kızlar bu sayfayı başından beri okumaya çalışıyorum ara ara doğru mu anladım sizlere sormak istedim adet döneminin ilk gününden başlayacağız değil mi ölçmeye bu yöntemi ilk defa uygulayacağım ben 4 . günümdeyim hergün ölçüyorum 35.2 lerde yükseldiğinde yumurtlama olmuş olacakdeğil mi
hadi hayırlı uğurlu olsun şekerim..
yumurtlamadan ne kadar gün sonra test yapmıştın sen ben yarın yapsam çıkarmı ki
9. gün olcek
mini etek süprizin çok güzel olmuşşşş
bdroner canım stres kaynaklı demiş bak . kendini üzeceğin her konudan uzak dur. eğer gidebiliyorsanız eşinle 2 günlükte olsa bi tatile gidin havanız değişsin gör bak iyi gelecek.
ewet canım ilk gününden de başlayabilirsin bi kaçgün sonrada ilk günden başlama amacımız kaç derece ateşle adet olduğunu bilmen açısından iyi ateşin 35.2 lerde düşük dil altından hergün 6-8 arası aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüp not alıyorsun ve yükselişe geçtiği an yumurtan çatlamış oluyor ateşin düşükken değerlendirmek gerek ve yükselişe geçince o ve diğer günüde değerlendir
ben kanamadan dolayı doktora gitmiştim.. vajinal muayeneden korka korka gittim muayene oldum :)) çok kasıldım kasılmadan dolayı sadece canım çok yandı ama kasılma elimde olan bişey değildi ki bence doktor acımıyor aslında dedi görebildiği kadarıyla hiçbi sorun yokmuş ama kanamam devam ediyor. bi de bana dedi ki sen normal doğum çok zor yaparsın hiç dokundurmuyorsun kendine dedi yırtılman çok olur normal doğumda dedi bende epidural yaptırırım o zaman dedim o da önemli değil ki onda bir tek acıyı hissetmiyorsun yine dokunmaları hissediceksin dedi bende doktor hanım henuz gebe değilim onuda o zaman düşünürüm dedim( canım çok sıkkın.. şimdi kanamam stres kaynaklı görünüyormuş ee bu durumda ben adet ne zaman olucağım ne zaman ateş ölçmeye başlıyacağım doktor bekliyelim bakalım dedi ne saçma durum ya
canım ben adetin 25. günü yani çook geç yumurtladığım için(siklusum 34) duruşahın önerisiyle 26. günden itibaren progestan 100 mg alıyorum. hala devam ediyorum. eğer hamile değilsem adet olunca bırakıcam.
cnm bu ilacı çatlama amacı için mi kullandın
yok canım 25. günde yumurtladım yani geç yumurtladım 34. de adet olacağımı hesplayıp luteal fazın 9 gün süreceğini yani luteal faz yetmezliği olacağını düşünüp başladım. normal insanlarda luteal faz yani yumurtlamadan sonra adete kadar geçen zaman en az 12 en çok 16 olmalımış.
progestan: progesteron içerip luteal faz yetmezliğinde kullanılan bir ilaç. ben doktoruma sormadan kullandım ama aslında doktora sormadan kullanmamak gerekir.düşük önleyici olarakta kullanılır.
çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda olursun
çok tşk ederim.. insanın ne zaman ne olucağı belli olmuyor gerçekten ne zaman hamile kalıcam diye didinirken şimdi ki hevesim bu kanama ne zaman durucak oldu.Allah dermansız dert vermesin...
yumurtlamadan ne kadar gün sonra test yapmıştın sen ben yarın yapsam çıkarmı ki
9. gün olcek
nergıs canım yumurtlamadan12 gun sonra kan testı yaptırmıstım hıc ıdrarla uğraşma sende benım gıbı gec yumurtladın ıdrarda cıkması gec oluyo adetıme bır gn kala erken gebelık testı almıstım cok sılık cıkmıstı 2.cızgı
nergıs canım yumurtlamadan12 gun sonra kan testı yaptırmıstım hıc ıdrarla uğraşma sende benım gıbı gec yumurtladın ıdrarda cıkması gec oluyo adetıme bır gn kala erken gebelık testı almıstım cok sılık cıkmıstı 2.cızgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?