yok canım neden dalga geçeyim şaka olsun diye yazdım ama kaldıramayacağını düşünmedim neyse kusura bakma
niye kaldıramim canım aşk olsun.kaldıramasam gülermiyim
ne bilim canım yenisin ya belki beni tanımazsın yani tarzımı bilmezsin diye dedim.
yoksa kızlar bilir şakacı olduğumu
Aynen oyle heyecan car baya baya...
Yaz bebisi olcak seninkisi zaten dogum cantandan tutta ihtiyaclarina kadar Ben sana kendi fikirlerimi yazarim liste seklinde... Ben ilk oglumda bi heves almistim biseyler biraz fazla olmus giydiremedim cogunu... Ilk 6 ay cok hizli buyuyorlar 6 aydan sonra daha yavasliyor buyumeleri... O sebepten ilk zaman ay sikintisi var... Alis veriste farkli aylara gore alicaksin alirken... Neyse daha cok zaman var.. zamani gelince bir liste yaparim sana...
canım allhıma sukurler olsun
bugun ve dun aksam hamılelıgını ogrendıgımden berı o kadar tuhaf hıssedıyorum kı anlatamam.
nasıl da bekledım haberını bır gorsen
melisimmmm şükürler olsun bitanem
ne mutlu sana. allahım kucagına almak nasıp etsın bebişlerini...
bebişlerin diyorum çünkü ikizler geliyor bence
bana umut oldun canım. benımde yolum seninkiyle aynı görünüyor çünkü.
tekrar tekrar gözün aydın bitanemmmmmm
tşk ler kızlar. karından baktı doktor ve gördü. ben monitöre baktığımda çok heyecanlandım. ben baktım göremedim üzüldüm :) sonra doktor işte burda deyince sevindim :) o nasıl gördü ki, ben göremedimm
5 haftalık dedi, döllenmeden sonra 3 hafta geçmiş dedi. geç yumurtalama olmuş dedi. sende zaten pko vardı normal bişi bu dedi.
testler istedi, ailede sağlık sorununu vs sordu.
kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu vercekti ama bayram olduğu için bayramdan sonraya kaldı. 31 ine gün verdi. uzun baya ama olsun. keseyi görmek rahatlattı beni. tedirginlikten hamilelik sevinci diye bişi yaşayamamıştım ya
çokk tebrik ederimmmm.
çok şükür canımmmm o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim devamını nasip etsin inş. çok şükür sabrın sonu selamet işte
bekleyen herkese benle berabaer nasip et Rabbimmmm :)
canım ya çooooooooooooooooook sevindim inan.Allah tamamına erdirsin.Sağlıklı sıhatli eline kavuştursun inşallah.
canıım çok merak etmiştik, çooook sevindim,tebrikler. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
değerin de çok güzel
selam kızlar. bayadır gelmiyordummaşallah keep, geridönüşüm, bebişim olsun ve rezene kızlar siiz hamilesiniz yuppi. inanın çok mutlu oldum. allah tamamına erdirsin. ben de genetik testi yaptırdım. raporu çıkmadı ama genetik doktoru normal olduğunu söyledi. valla o kadar rahatladım ki. demek ki 3 düşük de pıhtılaşmadan. neyse darısı ben ve isteyen herkesin başına. en kısa zamanda
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy titredim okurkennnnnnnnnnnn
cok sevindimmmmmmmmmmmm cooooooooooooook
tebrikler tatlim cok guzel bir haber buuuuuuuu
dedigim gibi hemen hamis isaretini koyuyorum saglikli bir hamilelik dilerim canim
tekrar tebrikler
bu değerle çabucak görürsün keseyi
Ah canım ya çok sevindim gözün aydınnnn
Nerde yaptırmıştın tedavini doktorun kimdi
Bana gözüken yolda bu
Çok korkuyorum
Bugün emar çektirdim korkudan baılıcaktım nerdeyse heryerim nasıl titriyo görseniz
Eşime dedim ki ben nasıl yapıcam tüp bebeği
Dua edin ne olur
bebısım olsunn ınanmıyorumm dualarımız kabulll olduuuuuuuuuuuuuu cokk sukur canım tebrık edıyorumm senı canıııı gonuldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah ımmm sonunuzu hayır etsın ınsllll cok sevındım cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
zakkum esım ahanda yanımda cnmmm daha oturuyoruz ark.larlaaaa esıyle ben laptopu alık burdayız eslerımızde hasretlık gıderıyorr hehehe
nasılsın? diye sorucam ama saçma olacak yazdıklarını okudum.mutlusun sağlıklısın maaşallah.pıtpıtlarıda duunca bayramdan sonra değme keyfine :) geçen gün sordum ama hala cevap vermedin eşin nasıl karşıladı?kutlama falan yaptınız mı?kaynana na söylemediniz mi hala?ben olsam dayanamam herkese söylerdim hemen herhalde.
