canım ff senin mailine bişiler yollamış olmalı orda bi link var ordan giriş yapmaya çalış bide sayfa açılınca şifre girmek yerine my cart ı tıklakızlar fertilityfrend
sitesinde her defasında üye nmi olunuyor anlamadım ben 2 kez açabildim
ama şimdi açılmıyor yanlış diyor nasıl kullanılıyor ban anlatabilecek var MI??
bu kötü canım ya ben sırf ateş ölçme olayını erken teşhis edeyim hamileysem diye yapmıştım neyse kısmet zaten düşüyor ateşimcnm eğer adet olursan ki inş olmazsın senin de adetten ya bir gün ya da 2 gün önce düşer sanırım tablolarımızın benzerliğine bakarsak.
B]
kuzucum sıkma canını vakti zamanı geldiginde gelicektir bebişingünaydın kızlar dün idrar testi yaptım sonuç negatif.. reglim az gelip birden kesilince acaba demiştim.. ama beni asıl umutlandıran ateşim oldu... neden düşmüyor ya hala 37.1 i gösteriyor deli olucam:84:
inşallah canım ya sen kaçıncı gün idrar testi yapmıştın canımcanımbekle yerlesme düşüşü olabılır korkma benımde 7. günde düşmüştü hatırlıyormusun
bu ara kızlar hala kımseye sölemedım 12 de sonucum gelcek yüksek çıkarsa ilk eşime sölicemm
33939a Ovulation Charts
bak benımkıne sınıra kadar düşmüştü hemde korkma bak
sadece sağlıklıysa hamıle kalım dıye dua et
canım ff senin mailine bişiler yollamış olmalı orda bi link var ordan giriş yapmaya çalış bide sayfa açılınca şifre girmek yerine my cart ı tıkla
bu kötü canım ya ben sırf ateş ölçme olayını erken teşhis edeyim hamileysem diye yapmıştım neyse kısmet zaten düşüyor ateşim
bu arada senin diğer tablolarına bakabilirmiyim gönderebilirmisin
kuzucum sıkma canını vakti zamanı geldiginde gelicektir bebişin
vücudunda enfeksiyon olabilir yada farkında olmadan üşütmüşsündü bu durumlarda ateş yükselir
bu hafta randevu alacağım bakalım.. sorun neymiş anlayacağızz.. vücudumda herhangi bir kırgınlık bir hastalık belirtisi yok ama.. belkide kan t3esti yaptırmalıyım.. bıktım test yapmaktan ben
slm hanımlar
ben ateş ölçme yöntemine dün başladım
adetin 14. günü yani dün 34,3 tü
bu sabah ölçtüm 35,8 olmuş
uzayan hafif akıntım sizce???
:26:
inşallah canım ya sen kaçıncı gün idrar testi yapmıştın canım
hemen söyle eşine yazık adama ya
ben söylemesem eşim kızardı bana
acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
adet gunum 26-28 oluyor
ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7ovulasyonda ıkıncı cızgı sılık cıktı (uzayan akıntı)
12 35,6ovulasyonda tek cızgı cıktı
13 35,8
14 35,9
bu atesım neden yukselmeye devam ederkı yumurta hala catlamamıs mı oluyor yanı??
ateş değerlerine göre 10. gün çatlamış gibi görünüyor, keşke 10. günde de ov. testi yapsaydın pozitifi görürdün bence. bir de siklus uzunluğun kaç?
sölicem canım bu gün süpriz yapıcam güzel çıkarsa inşallahh üzmim aşkımı bebeği kaybadersem çok üzülür birde o tuttamaz kendını söler herkese herkes bılırken kötü haber alırsam herkesın bana gecmıs olsun demesı daha çok üzecek benıı onun için sölemedım anneme bıle sadece int ark bılıyor
ALLAH IM NE OLUR BEBEĞİMİ BANA BAĞIŞLAA
KIZLAR SAĞLIKLI BESLENIN VE ÇOK SU İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?