abowwwwwww yumosların ble olacagını bılseydım gelmesdımm uleynn sabaha kdrbencede yumoş yola çıkmış bu geceyi iyi değerlendirr.hatta yarınıda değerlendirr
genetik konusunda kesinlikle haklısın
ama şimdi karın geriliyor ya ben korkuyorum
hiç öyle kilo alı vermedim de bilmiyorum durumumu
sabah akşam krem ve yağ sürüyorumm
Arkadasım farklı koyde ler bu gece burdayız yarın ayın annemlere gıdecegızz ark..sorun yok oda yenı gebışşş hehehyumos gelıyorsaa bugn durum gunu oldugu ıcın degerlerdırırızz geneeee kısmett bakalımm ee kızlar akıntı yokkk!!!!!!o nıee
abowwwwwww yumosların ble olacagını bılseydım gelmesdımm uleynn sabaha kdrdegerlendırırdımmmm
gozundne kciyordur belki
bazen farkedilmiyor akintilar
tama sagolun kızlarr yarında burdayım oyusden atesımı gırerım ınslll bundan sonra boll yukselıslerde olursam umut vardır degılmıı dpo lara bakacagızz artık dımı???boşver zararın neresinden dönersen kardırr.sen kalan zamanı değerlendir.
ince bulgur yok
kalin bulgur da yok
yok yooook hicc
ama oluyorum resmne ya eskiden aklima gelmezdim hamile oldugumdan beri boyle
bir de bir muhabbet ki sorma aksam kafedeydik arkadaslarla orda da ayni muhabbet oldu
ya bişey dicem madem canın bu kadar istiyor.hazır çiğ köfte var.sadece suyunu yağını koyup yoğuruyosun.nette var.sipariş versen yada annenler kargoya verse.adresi verirsen ben bile yollayabilirim nolcak.yanına bide bulgur koyarlar.bulgur da seratonin salgılatan besinlerdenmiş.hamilelikte faydalı olabilir.
olabılır every cunkuu 2 gun once yumurta akı gıbı akıntım olmustuya ılk defa gormustum ölesıniii yarında yukselıs olursa reglll gunune kadar umut vardır degılmıııı bu arada kabak cekırdegıı ne full devamm cep den eksık olmuyor hehehhegerci gecen ay 21. gun catlamis ama bu ay erken olabilir belli olmaz
dusus oyle gibi durmus sanki yarin firliycak
ince bulgur yok
kalin bulgur da yok
yok yooook hicc
ama oluyorum resmne ya eskiden aklima gelmezdim hamile oldugumdan beri boyle
bir de bir muhabbet ki sorma aksam kafedeydik arkadaslarla orda da ayni muhabbet oldu
ya bişey dicem madem canın bu kadar istiyor.hazır çiğ köfte var.sadece suyunu yağını koyup yoğuruyosun.nette var.sipariş versen yada annenler kargoya verse.adresi verirsen ben bile yollayabilirim nolcak.yanına bide bulgur koyarlar.bulgur da seratonin salgılatan besinlerdenmiş.hamilelikte faydalı olabilir.
ben verim adresi RUSYA every bekliyor hemen gönder
olabılır every cunkuu 2 gun once yumurta akı gıbı akıntım olmustuya ılk defa gormustum ölesıniii yarında yukselıs olursa reglll gunune kadar umut vardır degılmıııı bu arada kabak cekırdegıı ne full devamm cep den eksık olmuyor hehehhe
ben verim adresi RUSYA every bekliyor hemen gönder
buranin sehirleri arasinda kargo gunlerce suruyordur herhalde
yurt disina nasildir acaba merak ettim
ucsuz bucaksiz bir ulke
ozaman kesin çatlıyorsundur.çünkü benimde çatlamadan bi iki gün önce oluyordu akıntımm.
sana ulaşmadan kurtlanır zaten canım o
gerçi soğukta bişeyde olmayabilir.denemek lazım
cok tesekkur ederim canim dusunmen yeterli
sayili gun kaldi geliyorum ben zaten yerim bol bol
kargo ne zaman gelir hic bilmiyorum
ben coook uzaklardayim
daha once buraya birsey gondermek ya da benim turkiyeye birsye gondermem soz konusu olmadi
turkiyeye gelince bulgur doya doya yerim. ben cok cok severim zaten. elimdekiler bitti yoksa her gun oturur yerim o derece[/QUOTE
rusyada olduğunu biliyorum canım.moskovaya taşınıcaz diye kaç defa yazdın.ben sadece çok canım istiyo diyince eve kadar sabredemezmişsin gibi geldi onun için dedim
hmm hayırlısı bakalım o vakıtt canımmm
ya niye dalga geçiyosun.sonuçta hazır gıda 1 yıl kullanma süresi var.en geç 1 haftaya gider hrhalde.şimdi çiğ köfte gibi oğluşu olsa daha mı ii yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?