ıyıyım canım bendeee,
senınde degerıne massallah
artık yaptırma bı daha bence o stresı yasamak nasıldır bılırım ve hıc gerek yok
yaa ben usuyorum kızlar baya yaa okdr corap fln gıyıyorum
gene sogukkk gene sogukkk
saka bı yana ekımde bıtıyo....
ıyıyım canım bendeee,
yok yaptırmıycam artık
üşüme neden oldu ki hastaydın tam iyileşemedin mi acaba
tşk ler kızlar. karından baktı doktor ve gördü. ben monitöre baktığımda çok heyecanlandım. ben baktım göremedim üzüldüm :) sonra doktor işte burda deyince sevindim :) o nasıl gördü ki, ben göremedimm
5 haftalık dedi, döllenmeden sonra 3 hafta geçmiş dedi. geç yumurtalama olmuş dedi. sende zaten pko vardı normal bişi bu dedi.
testler istedi, ailede sağlık sorununu vs sordu.
kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu vercekti ama bayram olduğu için bayramdan sonraya kaldı. 31 ine gün verdi. uzun baya ama olsun. keseyi görmek rahatlattı beni. tedirginlikten hamilelik sevinci diye bişi yaşayamamıştım ya
gözün aydın demek keseciğin göründü sonunda... meraketme zamanla anlıcaksın bende ilk hamileliğimde şumu bumu diyordum :) şimdi ben anlıyorum ya neresi neresi hiç sormuyorum zaten görüyorum .. zamanla sende anlarsın..
sormadınmı ayın kaçında geliyomuş hastaneye.. gerçi ben sormuştum 29 unda burdayım demişti .. acep bi değişiklikmi oldu?
neyse bende pazartesi gidicem bakalım beni nezaman çağırcak :)) inşallah doğurmadan çağırır bu bayram beni çok korkutoyor8
bu bayram sana geçmez şimdi keşke kalp atışını duysaydın bi rahatlardın ...
benim kocayı bir gelecek kaygısı tuttu sormayın
çok stresli
özgürlüğüne çok düşkün kendisi
bi de benim çocukla ilgili sürekli şunu yap bunu yap dememden korkuyormuş
ben de üzüldüm açıkçası
çocuk için kocamla aramızın bozulması en son isteyeceğim şey
ben onu çok seviyorum ama annelik güdüleri beni nasıl etkiler bilemiyorum
tşekkürler. ya ben keseye odaklanmışım ya farketmez size ne mana uygunsa dedim :) 31 inden önce geliodur bence. ben çarş. olabilir bana biraz daha müsatim o gün dedim
canım zaten orda kese dediği orda siyah yuvarlak bişey oluyor canım .. zaten bidaha gitiğinde o siyah yuvarlağın içinde fasülye şeklnde bişey görseksin .. hatta pıt pıt atan kalbini gözünle göreceksin çok güzel bi duygu oluşuyor insanda o an...
anladım canım sen ogün uygunsun diye öyle oldu demek .. zaten 29' unda kesin yogun olacaktır .. ben varım mesela ogün sezeryan olcam .. benim gibi olanlarda vardır ben 45 dakkasını yedim gitti ogün... 22 'sinde gidiyorum demişti izne bana geçen sorduğumda .. ben tabi yine hiç sormamış gibi bidaha sorarım çaktırmadan ...
sor sor bi daha :) ya heveslendirme beni şimdi. çokk var 31 ine daha :) hayırlısı. bayram falan derken çabuk geçer günler inş
canım keseyi görmüşsün, tebriklertşk ler kızlar. karından baktı doktor ve gördü. ben monitöre baktığımda çok heyecanlandım. ben baktım göremedim üzüldüm :) sonra doktor işte burda deyince sevindim :) o nasıl gördü ki, ben göremedimm
5 haftalık dedi, döllenmeden sonra 3 hafta geçmiş dedi. geç yumurtalama olmuş dedi. sende zaten pko vardı normal bişi bu dedi.
kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu vercekti ama bayram olduğu için bayramdan sonraya kaldı. 31 ine gün verdi. uzun baya ama olsun. keseyi görmek rahatlattı beni. tedirginlikten hamilelik sevinci diye bişi yaşayamamıştım ya
İzmir'e gel canıım, biz de burda sıcaktan yakınıyoruz halaıyıyım canım bendeee,
everynin dediği gibi hepsinde var o canım. Koca olunca bunların ellerine ne düşünüp ne hissedeceklerini yazıp veriyorlar herhalde hepsi kurulmuş saat gibi aynı şeyleri hissediyorbenim kocayı bir gelecek kaygısı tuttu sormayın
çok stresli
özgürlüğüne çok düşkün kendisi
bi de benim çocukla ilgili sürekli şunu yap bunu yap dememden korkuyormuş
ben de üzüldüm açıkçası
çocuk için kocamla aramızın bozulması en son isteyeceğim şey
ben onu çok seviyorum ama annelik güdüleri beni nasıl etkiler bilemiyorum
onu benimki de yapıyor, bu arada da beni uyandırıyor ama mızlanmıyorumkeep
ne guzelmis paylastiklarin oyle
aynen oyle baen de bebek annenin karnindayken baba hicbr seyin farkinda olmazmis ve hissetmezmis hicbir sey
neyseki benimki arada da olsa seviyor oksuyor karnimi
sabahlari bebegi de opup gidiyor
şenaayateş ölçmeyi bıraktın mı yine?herhalde yumurtlamışsındır ya da bugün yarındır di mi
canım spermlerde problem oldugu ıcın tutmama ıhtımalı düsük gibi düşünmeSlm kizlar.yeni hamislerimizi tebrik ederim.haziranda asilama yaptirmistim tutmadi.sonraki 3ay doktorum normal yolla olmasi icin herhangi bir tedavi uygulamadi.gecen ay yine asilama olacak gibi ilaclar igneler kullandim ama asilama islemi yerine normal iliski verdi.o da olmadi.bu ay genetik testlerini yaptirdik.su an sonuc beklemediyiz ben 11 tup kan verdim esim sadece 1 tup kan verdi.erkek olmak her zaman avantaj... Bakalim test sonuclarinda bi problem cikmazsa tupe basliycaz.insallah tutar.bizim spermlerde problem oldugu icin tutmama ihtimali de cok yuksek.sabirsizlikla bekliyorum...Allah en kisa zamanda isteyen herkese bebislerini gondersin...
canım allhıma sukurler olsunkızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
DEĞERİM 599
tşk ler kızlar. karından baktı doktor ve gördü. ben monitöre baktığımda çok heyecanlandım. ben baktım göremedim üzüldüm :) sonra doktor işte burda deyince sevindim :) o nasıl gördü ki, ben göremedimm
oo sen de benim gibisin,nese bi hafta daha. Bu ara hissiyatlar üzerinde yoğunlaşıyor biliyorsunyok be yavrum
ne yumurtlaması
ben genelde 16-18. günler arası yumurtluyorum
hep gec oluyor bnm boyle
ates olcuorum da ole cok cok dıkkat edemedım bu ara
hoşgeldinarkadaşlar lütfen banada yardımcı olur musunuz???
ben 2 yıldır bebek için uğraşan fakat hala sonuca gidemeyen biriyim
bu ateş ölçme yönteminde neye dikkat edilmesi gerekiyor.ateşin ne zman düşük ne zaman yüksek çıkması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?