selam kızlar annemler bende olduğu için çok giremiyorum k.kya.. size güzel haberlerim var..
1.siiiiii.... toxoplazma sonucum negatif çıktı testi tekrarladık yine negatif.. yani en başta yaptırdığım test yanlışmış doktor problem yok dedi hastalığı yaşamıyomuşum antibiyotiği kestik amniyosentez falan yapılmayacak
2.siiii salı günü ikili test yaptırdık sonucu iyi çıkmış onda problem yok çok şükür
3.süüü salı günkü ayrıntılı ultrasonda doktorumuz bebişimin pipisini gördü %95 erkek dedi..
biliyosunuz kız bebek düşünerek çalışmaları yapmıştık hatta avatarımın yanında "adını da zeynep koydum gel" yazıyordu bizim zeynep oldu ali veli neyse isim önerilerinizi bekliyorum aklımda hiç erkek ismi yok.. gerçi daha çok zamanı var ama zamanla aklınıza gelen isim olursa söylerseniz sevinirim..
Sıkıntılarımı buradan sizlerle paylaştım sıkıntılarım azaltı sevincimide paylaştım sevincim katlandı Allah hepinizden razı olsun Allah kısa zamanda nur topu gibi bebeklerle doldursun kucaklarınızı innnşaalllaahhhhhhhhhh..
kızlar herkese merabalarateşimi yorumlarsanız çok sevinirim
7.gün 36.2
8.gün 36.2 regli bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0
14.gün 36.3
15.gün 36.0
[/url][/IMG]
kimse yorumlamamış tablomu.tabloyu yanlış mı yaptım doğrumu bilmiyorum.tabloda ki x,s ve H,M,L harfleri ne demek bilmiyorum.kesik çizgi neden var bilmiyorum.ff nin % bilmem kaç hamile olasılığınız var diyomuş o ne zaman ve nerde yazıyıo onu da bilmiyorum
henüz yumurtlaman olmamış canım eli kulağındadır :))
venharcim oncelikle dedigin gibi x olan iliski oldugu gunler sen bu tablodan sonraki yorumlarinda demissinki s harfi galiba uzayan akintinin oldugu gunler s harfi uzayan akinti degil yapiskanimsi olan akinti uzayan akinti eggwhite yani e harfi eger s olarak isaretledi isen uzayan akinti olan gunlerini onu degistir mutlaka . kesik cizgi yumurtlamadan emin olmadigi icin eger akinti durumunu watery (w) yadaeggwhite(e) isaretlersen cizgi duz cizgi olr. birde yuzde kac hamile oldugunu sadece vip uyeleri gorebiliyor eger seninki ilk ay bedava olan veya arada 5 gun bedava veriyor vip uyelik ondan ise gorebilirsin . grafigin alt kisminda bir tablo var orada yumurtladigin zamanlardaki ilski durumuna gore iyi cok iyi gibi bir yazi yazan tablo var onun alt kisimlarina dogru cikiyor yuzde kac hamile oldugun(tabi bu yuzdeyi senin yumurtlamadan sonra girdigin degerlere gore belirliyor ornegin kramplar gogus agrisi vsgibi spesifik degerler)
bizim topiğin kızları hep burdaymış selam arkadaşlar
16.gün çatlatmışsın yumurtayı hadi gözün aydın
canım tebrik ederim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
ben dr a aynı soruyo sordum gün aşırı olsun dedi yumurtlamadan sonradasaol canım tşk ederim.bikaç gün daha çalışma olsa etkisi olurmu ki ? yumurtlama günü bitince şans kalmıyo mu ?
selam kızlar annemler bende olduğu için çok giremiyorum k.kya.. size güzel haberlerim var..
1.siiiiii.... toxoplazma sonucum negatif çıktı testi tekrarladık yine negatif.. yani en başta yaptırdığım test yanlışmış doktor problem yok dedi hastalığı yaşamıyomuşum antibiyotiği kestik amniyosentez falan yapılmayacak
2.siiii salı günü ikili test yaptırdık sonucu iyi çıkmış onda problem yok çok şükür
3.süüü salı günkü ayrıntılı ultrasonda doktorumuz bebişimin pipisini gördü %95 erkek dedi..
biliyosunuz kız bebek düşünerek çalışmaları yapmıştık hatta avatarımın yanında "adını da zeynep koydum gel" yazıyordu bizim zeynep oldu ali veli neyse isim önerilerinizi bekliyorum aklımda hiç erkek ismi yok.. gerçi daha çok zamanı var ama zamanla aklınıza gelen isim olursa söylerseniz sevinirim..
Sıkıntılarımı buradan sizlerle paylaştım sıkıntılarım azaltı sevincimide paylaştım sevincim katlandı Allah hepinizden razı olsun Allah kısa zamanda nur topu gibi bebeklerle doldursun kucaklarınızı innnşaalllaahhhhhhhhhh..
akıntı durumumu düzelttim kesik çizgide düzeldi:)yubacım saol cvp için.bir de ilk ay bedava olan veya arada 5 gun bedava veriyor vip uyelik ondan ise gorebilirsin demişsin ya bundan hangisi olduğumu nasıl anlıycam kitablonun altına da baktım ama bişi demiyo ilişki durmuna göre iyi çok iyi gibi bişi yani.onun içinde mi vip üye olmak lazım acaba
ay canım çok sevindim yaaaa Allahım kucağını aldığın günleride göstersin
saüol canım çokk darısı isteyen herkese inşallah
ben dr a aynı soruyo sordum gün aşırı olsun dedi yumurtlamadan sonrada
ben belki saçma gelcek ama spermde proteın vıtamın oldugundan besledıgını düşünüyorum yumurtayı çünkü kızlar bız ılk kez eşimle korunmadık ve ben ılk kezz bu ay yumurtlama bana bu kadar sancı verdı ki ben adet sancısı bıle çekmedım hıç diyebılırım
birde kızlar yapay şeyler yemeyin içmeyın annelerımızın yaptıgı ev yemeklerı gıbı yemeklerı yıyelım evde yapmaya çalışalım herseyı herseyde sunılık var hormonlarımızı mahvedıyor bu sağlıksız yıcekler
ben evlendıgımden berı hıc hazır çorba almadım mesela bebek düşündüğümden beri kahvaltıda poça dıyet bisküvi yemedım evden domates salatalık peynor zeytın ne varsa sağlıklı besınler yemeye çalıştım BEN BUNLARI YAPTIM DİYE Mİ ALLAH VERDİ DİYE İNŞALLAH GERİ ALMAZZ
CANIMMMM MAŞALLAHH OĞLUNAAAA
lighttttttttttt sana nasıl sevindimmm anlatamam
ohhh çok şükürr Rabbim korusun meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?