucam

sorun belli olduysa sonrası kolay:13:
çözersiniz bebeğine kavuşursun

tşk ler kızlar. karından baktı doktor ve gördü. ben monitöre baktığımda çok heyecanlandım. ben baktım göremedim üzüldüm :) sonra doktor işte burda deyince sevindim :) o nasıl gördü ki, ben göremedimm

5 haftalık dedi, döllenmeden sonra 3 hafta geçmiş dedi. geç yumurtalama olmuş dedi. sende zaten pko vardı normal bişi bu dedi.

testler istedi, ailede sağlık sorununu vs sordu.

kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu vercekti ama bayram olduğu için bayramdan sonraya kaldı. 31 ine gün verdi. uzun baya ama olsun. keseyi görmek rahatlattı beni. tedirginlikten hamilelik sevinci diye bişi yaşayamamıştım ya

merhaba canım biz iyiyiz
sen naasılsın

gerçekten tüp bebeğin tutunması çok büyük bir sevinç
devamı da güzel gitsin inşaallah

ıyıyım canım bendeee,
senınde degerıne massallah
artık yaptırma bı daha bence o stresı yasamak nasıldır bılırım ve hıc gerek yok

yaa ben usuyorum kızlar baya yaa okdr corap fln gıyıyorum
gene sogukkk gene sogukkk
saka bı yana ekımde bıtıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…