Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sende ve eşinde sorun yoktu demi öle hatırlıyom. bu güzel bişey en azından problem olmadığını biliyosun dediğin gibi zamanı var demekki. biz doktoroda gitmedik daha erken diye ama ben şu fsh ve lh leri yaptırmıştım. bide çalışmadan sonra hemen kalkmayacakmışsın ben bi yarım saat yatıyom abartıyommu sence?? yoksa vben kafayı yemeye mi başladım

bencede gitme doktora ve hergün ateş ölçmek insana sıkıntı veriyo. kafamızı rahat bırakmamız lazım

sorun yok gözüküyor ama
inan sorun olsa daha iyi sorunu halletmeye çalışırsın sonrada rabbimin izniyle gelir bebek böyle çok daha zor
hiçbişey bilmeden bekliyorsun
başlarda bende senin gibiydim adet olunca günlerce aglardım ama
ola ola alıştım artık

6.gün.......35.7............. __sa:7.00
7.gün.......36.1**..........__sa:7.00
8.gün.......36.4............. __sa:7.30
9.gün.......35.6.............__sa:7.00
10.gün......36.0**........ __sa:7.00
11.gün......35.1............__sa:7.00
12.gün......35.5............__sa:7.00
13.gün........ölçmemişim yumurta akı gibi akıntım oldu
14.gün......35.0**........__sa:7.00
15.gün......35.6**........__sa:7.00

kızlar ateşim nasıl sizce normal mi gidiyor?

evet...gayet normal...14.gün çatlamış yumurtan...** bu işaretler çalışmalarını belirtiyorsa gayet güzel...artık bekleme zamanı...

canım tablonda sorun yok,doğru yapmışsın H,M,L adet günlerinin yoğunluğu.H yoğun,M orta,L hafif adet demek..
solda menü de analiz,interpretation var orayı tıkla.tablonla ilgili bütün açıklamalar var..

o yorumları görebilmek için vip üye olun diyo.nasıl olcak ki o.paralı sanırım

bu da bugün ki tablom.minik etek sen kaç günde bir adet oluyodun.ve ff sana kaçıncı gün hamile olabilirsin dedi.bide nasıl kocana sölemeden duruyon hayret valla ben olsam duramazdım sanırım

wen -har piştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ronya canım ne haberr nasıl oldun enfeksiyon olayın ben bu ay ölçmedim ateş 10 cu günümdeyim ölçsemmii acaba :)))))

kızlar bu kesik çizgi ne anlama geliyo bilen biri varsa sölesin..

11. gün cervix akintisina S (sitcky) isaretlemissin, W yada E (eggwhite) (uzayan seffaf akıntı yumurta akı kıvamında) yaparsan sanırım cizgi de düz olur.. ama tabi akintidan emin degilsen yapma canım...

1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
3.gün 22.02.2011......36.6 (bugün hastayım ondan ateşim yüksek)
4.gün 23.02.2011......37.0 (bugunde hastayım ondan ateşim yüksek)
5.gün 24.02.2011......36.4 (ateşim normale döndü burdan sonrası normal değerlerim)

herkese slmmmm

bugün adet oldum moralim çok bozuk:84::84::84::84::84::84:

üzülme cnm ALLAH biliyor zamanını gelıcek bebeğin sadece zamanını bılmedıgın ıcın üzülüyorsun kendını ona hazırla sadece gelıcekk o

canım bişiler yazmıştım ama göremedin sanırım cevapklayabilirmisin

canım ctesı yı beklıyorum tahlil sonuçlarım iyi çıksın öle sölicemm onu üzmek istemiyorum
aralıkta pko oldugumu öğrendım korktum bebıs çokk gec olcak belkı olmucak dıye aralıkta tahlıl dr kontrol korkular vekorunduk
ocakta aynı gectı 22 ocak sat adet 1 şubatta tamamen temızlendım dr gıttım yumurta yok dedi 5 şubatta gıttım 12 mm 7 şubat 16,3 9 şubata21,9 la ıgnemı oldum 10-11 ilikki ve 23 gebelık kan testı pozıtıf çıktı

