Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ewet canım ilk gününden de başlayabilirsin bi kaçgün sonrada ilk günden başlama amacımız kaç derece ateşle adet olduğunu bilmen açısından iyi ateşin 35.2 lerde düşük dil altından hergün 6-8 arası aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüp not alıyorsun ve yükselişe geçtiği an yumurtan çatlamış oluyor ateşin düşükken değerlendirmek gerek ve yükselişe geçince o ve diğer günüde değerlendir

hadi hayırlı uğurlu olsun şekerim..

kızlar durusah mı hamıle ben neyı kaçırdımmm

iyi akşamlar kızlarr

yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktum o geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanınmumlarını yakmıştımm

aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak aa neden böle hazırlık yaptın dedi aç oku bakalımm dedimm

aaakoşş çatal tabak getir yiyeliimm diyoo

dur dedim bir notu oku okudu sessizce okudu sırıtmaya başladı

mrb babacığım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam inşallah:) yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii

daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe

kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı

ama şimdi hadi bulaşık mak kaldırman lazım ben ykarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum yine dee

ben kanamadan dolayı doktora gitmiştim.. vajinal muayeneden korka korka gittim muayene oldum :)) çok kasıldım kasılmadan dolayı sadece canım çok yandı ama kasılma elimde olan bişey değildi ki bence doktor acımıyor aslında dedi görebildiği kadarıyla hiçbi sorun yokmuş ama kanamam devam ediyor. bi de bana dedi ki sen normal doğum çok zor yaparsın hiç dokundurmuyorsun kendine dedi yırtılman çok olur normal doğumda dedi bende epidural yaptırırım o zaman dedim o da önemli değil ki onda bir tek acıyı hissetmiyorsun yine dokunmaları hissediceksin dedi bende doktor hanım henuz gebe değilim onuda o zaman düşünürüm dedim ( canım çok sıkkın.. şimdi kanamam stres kaynaklı görünüyormuş ee bu durumda ben adet ne zaman olucağım ne zaman ateş ölçmeye başlıyacağım doktor bekliyelim bakalım dedi ne saçma durum ya

yumurtlamadan ne kadar gün sonra test yapmıştın sen ben yarın yapsam çıkarmı ki
9. gün olcek

mini etek süprizin çok güzel olmuşşşş

bdroner canım stres kaynaklı demiş bak . kendini üzeceğin her konudan uzak dur. eğer gidebiliyorsanız eşinle 2 günlükte olsa bi tatile gidin havanız değişsin gör bak iyi gelecek.

ya ne kadar da süpersin insan dara düşünce beyni duruyor resmen düşünemiyor inan hç aklıma gelmedi tatil falan evet ya çok saol ne iyi fikir 2 günlüğüne basit, minik bir tatil iyi gelir heralde.. hiç aklıma gelmedi gerçekten çok saol.

cnm cevap verdidiğin için teşekkür ederim ben koltukaltından yapıyordum demek ki dil altı yapmam gerekiyor

çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda olursun

cnm bu ilacı çatlama amacı için mi kullandın

cnm bu ilacı çatlama amacı için mi kullandın

yok canım 25. günde yumurtladım yani geç yumurtladım 34. de adet olacağımı hesplayıp luteal fazın 9 gün süreceğini yani luteal faz yetmezliği olacağını düşünüp başladım. normal insanlarda luteal faz yani yumurtlamadan sonra adete kadar geçen zaman en az 12 en çok 16 olmalımış.
progestan: progesteron içerip luteal faz yetmezliğinde kullanılan bir ilaç. ben doktoruma sormadan kullandım ama aslında doktora sormadan kullanmamak gerekir.düşük önleyici olarakta kullanılır.

cnm yumurtlama olup olmadığını anlamak için adet döneminin 21.gün yapılan test var onu yaptıracağım o zaman negatif çıkarsa alsam iyi olur sağol cnm

çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda olursun

çok tşk ederim.. insanın ne zaman ne olucağı belli olmuyor gerçekten ne zaman hamile kalıcam diye didinirken şimdi ki hevesim bu kanama ne zaman durucak oldu.Allah dermansız dert vermesin...

çok tşk ederim.. insanın ne zaman ne olucağı belli olmuyor gerçekten ne zaman hamile kalıcam diye didinirken şimdi ki hevesim bu kanama ne zaman durucak oldu.Allah dermansız dert vermesin...

çok doğru söylüyorsun yaşadıklarımız hep öncelik sıralarımızı değiştiriyor daha önce mutlaka yazmışsındır ben bu sayfada yeni olduğum için bilmiyorum sorununu umarım minik meleğine en kısa zamanda kavuşursun

yumurtlamadan ne kadar gün sonra test yapmıştın sen ben yarın yapsam çıkarmı ki
9. gün olcek

nergıs canım yumurtlamadan12 gun sonra kan testı yaptırmıstım hıc ıdrarla uğraşma sende benım gıbı gec yumurtladın ıdrarda cıkması gec oluyo adetıme bır gn kala erken gebelık testı almıstım cok sılık cıkmıstı 2.cızgı

bugün ateşim geriyükseldi ama sanki yalancı yükseliş gibi nasılda sahte sahte duruyor tabloda

zaten gögüs agrım başladı adet olcam demek bu sinyal
yeni tablom

33c6dc Ovulation Charts

anladım canım sagol ben 14. gün yumurtladım gösteriyor ff hayırlısı artık azcık daha bekliim

tamam canım kan testi en doğru sonucu verir. bu gün 10. gün

14 . günde vereyim kan tabi bekleyebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…