İnşallah canım inşallah kötü bişey yoktur ama bunu öğrenebilmeme daha 2,5 ay var. Test randevusunu 1,5 ay sonraya vermişler 1ay da sonucun çıkması sürüyormuş.
Nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Allahım hepimize tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı hayırlı melekler nasip etsinnnnn...........
Canıımmmm uzun zamandır ilk defa girdim seni ve rezene'yi gördüm çooook sevindim!!!
Kızlar hayırlı olsun! Rezeneeecimm ya süper haberler bunlar Allah tamammına erdirir inşallah.
Bebişimolsun ne zaman belli oldu? İlk denemende tuttu çok şükür ya. Çok istiyordum pozitif olmasını. Ben de 21. ekimde lucrin başlıyorum biliyor musun?
Canım naber nasılsın? Sana mesaj atmıştım gitmedi galina. Nasıl gidiyor hamilelik
canım benim çok sağol dün belli oldu daha çok yenii evet Rabbime binlerce kez şükürler olsun ilk denemede tuttu canım
ooo süper hadi bakalım tedavi sürecin hayırlı olsun tatlım inşallah senden de pozitif haberini alalım
uzun protokol olcak sanırım lucrine başladığına göre
sormak istediğin varsa yardımcı olurum her zaman canım Allah yardımcın olsun
gelmedi. mesaj kutum baya dolmuş. bugün boşalttım.
kimyasal ve dış gebelik tedirginliğini attım bu aralar :) keseyi görünce rahatladım. kaldı kalp atışı :) kendimi yorunca bi tek ağrım oluyor. oonun dışında bi beliritm yok, unutuyorum ondan. beslenmeme falan dikket etmeye çalışıyorum. iyi şimdilik, bi sıkıntı yok. inş tamamına erer. hepimizin.
Canımmmİnşallah çok iyi ilerler. Kaç embriyo yerleştırmişlerdi? İkiz olasılığı var mı :)
Doktorum ben çok ümitliyim sizden dedi. Fazla embriyo olsa bile bir tane transfer etmek istiyor. Tabi kaliteliyse. Ama ben ikiz istiyorum. Tüp bebekten çok korkuyordum. Düşündükçe ağlayasım geliyordu hatta kendimi tutamayıp aglıyordum. İlk önce belki ikiz olur diye kendimi avuttum. Şimdi de o düşünceye çok alıştım. Tüp bebeği benim için daha cazip kıldı.
Ama o kadar korkulacak bir şey yokmuş di mi canım?
Ben hemşire iğneleri çıkarırken bayılacaktım ama görünce çok rahatladım. Küçücükmüş!
tatlım sağol ikiz olma olasılığım var evet
hiç korkma canım ya iğneler o kadar küçük o kadar inceki hiçbişi anlamıyosun vururken
benim drumda benden çok ümitliydi transferde inşallah gebesin demişti hala kulaklarımda söylediği...
Eğer istiyorsan sende inşallah ikiz olurrr
Canıımmmm uzun zamandır ilk defa girdim seni ve rezene'yi gördüm çooook sevindim!!!
Kızlar hayırlı olsun! Rezeneeecimm ya süper haberler bunlar Allah tamammına erdirir inşallah.
Bebişimolsun ne zaman belli oldu? İlk denemende tuttu çok şükür ya. Çok istiyordum pozitif olmasını. Ben de 21. ekimde lucrin başlıyorum biliyor musun?
kızz rezene eşin kaç balık tutmuşşş:104:
3 tane
oo maşallah sizin yemek çıkmış.
biri sana biri eşine birdeeeee bebişineeeee
pekiii hani bana hani banaaaaaaaaaaa
şiiiiiiişt çaktırma bi cacık olmaz tuttuğu balıklar
minicik pek yenilmeyen bişeymiş
avcıya söylenmez böyle şeyler ama kaçan balık büyükmüş
nankörlük etme kız adam senin için gecenin yarısı balığa gitmişş
ii kandırmamış seni balıkçıdan alıpta dürüst olmuş
daha sabah gelecek eşim
gün doğmadan neler doğar
dur hele baharcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?