Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba yeni katıldım ben bu ateş ölçme yöntemini tam anlayamadım nasıl belirliyorsun ve neyi belirliyorsunuz?

canım sneınde tebrik ederim hamılesn ne güzel ben kaçırdım galıba nasıl oldu tedavı falan mı çok sevindim ya ne güzel darısı başımıza inş.
canım tedaviye az kalmıştı, ayın 19.20.günü olmuştu ateşte tık yok, dr.a gitmiştim ne yumurtan ne folikülün var demişti. Günlerce ağladım, dağıttım. Herhalde erken menapoz fln derken bi de kahverengi akıntılar, lekelenmeler..Adet gelseydi bu ay hormon testlerine gidecektim ama gelmedi...bu arada buradaki arkadaşlar hep destek oldular hep umut verdiler, gözümü kararttım kana gittim..ve mutlu haber (sayılır, birkaç macera daha atlattım sonrasında). Umut çok önemli, bunu nihayet anladım. Umudunuzu kaybetmeyin canım, size hep dua ediyorum. İnşallah kısa zamanda evlatlarınıza kavuşursunuz

suzannnnnnnnnnnnnnnnn
ozel mesjaimi acamadim ama hamileyim yazini okudum coooooook sevindimmmmmm
biliyordum ama cok umitlendirmek istemedim sonra cikmazsa diye
superrrr bir haberrr bu
Allahim ya ozellikle uzun bekleyen birinden bu haberi alinca insan daha da farkli seviniyor herkese umit oldun inan bana
tebriklerrr tebriklerrrrr
200lu deger cikacak bence de est cok iyi
gozunuz aydin

kızlar merhaba yeni katıldım ben bu ateş ölçme yöntemini tam anlayamadım nasıl belirliyorsun ve neyi belirliyorsunuz?
hoş geldinilk sayfada everynin mesajında ayrıntılı şekilde anlatılıyor. Onu oku, fertility friende üye ol, takıldığın yerde yardımcı oluruz canım

Canım ilk sayfada detaylı açıklaması var oradan bakabilirsin
Sabah yataktan kalkmadan önce ateşini ölçüp takibini yapıyorsun yumurtlama gününü belirliosun
Hadi hayırlı olsun sana da

Canım ilk sayfada detaylı açıklaması var oradan bakabilirsin
Sabah yataktan kalkmadan önce ateşini ölçüp takibini yapıyorsun yumurtlama gününü belirliosun
Hadi hayırlı olsun sana da

sağolun kızlar yardımcı olduğunuz için hepimizin bebişi olur inşallah öptüm hepinizi :)

Eki Görüntüle 542469 kızlarr dogru dımı ben hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne guzel ne guzelllllllllllllllllllllllllllll
topicimize kocamannnnnn masallah
devami gelecek inaniyorum
senayyyy listede basa mi geldi ne

suzannnnn artik oyle hamarat ev hanimligi yok dinlen bol bol
kizlar ben inaniyorum buna hafif burun tikanikligi nezle gibi birsey adete yakin olursa hamilelikten oluyorgezdigim tum yabanci sitelerde vardi bu bilgi. bende de olmustu daha cok ornek var

süper valla ya alahım tamamına erdirsin çok sevindim valla harıka güzel dileklerin için sagol canım

suzan suziiiiiiiiiiiiiiiiiii

lay lay laaaaaaaaaaay lay lay laaaaaaay laylay lay laaaaaaaaaaaayyyy

kızım supersın sen yaaaaa
tebrık ederım canım cok tebrık ederım
hayde bak gordunmu alınmıstınlıstede en basta ben vardım dıe
ne demıstım bendee ınsallah lıste basından hamılelerın yanına gıdersın demıstımmm
baak oldu ıste gordunmuuuu

seni basa aldim iye kizmisti suzan suzi
varmis bir bildigi en yakin benim dedi
simdi siradaki haberleri bekliyoruz

kızlar kızlarr birşey söliceeeeeemmmm
ben az once uykudan kalktım 1 saat kadar uyumustum
dun gece uyumadan once dua okuduktan sonra rabbıme dua ettım
eger bebek varsa bana masmavı bır denız goster ruyamda dedım
eger yoksa bebek yemyesıl bır orman goster dedım
gece ruya gormustum ama sabah kalktıgım secemıordum ruyalarımı
hatırlayamadım denız yada ormn gordummu
ama az once uyudugumda yıne yatarken aynı duayı ettım bana bebk varsa denız yoksa orman goster dıe
veeeeeeeeeeeee
upuzun bır ruya gordum
masmavı tertemız masmavı bır denız ve babacıgım vardı ruyamdaaaaaa
allahımmm bu bır ısaretmı rabbımmmmm
az once suzanın yazdıgını da okudum
bu ay hep ruyalar gordum anlamlarına baktım bebege cıkıodu dıe
bakın cıktı gercekten ruyaları
acaba benımde oyle olurmu ha ne dersınız
yoksa bılınc altımın bana oynadıgı bır oyunmu buu???????

