Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canim su kisi rahatca usutmeden hastalanmadan geciririz umarim bebislerimizle
sonra guzel zamanlarda da dogurmak nasip olur

yok yaptırmıycam artık

üşüme neden oldu ki hastaydın tam iyileşemedin mi acaba

yok yaptırmıycam artık

üşüme neden oldu ki hastaydın tam iyileşemedin mi acaba

ben hamileligim ilk haftalarini hep usuyerek titreyerek gecirdim
esim kisa kollu dururken evde, ben kazak giyiyordum yine usuyordum

simdi de ates basiyor
hamilelikte usume ya da ates basmasi olabiliyor onunla ilgili olabilir

gözün aydın demek keseciğin göründü sonunda... meraketme zamanla anlıcaksın bende ilk hamileliğimde şumu bumu diyordum :) şimdi ben anlıyorum ya neresi neresi hiç sormuyorum zaten görüyorum .. zamanla sende anlarsın..
sormadınmı ayın kaçında geliyomuş hastaneye.. gerçi ben sormuştum 29 unda burdayım demişti .. acep bi değişiklikmi oldu?
neyse bende pazartesi gidicem bakalım beni nezaman çağırcak :)) inşallah doğurmadan çağırır bu bayram beni çok korkutoyor8
bu bayram sana geçmez şimdi keşke kalp atışını duysaydın bi rahatlardın ...

benim kocayı bir gelecek kaygısı tuttu sormayın
çok stresli
özgürlüğüne çok düşkün kendisi
bi de benim çocukla ilgili sürekli şunu yap bunu yap dememden korkuyormuş
ben de üzüldüm açıkçası
çocuk için kocamla aramızın bozulması en son isteyeceğim şey
ben onu çok seviyorum ama annelik güdüleri beni nasıl etkiler bilemiyorum

tşekkürler. ya ben keseye odaklanmışım ya farketmez size ne mana uygunsa dedim :) 31 inden önce geliodur bence. ben çarş. olabilir bana biraz daha müsatim o gün dedim

her baba adayinda oluyordur bence icten ice
benim kocam yansitmiyor o smdi bebekle yapacagi hayallerinden bahsedip duruyor
bir de beni gicik etmek icin bazi laflar atiyor, babasini tum gun ozliycek o yuzden daha cok sevecek, ben elimde cikolatayla gelicem (benim izin vermiycegimi biliyor ya) ne isterse yapicam, sen ciddi anne ben eglenceli baba olucam falan filan
hayaller kurmak bile cok guzel
o gunler bir an once gelsin istiyorum
benimki de ozgurlugune duskun biridir ama zaten 2 sene doya doya yasadik ozgurlugu, bebek isteme sureci stresli ve uzun gecti bize o yuzden artik sadece bebege odaklasmis bir sekilde bekliyoruz onu
ben de diyorum alistiririz bebegimizi yine gideriz kafeye, parklarda gezdiririz, uslu oturursa arkadaslar bulusmaya cikariz disari
bakalim neler bekliyor bizleri

tşekkürler. ya ben keseye odaklanmışım ya farketmez size ne mana uygunsa dedim :) 31 inden önce geliodur bence. ben çarş. olabilir bana biraz daha müsatim o gün dedim

canım zaten orda kese dediği orda siyah yuvarlak bişey oluyor canım .. zaten bidaha gitiğinde o siyah yuvarlağın içinde fasülye şeklnde bişey görseksin .. hatta pıt pıt atan kalbini gözünle göreceksin çok güzel bi duygu oluşuyor insanda o an...

anladım canım sen ogün uygunsun diye öyle oldu demek .. zaten 29' unda kesin yogun olacaktır .. ben varım mesela ogün sezeryan olcam .. benim gibi olanlarda vardır ben 45 dakkasını yedim gitti ogün... 22 'sinde gidiyorum demişti izne bana geçen sorduğumda .. ben tabi yine hiç sormamış gibi bidaha sorarım çaktırmadan ...

sor sor bi daha :) ya heveslendirme beni şimdi. çokk var 31 ine daha :) hayırlısı. bayram falan derken çabuk geçer günler inş

sor sor bi daha :) ya heveslendirme beni şimdi. çokk var 31 ine daha :) hayırlısı. bayram falan derken çabuk geçer günler inş

heves olmadan olurmu hiç bende diyordumki başta off daha çok var bu zaman nasıl geçicek nezaman doğurcam. annemde dediki bana dönüp seni psikoloğa götürcem böyle gidrse bu çocuk doğmadan sen kafayı sıyırcaksın

aslında çok yok canım ama sayınca ve bekleyince sanki hiç geçmiyormuş gibi geliyor insana...

