30bc44 Ovulation Charts
dün akşam belim hafiften ağrımaya başladı yumurtam çatlayamadı heralde çünkü çatlayınca ateşim birden fırlardı benim:26: belki bugün sabaha karşı çatladı o yüzden ateşim tam fırlayamadıbelki de geçen ayki gibi böyle 1 hafta ağrı yapar sonunda yine geç çatlar:97: bakalım yarınki ateşimden anlayacağız çatlayıp çatlamadığını ovulasyon testlerim var ama yapmıyorum çünkü bu ay sadece ateş ölçmek istiyorum doktora da gitmeyeceğim. eğer 23. günüme kadar ateşim belirgin bir şekilde artmazsa o zaman giderim doktora baktırırım yumurtama bakalım ne durumda diye
sende ve eşinde sorun yoktu demi öle hatırlıyom. bu güzel bişey en azından problem olmadığını biliyosun dediğin gibi zamanı var demekki. biz doktoroda gitmedik daha erken diye ama ben şu fsh ve lh leri yaptırmıştım. bide çalışmadan sonra hemen kalkmayacakmışsın ben bi yarım saat yatıyom abartıyommu sence?? yoksa vben kafayı yemeye mi başladım
evet...gayet normal...14.gün çatlamış yumurtan...** bu işaretler çalışmalarını belirtiyorsa gayet güzel...artık bekleme zamanı...6.gün.......35.7............. __sa:7.00
7.gün.......36.1**..........__sa:7.00
8.gün.......36.4............. __sa:7.30
9.gün.......35.6.............__sa:7.00
10.gün......36.0**........ __sa:7.00
11.gün......35.1............__sa:7.00
12.gün......35.5............__sa:7.00
13.gün........ölçmemişim yumurta akı gibi akıntım oldu
14.gün......35.0**........__sa:7.00
15.gün......35.6**........__sa:7.00
kızlar ateşim nasıl sizce normal mi gidiyor?
canım tablonda sorun yok,doğru yapmışsınH,M,L adet günlerinin yoğunluğu.H yoğun,M orta,L hafif adet demek..
solda menü de analiz,interpretation var orayı tıkla.tablonla ilgili bütün açıklamalar var..
wen -har piştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ronya canım ne haberr nasıl oldun enfeksiyon olayın ben bu ay ölçmedim ateş 10 cu günümdeyim ölçsemmii acaba :)))))
bugün adet oldum moralim çok bozuk:84::84::84::84::84::84:
canım bişiler yazmıştım ama göremedin sanırım cevapklayabilirmisin
canım allah sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
evet canım tmm onları silerim öleçmedim sayayım :))))
cnm son 3 ayda düzensizleşmişti 35-40 güne çıkmıştı ondan önce düzenlıydı
minietek senide tebrik ederim sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
evet...gayet normal...14.gün çatlamış yumurtan...** bu işaretler çalışmalarını belirtiyorsa gayet güzel...artık bekleme zamanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?