Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bebısım olsunn ınanmıyorumm dualarımız kabulll olduuuuuuuuuuuuuu cokk sukur canım tebrık edıyorumm senı canıııı gonuldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah ımmm sonunuzu hayır etsın ınsllll cok sevındım cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

zakkum esım ahanda yanımda cnmmm daha oturuyoruz ark.larlaaaa esıyle ben laptopu alık burdayız eslerımızde hasretlık gıderıyorr hehehe

yahu o kadar hatun var niye kimse bişey yazmıyo?ne zaman benim çenem düşse herkes sus pus oluyo yarın pazar nasılsa acık laflasak ya.

yeni olduğuma göre cahilliğimi maruz görürsünüz herhalde.şu gülüşmeleri halayları nasıl yapıyorsunuz?ben yeniyim diyemi yapamıyorum?

liste çok iyi olur gerçekten. bi 3 ay falan olsun da araştırmaya, sormaya başlıcam. anca karar veririm. alışverişim uzun sürer benim :)

nasılsın? diye sorucam ama saçma olacak yazdıklarını okudum.mutlusun sağlıklısın maaşallah.pıtpıtlarıda duunca bayramdan sonra değme keyfine :) geçen gün sordum ama hala cevap vermedin eşin nasıl karşıladı?kutlama falan yaptınız mı?kaynana na söylemediniz mi hala?ben olsam dayanamam herkese söylerdim hemen herhalde.

canım benim çok sağol darısı hepinize olsun inşallahhhhhhhhhhhhh bitanem

çokk tebrik ederimmmm.

saol canımm seninde gözünaydın keseciğini görmüşsün darısı kalp atışlarını duymaya olsun inşallah

çok şükür canımmmm o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim devamını nasip etsin inş. çok şükür sabrın sonu selamet işte

bekleyen herkese benle berabaer nasip et Rabbimmmm :)

çok sağol canım yaa gerçekten sabır ve dua ile bekledim Rabbim tatmına erdirsin inşallah darısı hepinize olsun

canım ya çooooooooooooooooook sevindim inan.Allah tamamına erdirsin.Sağlıklı sıhatli eline kavuştursun inşallah.

teşekkürler canım saolasın aminn

canıım çok merak etmiştik, çooook sevindim,tebrikler. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
değerin de çok güzel

canımm çok teşekkürlerrrr aminn inşallahh devamıda gelir hayırlısıylaa

saol canım..sonucun normal çıkmış çok sevindim kan pıthılaşması olsa bile çözümü kolay canım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy titredim okurkennnnnnnnnnnn
cok sevindimmmmmmmmmmmm cooooooooooooook
tebrikler tatlim cok guzel bir haber buuuuuuuu
dedigim gibi hemen hamis isaretini koyuyorum saglikli bir hamilelik dilerim canim

çok sağol everycimmmmm bak dedin dedin koydun hamiş işaretini

tekrar tebrikler
bu değerle çabucak görürsün keseyi

saol canım benim inşallah darısı keseye ve kalp atışlarına olsun

canım saolasın ben kayseride yaptırdım özel bi merkezde hiç korkma yaa
ben ki iğneden ilaçtan hastaneden çok korkan biriydim ama Rabbim öyle bi serinlik veriyorki içine ben tedavi sürecini nasıl geçirdim nasıl yaşadım şu an unuttum hepsini... çünkü Rabbim bizi sevindirdi şükürler olsun.. devamınıda nasip eder inşallah
dualarım seninle korkma dua et bolca Rabbim yardımcın olsun canımm

Son düzenleme:

sağol suzancım çok teşekkürlerrrr amin canımmmmmmm darısı hepinize olsun inşallah

canım saol ya. çok tedirgindim biliosunuz. ilk silik çizgideki hali düşünüyorum sevinememiştim tedirginlikten. karar verdim sonu kötü olsa bile bu anların tadını çıkarmaya. eşime geçen hafta söyledim. malum süpriz doğumgününü öne çekmiştim. ondan sonra da biçok kişiye söyledim. kv ye eşim sölücekti. söyledimi bilmiyorum :)

eşim tahmin ettiğim gibi sevinmedi. dışardaydık etrafta insanlar vardı. böle omuzlarına bi yük ağırlık bindi sanki :) durgunlaştı. ilk söylediğimde. ona söylerken bana da bi ağırlık çöktü :) şimdi alıştık :) henüz hamileliğimi hissetmiyorum. belirtilerde gitti. çoğu zaman unutuyorum. düşününce, yada biri bişi deyince hatırlıyorum :)

Hareketlililik oranımız sayımız düşük ve morfolojimiz de %0 canım
Ben ilaç verecek diye düşünürken bu testleri istedi genlerle alakalıymış y kromozomuna bakılacak bi de bu gen testi(karyotip) yapılacak işte
Bende hiç anlamadığım için internetten araştırdım ama eğer karyotip bozuksa çocuk olmaz diye bir yorumla karşılaşınca dumur oldum tabi
Ancak tüp bebek yoluyla olma ihtimali ne onu merak ediyorum bir de bizim testesteron hormonumuzda düşük çıktı tabi..........

Canıımmmm uzun zamandır ilk defa girdim seni ve rezene'yi gördüm çooook sevindim!!!

Kızlar hayırlı olsun! Rezeneeecimm ya süper haberler bunlar Allah tamammına erdirir inşallah.

Bebişimolsun ne zaman belli oldu? İlk denemende tuttu çok şükür ya. Çok istiyordum pozitif olmasını. Ben de 21. ekimde lucrin başlıyorum biliyor musun?

Son düzenleme:

benim eşimin doğumgünüde 20 kasım.sen dediğinde çok imrenmiştim sana (maşallah)
keşke bende doğum gününde böyle bi müjde verebilsem di mi?tüp bebekte çok istiyodum.hediye bile almadım.ama 24 kasımda negatif olduğunu öğrendik.o günden beri uhte kaldı içimde dua et.senin duan kabul olur şimdi. :)

canım konuya vakıf değilim ama.. internet böyle zamanlarda en büyük düşman.bende her duyduğum kelimeyi araştırmaya kalkıyorum.sonra salya sümük.nolur daha ortada fol yok yumurta yok.üzme kendini böyle.hele bi araştırsınlar.hele bi doktoru duy bakalım.gün doğmadan neler doğar

kasım geliyor. inş bu ay hediyeni verirsin :) senn için özel dua edicem. ben nerdeyse 2 yıl hayalini kurdum bu süprizin ama beklediğim gibi olmadı :) evde yemek yapmaya erindim. o yüzden hediyesini dışarda verdim ama sonradan evde yapsaydım keşke diye düşündüm :)

2. yi evde söylersin artık :)

İnşallah canım inşallah kötü bişey yoktur ama bunu öğrenebilmeme daha 2,5 ay var. Test randevusunu 1,5 ay sonraya vermişler 1ay da sonucun çıkması sürüyormuş.
Nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Allahım hepimize tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı hayırlı melekler nasip etsinnnnn...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…