Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün ateşim geriyükseldi ama sanki yalancı yükseliş gibi nasılda sahte sahte duruyor tabloda

zaten gögüs agrım başladı adet olcam demek bu sinyal
yeni tablom

33c6dc Ovulation Charts

canım ateşin gayet güzel gidiyor
benimde gögüslerim adetten 1 hafta önce hassaslaşır
inşallah gelmez adet

maşşallahh
canım testi tekrarladınmı

idrar testim negatif çıktı

daha erken bekle sıkma canını

kızlarr bat ıma 1 gün kaldı ben bugün 6 çeyrekte ateşimi ölçtüm ,36.3 çıktı
saat 10 da ölçtüm 36.5 çıktı,,,sizce adet mi geliyorrrrrrr

1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
3.gün 22.02.2011......36.6 (bugün hastayım ondan ateşim yüksek)
4.gün 23.02.2011......37.0 (bugunde hastayım ondan ateşim yüksek)
5.gün 24.02.2011......36.4 (ateşim normale döndü burdan sonrası normal değerlerim)
6.gün 25.02.2011......36.6
7.gün 26.02.2011......36.7
8.gün 27.02.2011......36.6

günaydınnn iyi pazarlar

arkadaşlar merhaba
ben bu konuya yabancıyım bana yardımcı olurmusunuz?
1.ateşi nerden ölçüyorsunuz?
2.ne zaman ölçüm yapılıyor?
3. yüksek yada düşük çıkması ne anlama geliyor?
cevaplandırırsanız çok memnun olacağım

kızlarr bat ıma 1 gün kaldı ben bugün 6 çeyrekte ateşimi ölçtüm ,36.3 çıktı
saat 10 da ölçtüm 36.5 çıktı,,,sizce adet mi geliyorrrrrrr

ronyacım yada bilen diğer arkidişler benim durumumu yorumlayabilirmisinizz ltfenn,,,
çok merak ediyorumm,test mi yapsam acabaa

ronyacım yada bilen diğer arkidişler benim durumumu yorumlayabilirmisinizz ltfenn,,,

Bazen ateş 3 gün öncesinde düşüyor, bazen de adet olacağın günün sabahında düşüyor. Eğer ateşin ovulasyondan sonra yüksek seyrediyorken 36.7 gibi mesela, bir gün 36.3e düşüyorsa, adet geliyor demektir. Ertesi gün yükselip yükselmeyeceği de önemli tabi. Ama ovulasyondan sonra 13. veya 14. günler ateş düşerse yükselmiyor zaten, adet geliyor. Genelde olan bu tabi. Umarım en kısa zamanda muradına kavuşursun...

canım her zaman ölçtüğün saatte olan ateşini dikkate al
canım genel olarak bir yorum yapabilmek için tablonun genelini görmek gerek

iyi pazarlar kızlar

7.gün 36.2
8.gün 36.2 regli bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0 + uzayan akıntı
14.gün 36. 3
15.gün 36.0 + uzayan akıntı
16.gün 36.0 uzayan akıntı
17.gün 35.9 uzayan akıntı
18.gün 36.1 uzayan akıntı
kızlar ateşim nasıl gidiyo yorumlarmısınız

yarın ve ertesi gün yükselerek devam ederse 17.gün diyebiliriz

canım her zaman ölçtüğün saatte olan ateşini dikkate al
canım genel olarak bir yorum yapabilmek için tablonun genelini görmek gerek

teşekkür ederim kızlarrr,,,ama bu ay her gün ölçemedim ateşimii,,,,o yüzden genel tablo koyamadım,,
bana dşük gibi geldi,ölçtüklerimde genelde 36.6 filan çıkıyoduu,,,,
neyse çok sağolun kızlarr,,,anlaşılsn kırmızılar yoldaaaaaa

Merhaba. Ateşi dijital bir termometre ile her sabah yataktan kalmadan ve aynı saatte, ağızdan ölçüyoruz. Genlde 06:00-08:00 arasında ölçüm yapılıyor. Ve önemli olan her gün aynı saatte ölçmek. Ateş adetin ilk günlerinden ovulasyon gerçekleşene kadar belli bir ısı aralığında devam ediyor. (Örneğin 36.4-36.0) Ve siklusunuz 28 günse, 14.gün ovulasyon gerçekleşiyor ve 15.gün ateşinizi ölçtüğünüzde 0.2 ya da daha fazla bir artış görüyorsunuz. (36.5-36.7 gibi) Daha sonra adet olana kadar yaklaşık 14 gün ateşiniz yüksek seyrediyor. (Örneğin 36.5 ve üstü gibi) Ateşin yükselmesinden anlıyoruz ki yumurta çatlamış yani ovulasyon gerçekleşmiş. Burada ateş düşükken ve yükseldiği ilk günlerde ilişkide bulunmak çok önemli çünkü hamile kalma ihtimaliniz bugünlerde daha fazla. (12,13,14,15. günler gibi) Tabi bu örnek 28 günlük adet siklusu olan kadınlar için. Eğer adet siklusunuz 30 ise ovulasyon 16.gün veya civarında olabilir. Her ay ölçüm yaparak vücudunuzu daha iyi tanırsınız ve ne zaman ovulasyonun gerçekleşeceğini tahmin edebilirsiniz. Akıntınız ve kasık ağrınız da ovulasyonun gerçekleşip gerçekleşmediğini anlamanızda yardımcı olur. Her ay ateşinizi, akıntınızı, kasık ağrınızı bir tabloya not ederseniz, takibiniz kolay olur. Umarım anlatabilmişimdir. Kolay gelsin. Sevgiler.

canım bizimde 17.gün çalışma olmadı boşamı gittiki acaba

Spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor. İlla ovulasyon günü çalışmakla hamile kalınmıyor, önceki günler de önemli. Sadece ovulasyon gününden önceki 3-4 günü boş geçirmemek ihtimali artırıyor. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın. Sevgiler.

canım beenim son tablomumu görmek istiyorsun
sonu kırmızı oldu tablomun ama :26:

biliyorum kuzucum
sadece analiz yapmaya çalışıyorum tabloları inceleyerek
hani dediler ya 6 ile 9. gün arası yerleşme düşüşü olabiliyor diye
bu dönemler arası düşüş yaşayanlara bakıyorum sonları genelde regl le mi bitmiş gebeliklemi diye
kafayı yedim iyice

canım öyle yapacağına ff deki gebelerin grafiklerini incele
bende zamanında tablolara çok bakardım
buda benimki
2e2c5d Ovulation Charts

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…