Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım tüylerim diken diken oldu rüyanı okuyunca.. test içindaha erken güzelim.. kana geçecek kanda yükselecek de idara geçecek.. sen kimyagersin en iyi senin bilmen lazım şekerim inşallah rüyaların gerçek olur canım

Bende varım şeker...

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yorumlarını alabilir miyim?

bu tabloda hamile tablosu gibi inşallah bebiş vardır

ay ruya olayını sorma fundacım
hıc boyle bır sey olmamıstı daha once
guzel bır ısaret ama bılemedım testın negatıf olusu sihri bozdu malesef.
ammaaa kırmızıları gormeden umut kesılmeyeceek merak etmeee

olsaydı cıkardı everycım
amaaan bosverınn...
suzan 4 yıl beklemıss
onun hakkıydııı
allah saglıkla kucagına aldırsın ıns....
ınsallah canım rabbım kımsenın kucagını bos bırakmaz ınsl..ben halende ınanamıyorum keseyı gorene kdrda ınanamamm sanırımm:18:

çok çok tebrik ediyorum inşallah herşey yolundadır ve 9 ay sonra doğurursun sağlıkla...
beklemek çok zor bende 17. ayımdayım ve çok yoruldum şimdiden
ınsl..cnm rabbım cok bekletmes ınsl..bol dua et en hayırlısı en saglıklısından ve bol sabır dıle ınsl....

bu ay farklı olarak neler yaptın ve belirtilerin neler oldu hemen alalım :)
bu aykı belırtıler

-ınsl.kandada cıkarda kesın olur dıyor ve baslıyorumm

-kırık dokulmesı
-asırı bel agrısı
-2 gundur kasık agrısı
-1 haftadır gogus agrısı asırı sekıldee
-oglelerı uyku halımm 3-4 gundur asırı hemdee
-dun ve bgn grıb halıııı
-2gundur sbh ve aksamları agız tadımın cok ıgrenc olmasıı(ablamında böle olurdu ama ben ıhtımal vermek ıstemyrdummm)

böle bende kı belırtıler sımdıde kasıgımm cok agrıyorr 10 dk uzandımm sonrada aksam yemegını yapmak ıcınmutfaga geccıcemmm yaaa cok da yorgnum grıbde var tabıı

kımse kalmayacakınsl..canım ılk sırada sennn senayy 9 ay ınsl..rabbım heımızınde kucagını dolduracakk karnınızı sevın dua lar okuyun ınsl...YA VARIS YARIS,,,RABBI hepli mın le dunke zürriyeten tayyibaten ınneke semııddua(hz zekerıyya nın dua sıdır bu)

bunları okuyun boll caaaaaaaaaaaaa

bana da dua edın esım 6,5 gelecek markettennn bebek bıberonu ve emzıgı aldım hedıye paketı yaptırdıma aksam gelınce verecegımmm ne tepkı verırse artık sonrada ozel bır hastaneye acıle gıderız sanırımmmmm dua edınn ne olurrrrrrrr

suzi çok tatlısın ya senin gb insanlar pek kalmadı biliyomusun için dışın bir resmen Rabbim herşeyi gönlünce versin inş güzel bi süpriz olur devamı da hep güzel olur inşallah hastaneden sonra değeri bizede bildir ama merak ederiz bide bizlere dua et bana çok dua et olur mu senin gb yüreği temiz insanların duası başkadır unutma dularında beni

suzannnnnnnn
bellıydı tablondan yaaa sabıt gıden atesler bos cıkmıyo
canım nasıl sevındım anlatamammmm
tebrık ederımmmm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallaaah
halaya ggıreyım hemen
ıns daha cok halay cekıcez topıgımıze

vee bende dr dan geldım
pıtırcıgım uyuyodu sırt ustu yatıyodu dr amcası uyandırdı bı sıcradı bıze dogru dondu
snra bole elını kolunu oynattı
cok ıyımıs herseyımız ırı bebek bu dedı 5 gun ondeymıs hala
2 hafta snra gene kontrole gıtcezzz ıns rabbım sonına kadar boyle guzel gıtmeyı nasıp etsın hepımıze dostlarım
brz duygusalım bgn sulandım gene... Sonssuz sukur rabbıme.
Hepınıze yasatsın bugunlerı rabbım, hep dualarımdasınız...

