evet canım neler yaşadığımi bir ALLAH birde ben biliyorum...CANIM RABBİM SAĞ SALAMET KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KAÇ GÜNDÜR NE KADAR ENDİŞİLİ OLDUĞUNU GÖRÜYODUM İNŞ. RABBİM BEBİŞİNİ SANA BAĞIŞLASIN CANIM
nasıl rahatladım bilemezsin canım...oh beenasıl sevindim ya
maşallah
rahatla artık sende kuzucum
Allah razı olsun fıstığım...maşallah nazar değmesin
canım evet ocakta hamile olduğumu öğrendim...duruşah sen hamilemisin duymamıştım canım çok kutlarım. Kaç aylık oldu. Inan çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin
hemde ne şükür canım...Ohhh bee şükürr
genelde 26. gün olurum canımsenin siklüs kaç gün
31eac1 Ovulation Charts
kızlar dün dr gittim değerim çok düşük olduğu için kese falan göremedik tabi ama sen hamilesin dedi bana rahimin bu kadar kalınlaşamazdı yoksa dedi kürtajıda ben yaptım bukadar büyük bir parçada bırakmıcağıma göre dedi cuma tekrardan çağırdı bebeği görene kadar gidicekmişim gün aşırı ben kendimi hamile olarak görmiorum dedim görme tmm dedi bana :) adamı öle bunalttım ki neticede kimyasalmı değilmi cuma anlarız herhalde tablomu ekledim komik bi tablo tabi kürtajdan sonra olunca
Günaydın kızlar
7.gün 36.2
8.gün 36.2 regli bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0 ++ u a
14.gün 36.3
15.gün 36.0 u a
16.gün 36.0 ++ u a
17.gün 35.9 u a
18.gün 36.1 ++ u a
19.gün 36.1
20.gün 36.1 ++ u a
21.gün 36.0
kızlar yorumlarsanız sevinirim
canım tebrik ederim sevindim adına31eac1 Ovulation Charts
kızlar dün dr gittim değerim çok düşük olduğu için kese falan göremedik tabi ama sen hamilesin dedi bana rahimin bu kadar kalınlaşamazdı yoksa dedi kürtajıda ben yaptım bukadar büyük bir parçada bırakmıcağıma göre dedi cuma tekrardan çağırdı bebeği görene kadar gidicekmişim gün aşırı ben kendimi hamile olarak görmiorum dedim görme tmm dedi bana :) adamı öle bunalttım ki neticede kimyasalmı değilmi cuma anlarız herhalde tablomu ekledim komik bi tablo tabi kürtajdan sonra olunca
dreyacım sen kaçıncı gün yumurtladın canım beninde 21.gün tık yok:26:
canım tebrik ederim sevindim adına
tablona baktımda 44.gün çizginin altına düşmüş
o zaman bebekten umudumuzu kaybetmemiz gerekmiyor
39. gün canım ama benim kürtajdan dolayı geç bayağı bi geç yumurtlama oldu normalde 16 ile 18. günler yumurtlarım ben sende geç yumurtlıcan demekki
canım ne demek istediğini anlamadım ben :26: yerleşme düşüşü olabilir o
canım gerçekten çok geç yumurtlamışsın ama olsun 12 den vurdunya sen ona baktatlım inş. Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin bende geç yumurtlucam galiba
33c6dc Ovulation Charts
benim ateşim düşüyor diye üzülüyordum da ateş düşse bile umut var demekki diyorum
tabi canım yerleşme düşüşü oluo ama sanki senin kırmızılar gelicek gibi be canım:26: inş gelmez
ateşim düştüğü halde bu ff bana neden %54 hamilesin diyo ya hayret bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?