hayırlısıyla şu bayramı bi atlatsak ikimiz içinde dönüm noktası olucak ... birimiz kalp atımı birimiz ağlamasını duyucaz allahın iziniyle

canım keseyi görmüşsün, tebriklerben ne ara kaçırdım onu ya

İzmir'e gel canıım, biz de burda sıcaktan yakınıyoruz hala amman diyim dikkat et kendine

everynin dediği gibi hepsinde var o canım. Koca olunca bunların ellerine ne düşünüp ne hissedeceklerini yazıp veriyorlar herhalde hepsi kurulmuş saat gibi aynı şeyleri hissediyor. Bizde de sürekli mali konular var bu ara,tasarruf yapmak lazım fln muhabbeti.Hayır ben hep yapalım derim, kesinlikle karşı değilim ama bunu öyle panikle yapmaya gerek yok, sanki aç açıkta kalacağız gibi daha öncesinde de özgürlük muhabbeti vardı bizde de, onların hepsini konuştuk içi rahatladı galiba (ya da yaşanılanların ardından farklı düşünmeye başladı bilmiyorum)ikinci seferinde hiç onların konusu geçmiyor. Bir yazıda "erkek neler hisseder" diye bir bölüm vardı tek paragrafta özetlemişlerdi;
1)hiçbirşey hissetmeyebilir
2)babası iyiyse onun gibi iyi olamamaktan kötüyse onun gibi olmaktan korkabilir
3)özgürlüğü kısıtlanacağından korkabilir
4)mali konularda endişelenebilir
5)kendini dışlanmış hissedebilir
6)kafası karışabilir
7)eşin duygu dalgalanmalarından ya da görünüşünden hoşnutsuzluk
8)eşine ya da bebeğe birşey olacak korkusu
bu kadar

keep
ne guzelmis paylastiklarin oyle
aynen oyle baen de bebek annenin karnindayken baba hicbr seyin farkinda olmazmis ve hissetmezmis hicbir sey
neyseki benimki arada da olsa seviyor oksuyor karnimi
sabahlari bebegi de opup gidiyor

keep
aynen oyle baen de bebek annenin karnindayken baba hicbr seyin farkinda olmazmis ve hissetmezmis hicbir sey

keep
onu benimki de yapıyor, bu arada da beni uyandırıyor ama mızlanmıyorum ne gerekiyorsa alışması için yapsın dedim kendi kendime

canım spermlerde problem oldugu ıcın tutmama ıhtımalı düsük gibi düşünme
bana göre tüpte sperm sıkıntısının hıc bır onemı yok emın ol. cunku spermlerın ıcınden en saglıklı bır tanesını alıp döllüyorlar
bu ıslemden sonra sıra dollenmeıs yumurtanın sende tutunabılmesınde bıtıyor ıs. yanı sperm sıkıntısı dırek ekarte edılebılıyor.
1 tane spermıniz olsun yeter.
bızımde sorunumuz spermler..sayısı az hareketlılık dusuk morfolojı berbat vs vs vs...
asılama var onumuzde ama hıııc umudum yok cunku asılama denen sey dogal yoldan cok cok az farklı. spermler azsa yıkama ıslemınden sonra kalan sperm zaten az olacak,malum morfolojık olarak saglıklı spermımız cok az bızım. o yuzden asılama sacmalık bence bızım ıcın
ama tup güzel bir yontem...
alah yar ve yardımcımız olsun
kızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
DEĞERİM 599
canım allhıma sukurler olsun
bugun ve dun aksam hamılelıgını ogrendıgımden berı o kadar tuhaf hıssedıyorum kı anlatamam.
nasıl da bekledım haberını bır gorsen
melisimmmm şükürler olsun bitanem
ne mutlu sana. allahım kucagına almak nasıp etsın bebişlerini...
bebişlerin diyorum çünkü ikizler geliyor bence
bana umut oldun canım. benımde yolum seninkiyle aynı görünüyor çünkü.
tekrar tekrar gözün aydın bitanemmmmmm

gözün aydın canım
kesen saglıkla gelışsin bebgin saglıkla büyüsün inş.

arkadaşlar lütfen banada yardımcı olur musunuz???

ben 2 yıldır bebek için uğraşan fakat hala sonuca gidemeyen biriyim
bu ateş ölçme yönteminde neye dikkat edilmesi gerekiyor.ateşin ne zman düşük ne zaman yüksek çıkması gerekiyor

yok be yavrum
ne yumurtlaması
ben genelde 16-18. günler arası yumurtluyorum
hep gec oluyor bnm boyle
ates olcuorum da ole cok cok dıkkat edemedım bu ara
oo sen de benim gibisin,nese bi hafta daha. Bu ara hissiyatlar üzerinde yoğunlaşıyor biliyorsun iyi çalışın. Şöyle Funda da sen de kalın inşallah çabucak, beraber hamile alışverişine çıkalım

hoşgeldinilk sayfamızda everynin mesajı uzun uzun anlatıyor. Sen bir oku, bi de siteye kayıt ol, takıldığın yerde yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…