Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gozundne kciyordur belki
bazen farkedilmiyor akintilar

gerci gecen ay 21. gun catlamis ama bu ay erken olabilir belli olmaz
dusus oyle gibi durmus sanki yarin firliycak
olabılır every cunkuu 2 gun once yumurta akı gıbı akıntım olmustuya ılk defa gormustum ölesıniii yarında yukselıs olursa reglll gunune kadar umut vardır degılmıııı bu arada kabak cekırdegıı ne full devamm cep den eksık olmuyor hehehhe

cok tesekkur ederim canim dusunmen yeterli
sayili gun kaldi geliyorum ben zaten yerim bol bol
kargo ne zaman gelir hic bilmiyorum
ben coook uzaklardayim
daha once buraya birsey gondermek ya da benim turkiyeye birsye gondermem soz konusu olmadi
turkiyeye gelince bulgur doya doya yerim. ben cok cok severim zaten. elimdekiler bitti yoksa her gun oturur yerim o derece

Son düzenleme:

ozaman kesin çatlıyorsundur.çünkü benimde çatlamadan bi iki gün önce oluyordu akıntımm.

sana ulaşmadan kurtlanır zaten canım o
gerçi soğukta bişeyde olmayabilir.denemek lazım

ya niye dalga geçiyosun.sonuçta hazır gıda 1 yıl kullanma süresi var.en geç 1 haftaya gider hrhalde.şimdi çiğ köfte gibi oğluşu olsa daha mı ii yani :)

ee taze anne.nasılsın dünden beri?neler hissediyosun?çok heyecanlı ya

ya niye dalga geçiyosun.sonuçta hazır gıda 1 yıl kullanma süresi var.en geç 1 haftaya gider hrhalde.şimdi çiğ köfte gibi oğluşu olsa daha mı ii yani :)

yok canım neden dalga geçeyim şaka olsun diye yazdım ama kaldıramayacağını düşünmedim neyse kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…