Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın.....benim bugün aşılamamın 8.günü...son adet tarihim 4 şubat...Aşılamanın yapıldığı ilk günden itibaren ateşimi ölçüyorum..ama saattlerine dikkat etmiyorum açıkçası..ve koltuk altımdan ölçtüm....8 gündür ateşim 36.60'la 37 arasında.... 5 gün var adetime gerçi bu ay kısa ama...bu konu hakkında yorum yapabilir misiniz?

şimdi notlarıma baktımda 1 gün öncesi çalışmışız ama benim eşimin sperm sayısında sorun var nasip dicez artık:93::93:

nedir canım sorun benim eşimdede sorun var
hatta en son yaptığımız test berbat çıktı milimde 2 buçuk milyon çıktı
eşimin gittiği doktor yaptırdığımız laboratuarın testlerine güvenmediğini testi tekrarlamamızı istedi
önceden milimde 20-26 milyon arası değişiyordu

FFde "implantation dip" yazarak "search" edersen karşına bir sürü tablo çıkar. İnceleyebilirsin.

Community - Chart Gallery'ye tıkla. Search kısmında Implantation dip'i işaretle. Tablolar gelecektir ekrana...

canım öyle yapacağına ff deki gebelerin grafiklerini incele
bende zamanında tablolara çok bakardım
buda benimki
2e2c5d Ovulation Charts

benim merak ettiğim zamanlarda ateşini ölçmemişsin

sinir oluyorum ya herşey bu kadar normal bu kadar dogalken neden 20 aydır hamile kalamadım hayret bişi ya anlayamıyorum bunu

canım üzgünüm ama birincisi farklı saatlerde ölçülen ikincisi koltuk altından yapılan ölçümler
doğru sonuç vermeyebilir
yani yorum yapılmasız sağlıklı olmaz
inşallah hamilesindir güzel haberlerini alırız

canım bizim sayımız iyi ama hareket sayısı ve a kalite spermi az o yüzden dünde çalışsak iyi olcaktı yalnızca birgün öncesi yetersiz geldi bana:93:

FFde "implantation dip" yazarak "search" edersen karşına bir sürü tablo çıkar. İnceleyebilirsin.

Community - Chart Gallery'ye tıkla. Search kısmında Implantation dip'i işaretle. Tablolar gelecektir ekrana...
onları daha önce defalarca inceledim canım ama insan tatmin olmuyor işte benim tablomu yorumlayabilirmisin
bugün idrar testi negatif çıktı ama
33c6dc Ovulation Charts

teşekkürler.......

onları daha önce defalarca inceledim canım ama insan tatmin olmuyor işte benim tablomu yorumlayabilirmisin
bugün idrar testi negatif çıktı ama
33c6dc Ovulation Charts

Canım tablon çok güzel maşallah. Test için erken. Kanda bile 12.gün filan belli oluyor. İdrar testi için çok erken. Birkaç gün daha sabret. Rabbim hayırlısını versin.

Canım tablon çok güzel maşallah. Test için erken. Kanda bile 12.gün filan belli oluyor. İdrar testi için çok erken. Birkaç gün daha sabret. Rabbim hayırlısını versin.

amin canım sagolasın rabbim isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah

1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde
12.gün36,3: ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
kızlar döngüm28 sarkmaz

ronya

muhteşem tablomu koydum :)) malum ölçmüyordum ateşimi sayenizde maceralarıma başldım bakalım ne olacak şunu belirteyimkii 11ci gün ikindiden sonra uzayan akıntı yoğun bir şeklde geldi akşam tekarr uzayan akıntı şefaf dedğiniz şey bakalım bu ay ne olacak yalnız çalılşmam yoktu o akıntıdan sonra verimli günler diyor arştırmalrıma göre buda 4 gün olark belirtilmiş neysem bende çalışmalrıma başldım çok geç olsada .)))))

canım tahmnimce 12 gün yumurtlama olmuş
yarın ve sonraki günki ateşin çok önemli yüksekse 12.güne kesin diyebiliriz

hımm 12ci gün çatlam olduysa ronya benim çalışmam var sence yakaldımı ben şimidi bunu programıma göre yarın çalışma yapıcam 1 dolu 1 boş denyecğim ronya 11ci gün o şefaf akıntı benden iki kere geldi bu ne demek hiç bilgin varmı:26::26::26::26::26:birde yarın çalışma yapınca 1 gün öncesi 1 gün sonrası formulu tutuyormu ben öyle biliyorum doğrumu bildiğim şey sabahh ki ateşim belirleyeck herşeyi demi

canım doktorların özellikle tavsiye ettiği bir boş bir dolu
sizin öyle olmuş çok güzel
canım o uzayan akıntı benden geldikten bir iki gün sonra çatlama olmuştu
yani bunu doktor kontrolünde teyit ettim
yumurtlamanın olduğu gün uzayan akıntım yoktu beyaz kremsi akıntım vardı
yani bildiğim kadarıyla öncesinde geliyor tabi kişiden kişiyede değişebilir
canım bence ilişki durumu çok güzel hiç kafanı yorma inşallah bu ay güzel haberini alırız

canımsın ya inşallhh ronyacım zaten eşime gına geldi bunu tartışmasını yaşdık :)))) bu ay tuturmasak tüüpe gideriz dedi bende dr fobisi var hep kaçtım inşallhh bu ay rabbim mucizemi verirde beni dr kapılarına muhtaç ettirmez tabbiki hiçbirimizi etirmesin ronya bende netten arştırdım o şefaf akıntıdan sonra 4 gün çok önemliymiş evet sende dr la teyit ettiğine göre şimdi iş sadce rabbime kaldı burda bekleyn hiç kimseyi rabim fazlasıyla bekletmesin cnmm verdiğin bilgiler için ne kadr teşekkür etsem azdır cnm sağolsın

ne demek serpilcimmm birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize
canım biliyorsmusun ben evvelden sadece o akıntının olduğu gün ve ertesi gün çalışırdım
ama çok yanlışmış dediğin gibi bir kaç gün sonrasında çatlıyormuş
neyse artık öğrenmiş olduk :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…