Ayağını süüürttt arkandan gelecekler varr daha
Allah kabul etsin namazınıda canımm, tüm bekleyenler içinde bir amin dee ve şu liste sadece bebek doğumlarını bekleyenlerle dolsunn
amın canımmm amınnnnn

evet cnm bende belırtılerı goruyordum ama zanetmıyordum kısmet artık esime aksam soluyecegım ona gore aksam yada yarın dr gıderızzz tepkisiii havalara ucacak cınsden heraldee 4 senden sonra:))):26::26:
evet ben sırayı senaya saldımmm dıkkat etmeye clısacagım ama bu ay bu ıslerle hamıs olduysammmm bebegıme hıc bırsey olmaz heralde ınsl..cunku bayramda acayıp yoruldummmm evet bende ınanıyorum grıb hamıslık belırtıs ıınsl...

ınsl..canım yaaa darısı tumm ısteyenlereeeeeeeeeeeeeevetlısteden dırek hamısmoduna gectımmmmmmmmmmmm cok sukur dua ıle kızlar heerkezler fatıha suresını okusunlar bana ne olurrrrrrrrrrrrrr

suzancim hicbir sey olmaz onceki yaptikalrinla dusunme
o telasa yorgunluguna tutunuyor bebegin
onumuzdeki birkac hafta yorma kendini yeter
bir de kalp atisini duyana kadar ve doktorun yonlendirene kadar iliskiyi biraksan iyi olur

canım 3 kere gusel bır ruya gordum ılkınde bılezık aldım aldım taktımm ebebek derler bızde bılezıgee ıkıncısınde dua edıyrordum cok sukur gordugum gıbı dogru cıktııı ınsl.senın ruyalarında dogru cıkar canımmm hepımız guzel hayırlı bebeler dunyaya getırırız ınsl....

seni basa aldim iye kizmisti suzan suzi
varmis bir bildigi en yakin benim dedi
simdi siradaki haberleri bekliyoruz
evet caım kısmet benımmıs bak hemen uste cıktım sanırım dahabakmadımda:)komsular var eltım geldıı sucuk yapcaz ona bırazz bır suru utum var ev ı dun dıp kose temızlemıstım allah dan dua edın bana yaaaaaa

eveeeet
son gunlerde topıge verdııgm bos heyecandan dolayı özür dilerim hanımlarrr...
bu ay suzanla ıdare etmek zorundasınız
benım testım negatıf:)
dogruyu soylemek gerekırse cok ınanmak ıstemedıgım ama annemın baktırdıgı bı yılıdzname gıbı bır sey vardı, orda kadın adanz ye herseyı solemıs anneme
bebek ıcınde,sorun spermler, 3 asamada 3. yıllarını doldurduktan sonra olacak demıs
yanı oda tedavı demıs.
ınanmak ıstemıodum kondurmuodum ama bu ay kı umudumu beslemıstım hep.
ama fakat lakin....
neyseee hayırlısı olsun beyavvv ne yapalımm

suzancim hicbir sey olmaz onceki yaptikalrinla dusunme
o telasa yorgunluguna tutunuyor bebegin
onumuzdeki birkac hafta yorma kendini yeter
bir de kalp atisini duyana kadar ve doktorun yonlendirene kadar iliskiyi biraksan iyi olur
yok cnm aklıma getırmıyorumm sımdık maerkete gıdıp meyve sebze alacagım cnm bırsey ıstemıyor aten sbhdan berıde ayva yıyorup ancakkk kahvaltı bıel ıstemedıı canım yaaaaaaaaaaaaaaaa aksam uzerı goruzuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz muckkk

Nee testii
Test mi yaptın? İdrar mı?
Fal mı? Falları boşver canım yaa
Geleceği birtek Rabbim bilir O ol desin yeter
Tedavi veya tedavisiz Rabbim bişekilde bebek nasip etsinn, bunun için bile şükür etmek lazım
Ama çokta bulandırma aklını tamam mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…