sözüm söz olsun bu iş ne dilersen dile benden
kızlar gene benn:))
kafam biraz dah akarışmış bir şekilde geldim.. doktora gideceğim ama en erken haftaya randevu alabildim.. bi size danışayım dedim.. vücut ısım benim hep 36.5 civarıdır.. ovulasyondan sonra 37.1 in altına hiç düşmedi tam regli olacağım günün gecesi idrar testi yaptım 2 tane negatif çıktılar..... ayın 22 si regli günümdü regli oldum o gün pembe pembe akıntıyla karışık geldi.. ertesi gün yoğun olmamakla beraber regli oldum diye düşündüm ama 2. günün akşamı pat diye kesildi şuandada hiç bişe yok... 3 gün yoğun kanamalı sonrasında azalarak yok olan 5 6 günlük bir süreçtir benim reglim.. bu arada bu ay ilk defa göğüslerimde mavi mavi damarlanmalar oldu.. göğüslerim biraz irileşti gibi ama acımıyo ara sıra sızlar gibi oluyor karın ağrım var belim sankiş regli olacakmışım gibi ağrıyor geçiyor.. şuan iyi ama sadece karnımda var biraz.. ama bu kanama döngünü çok anormal geldi bana.. ve son olarak 10 puanlık uzman sorusu geliyor.. ateşim reglim boyunca 37.0 ın altına hiç düşmedi.. bugünde 37.1 di:SS hadi bakalım buyrun.. benim kafam karışmasında kiminki karışsın..
ben 7. gün başladım ölçmeye geç kalmış degilsin hemen başla bencearkadaşlar merhaba
ateş ölçme yöntemini yeni kullanacağım.
adetliykenmi başlıyoruz?
benim sat 12 şubt şimdi ölçmeye başlasam faydası olurmuki?
:18::18::18:
bi abim vardı mum dibini ışıtmaz kardeşim derdicanının sağlığıını isterim
güzel hayırlı sağlıklı evlat dilerim senin için
zamanında gebemi diye bir arkadaş vardı onada demiştim
oda senin gibi dedi dile benden ne dilersen ve o ay hamile kaldı
ama onada sanada diyom güzel evlatlarınız olsun yeter
amin canım amingünaydın kızlar bu mübarek günde duam olsun iş rabbim aratmadan verir bebekleriizi kucaklarınıza inş.aaamiinn.
neden kimse benim tabloma yorum yapmamış
canım ya ben tam bilmiyorum tablo yorumlamayı daha yeniyim ama kendi tablomdan örnek vereyimkızlarrrrrrrrr
bişi sordum
adetin 14. günündeyim ateş ölçmeye başlıyımmı?
ateş çıkınca mı düşüncemi yumurtluyoz???????????
bugün adetimin 14. günü
ateş ölçmede yumurtlamayı nasıl anlıyoruzzzzz
yardımmmmmmmmmmmm
:18::18::18:
14.02.2011 / 1.gün / 36,2
15.02.2011 / 2.gün / 36,3
16.02.2011 / 3.gün / 36,3
17.02.2011 / 4.gün / 36,4 / çalışma
18.02.2011 / 5.gün / 36,5
19.02.2011 / 6.gün / 36,5
20.02.2011 / 7.gün / ölçmedim / çalışma
21.02.2011 / 8.gün / 36,2 / çalışma
22.02.2011 / 9.gün / 36,3
23.02.2011 / 10.gün / ölçmedim / çalışma
24.02.2011 / 11.gün / 36,3
25.02.2011 / 12.gün / 36,3
hayırlı cumalar kızlar bu mübarek gün hürmetine Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin
kızlar ateşim bi garip bu ay yorumlarsanız sevinirim
7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0
14.gün 36.3
15.gün 36.0
16.gün 36.0
:26::26::26:yumurtlama olmadığı halde akıntım gelyohayırlı cumalar kızlar bu mübarek gün hürmetine Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin
kızlar ateşim bi garip bu ay yorumlarsanız sevinirim
7.gün 36.2
8.gün 36.2 regilm bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0uzayan akıntı
14.gün 36.3
15.gün 36.0uzayan akıntı
16.gün 36.0
canım daha olmamış yumurtlama çok bariz
sen hep aynı saatte ve dil altından ölçüyon demi
bu arada sen çalışmaları sık tut çünkü heran yükselebilir ateşin
arkadaşlar tablolara aakıntı durumunu yazarsanız daha belirleyici olur
duruşah
taf
minetek nasılsınız kuzular
nergis
maşallah ateşin yukarlarda inşalah hayırlı haberleri getirir bize
buda benim bugünkü tabvlom ateş sabitlenmiş gibi duruyoor ama birden düşüverecek diye çok korkuyorum
33c6dc Ovulation Charts
:26::26::26:yumurtlama olmadığı halde akıntım gelyo
selam kızlar annemler bende olduğu için çok giremiyorum k.kya.. size güzel haberlerim var..
1.siiiiii.... toxoplazma sonucum negatif çıktı testi tekrarladık yine negatif.. yani en başta yaptırdığım test yanlışmış doktor problem yok dedi hastalığı yaşamıyomuşum antibiyotiği kestik amniyosentez falan yapılmayacak
2.siiii salı günü ikili test yaptırdık sonucu iyi çıkmış onda problem yok çok şükür
3.süüü salı günkü ayrıntılı ultrasonda doktorumuz bebişimin pipisini gördü %95 erkek dedi..
biliyosunuz kız bebek düşünerek çalışmaları yapmıştık hatta avatarımın yanında "adını da zeynep koydum gel" yazıyordu bizim zeynep oldu ali veli neyse isim önerilerinizi bekliyorum aklımda hiç erkek ismi yok.. gerçi daha çok zamanı var ama zamanla aklınıza gelen isim olursa söylerseniz sevinirim..
Sıkıntılarımı buradan sizlerle paylaştım sıkıntılarım azaltı sevincimide paylaştım sevincim katlandı Allah hepinizden razı olsun Allah kısa zamanda nur topu gibi bebeklerle doldursun kucaklarınızı innnşaalllaahhhhhhhhhh..
iyi canım sende iyisin inşallahh
canım akıntın nasıl ama yumurtlama gününde gelen akıntı tam olarak yumurta beyazı ve ıkı parmak arasında geröektende baya uzuyor 1-2 cm uzuyor buna göre akıntıon eğer böyleyse verimli günlerindesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?