Son düzenleme:

ne mutlu size bu duyguya erişebildiniz . . . hep böle güzel olsun herşey inşallah

ınsallah zaten ogrenınce sukur namazımı kıldım cok sukur secdede hepınızı aklımdan gecırdımm ınsallah kısa zamanda kucaklarınız dolacak sızınde ama ben halende ınanamıyorumm menun gıbıyımm kan dadacıksın öle emın olayım ınslll yaaaaa canım bırsey ıstmyrduu eltım geldıı hazırladı st 3 de kahvaltımı ettım dusunun yanııı ama sbh 7 gıbı cnm ayva ıstedı bır dılım yemıstım hehe bebegımın gamzesı bol olucak ınsl...dualarım sızınle yazdıgım duaları boll ca okuyun ınsl..olurmuuu eılınız agzını boss kalmasın tamammıııııı

evet cok sukur canım yaaa belırtılerde vardıda vucud oyunu dıyordumm ınsl..eşim gelsınn soleyımmm sonrada cıle yada sbh dr gıderız ınsl...dua etde kan deyerımde guzel cıksın zaten 4 haftalık fılandır demı sımdıkkk

senın bebegınde saglıklıymısdeymesın hep öle saglıklı hayırlı olsunlar ınsl...canım dualarım sızlerle ınsl...dua et de usel sonuclar alayım bendeeeeeeeeeee

suzancımmmm çok süper bi haber verdinnnnnn.
inşallah kandada değerin çok güsel çıkacakkkk dualarım seninleee.
bu kadar beklemenin ödülünü alacaksın inşallahhhhhhh

deryoşum maşalah miniğe
ama anlamadığım bir şey var neden 15 gün sonra tekrar gidiyorsun iğnelerle ilgili mi yoksa rutin usg mı:26::26:

SUZAn çok tebrik ederim inşallah kanda da güzel bir değer görüp sağlıkla kucağına alırsın

sagol deryosumm
ıkılı test ıcın cagırdı canım 2 hafta sonra
hem belkı cınsıyet tahmınıde yapar 13 haftalık olmus olcakkk
bıde bnm durumlar tabı farklı ya rısk yonunden sanırım 4 aya kdr ısı bıraz sıkı tutmak ıstıyo
bu dr smdıye kdr hep 15 20 gnde bır cagırdı benı.

Son düzenleme:
yeni yeni hamişler var ne güzel..tebrik ederim suzan...valla o listede kimse kalmadı gibi bişi...ısrarla ben duruyorum ne yazık ki
daha ne kadar beklicem onu da bilmyorum

Kızlar, durumum şu an için nasıl, bir bakar mısınız? Every, beni de listeye ekleyebilirsin canım, BAT 12 Kasım

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

12.gun yumurtan catlamıs. Dpo 4 tesın.
Dpo 14 te hala atesın yuksek olursa gebelık oldugunu dusunebılırız.
Sımdılık o zamana kdr yapılabılecek pek bı yorum yok.
Ins atesın hep yuksek gıder ve bebegın gelır

yeni yeni hamişler var ne güzel..tebrik ederim suzan...valla o listede kimse kalmadı gibi bişi...ısrarla ben duruyorum ne yazık ki
daha ne kadar beklicem onu da bilmyorum

kuzum yapma ama boyle cok uzuluyorum
hepımız gectık bu yollardan o umutsuzluk nasıl hapseder ınsanı
nasıl nefes alamazsın okdr ıyı bılıyorumkı
bak suzana tam 4 yıl beklemıs, dıle kolay 4 yıl...
Rabbım ınsallah kımseyı okdr bekletmesın.
Tez zamanda gondersın ıns meleklerınızı. Yeterkı sen buna ınan canım..

suzan hamile miiiiiiiiii

çok tebrik ederimmmmmmm.

cok zaman oldu ne peynır ne yumurta agzıma suremıyorum
gormek bıle fena edıyo benı
bgn kendımı zorladım yumurta hasladım yıcem dedım
agzıma atmamla solugu klozette aldım
ve ılk defa kustum sayesınde.
Cok berbat bıseydı ya ben ne zaman faydalı bsyler yıyebılecegım

hic uzulme gececek canim inan
ben her gun burda uzudugumu yazdim durdum hatirlarsiniz
birsey yiyemedim 3 hafta kadar
sutu zorladim her icmede kustum
5 gun her birsey yedigimde cikardim
ama bir sabah kalktim ve superimmmm
bir anda yok oluyor diyebilirim
ara ara tiksinmeler oluyor sadece ama oyle cok etkiemiyor
gecer tatlim bebegin besleniyor uzulme ama zorlarsan daha tiksinirmissin zorlama dediler bana hep
mesea ben ceviz yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…