bu arada kızlar benım idrar testıı çokçok sılık cıkıyo

canım allah sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

evet canım tmm onları silerim öleçmedim sayayım :))))

aminn cnm inşallahhhh darısı başınaa

bu da bugün ki tablom.minik etek sen kaç günde bir adet oluyodun.ve ff sana kaçıncı gün hamile olabilirsin dedi.bide nasıl kocana sölemeden duruyon hayret valla ben olsam duramazdım sanırım
cnm son 3 ayda düzensizleşmişti 35-40 güne çıkmıştı ondan önce düzenlıydı

minietek senide tebrik ederim sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim

çokk sağol cnmmm darısı başınaa

kızlar bu kesik çizgi ne anlama geliyo bilen biri varsa sölesin..

canım kesık cızılı olan gunun yumurtlama oldu dıye onlar tam çizgi olmuyo zaten hiç

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...pko-lulara-umitte-hamieyimmmmmmmmmmmmmmm.html

burdada yazdım hikayemi kızlar

oh be kaçıncı bu yazısım bılgısayar kapanıo mstr gelıyo bu kez gönderdimm

evet...gayet normal...14.gün çatlamış yumurtan...** bu işaretler çalışmalarını belirtiyorsa gayet güzel...artık bekleme zamanı...

saol canım tşk ederim.bikaç gün daha çalışma olsa etkisi olurmu ki ? yumurtlama günü bitince şans kalmıyo mu ?

selam kızlar annemler bende olduğu için çok giremiyorum k.kya.. size güzel haberlerim var..
1.siiiiii.... toxoplazma sonucum negatif çıktı testi tekrarladık yine negatif.. yani en başta yaptırdığım test yanlışmış doktor problem yok dedi hastalığı yaşamıyomuşum antibiyotiği kestik amniyosentez falan yapılmayacak
2.siiii salı günü ikili test yaptırdık sonucu iyi çıkmış onda problem yok çok şükür
3.süüü salı günkü ayrıntılı ultrasonda doktorumuz bebişimin pipisini gördü %95 erkek dedi..

biliyosunuz kız bebek düşünerek çalışmaları yapmıştık hatta avatarımın yanında "adını da zeynep koydum gel" yazıyordu bizim zeynep oldu ali veli neyse isim önerilerinizi bekliyorum aklımda hiç erkek ismi yok.. gerçi daha çok zamanı var ama zamanla aklınıza gelen isim olursa söylerseniz sevinirim..

Sıkıntılarımı buradan sizlerle paylaştım sıkıntılarım azaltı sevincimide paylaştım sevincim katlandı Allah hepinizden razı olsun Allah kısa zamanda nur topu gibi bebeklerle doldursun kucaklarınızı innnşaalllaahhhhhhhhhh..

adetin 5. gününden itibaren hep 7:30 da ölçtüm
adetin 5. günü -- 36,7
adetin 6. günü -- 36,3
adetin 7. günü -- 36,3
adetin 8. günü -- 36,3
adetin 9. günü -- 36,2**
adetin 10. günü --36,1**
adetin 11. günü --36,1 hemen sonraki ölçümde 36,2
adetin 12. günü -- 36,1**hemen sonraki ölçümde 36,2
adetin 13. günü -- 36,0
adetin 14. günü -- 36,1
adetin 15. günü -- unuttum
adetin 16. günü -- unuttum
adetin 17. günü -- 36,4 bugün 5:30 da ölçtüm eşim gündüzcü bu hafta bu saatte ölççücem
adetin 18. günü -- 36,4 bugünde 5:30 ölçüm saati
adetin 19. günü --
adetin 20. günü --
adetin 21. günü --
adetin 22. günü --
adetin 23. günü --
adetin 24. günü --
adetin 25. günü --
adetin 26. günü --
adetin 27. günü --
adetin 28. günü --
adetin 29. günü --
adetin 30. günü --

kızlar vasat gibi ama neyse bu aarada hamile arkadaşları tebrik ederim allah saglıkla kucagına almak nasip olsun inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…