evet canım hisler benim üzerime yogunlastı ne hikmetse.
sanırım kısa bı aradan sonra muthıs bır enerjıyle geldım o yuzden oyle dusundurdum cogunuzu
ama ıtıraf etmem gerekırse su anda moralım hıcde ıyı degıl.
mutsuzum acıkca...
ne olacaksa olsun artık be keep..
o ne testıymıs sekerım yaa
spermlerde ne gıbı bı sorun var da bu test ıstendi?
bızım bıraz hareketlılık bıraz sayı ve cokça da morfolojı sorunumuz var.
bu sorunlardanmıydı sızınde sorununuz da ıstedı dr bu testı?
canım saol ya. çok tedirgindim biliosunuz. ilk silik çizgideki hali düşünüyorum sevinememiştim tedirginlikten. karar verdim sonu kötü olsa bile bu anların tadını çıkarmaya. eşime geçen hafta söyledim. malum süpriz doğumgününü öne çekmiştim. ondan sonra da biçok kişiye söyledim. kv ye eşim sölücekti. söyledimi bilmiyorum :)
eşim tahmin ettiğim gibi sevinmedi. dışardaydık etrafta insanlar vardı. böle omuzlarına bi yük ağırlık bindi sanki :) durgunlaştı. ilk söylediğimde. ona söylerken bana da bi ağırlık çöktü :) şimdi alıştık :) henüz hamileliğimi hissetmiyorum. belirtilerde gitti. çoğu zaman unutuyorum. düşününce, yada biri bişi deyince hatırlıyorum :)
Hareketlililik oranımız sayımız düşük ve morfolojimiz de %0 canım
Ben ilaç verecek diye düşünürken bu testleri istedi genlerle alakalıymış y kromozomuna bakılacak bi de bu gen testi(karyotip) yapılacak işte
Bende hiç anlamadığım için internetten araştırdım ama eğer karyotip bozuksa çocuk olmaz diye bir yorumla karşılaşınca dumur oldum tabi
Ancak tüp bebek yoluyla olma ihtimali ne onu merak ediyorum bir de bizim testesteron hormonumuzda düşük çıktı tabi..........
benim eşimin doğumgünüde 20 kasım.sen dediğinde çok imrenmiştim sana (maşallah)
keşke bende doğum gününde böyle bi müjde verebilsem di mi?tüp bebekte çok istiyodum.hediye bile almadım.ama 24 kasımda negatif olduğunu öğrendik.o günden beri uhte kaldı içimdedua et.senin duan kabul olur şimdi. :)
kasım geliyor. inş bu ay hediyeni verirsin :) senn için özel dua edicem. ben nerdeyse 2 yıl hayalini kurdum bu süprizin ama beklediğim gibi olmadı :) evde yemek yapmaya erindim. o yüzden hediyesini dışarda verdim ama sonradan evde yapsaydım keşke diye düşündüm :)
canım konuya vakıf değilim ama.. internet böyle zamanlarda en büyük düşman.bende her duyduğum kelimeyi araştırmaya kalkıyorum.sonra salya sümük.nolur daha ortada fol yok yumurta yok.üzme kendini böyle.hele bi araştırsınlar.hele bi doktoru duy bakalım.gün doğmadan neler doğar
2. yi evde söylersin artık :)
gülümsettin beni :) inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?