Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hımm sizler yeni olduğunuz için hikayelerinizi bilmiyoruz
hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
yarın hap alcam fitil alcam canım 1 hafta yasakladıilişkiyi bişey sorcam yarın bi gebelik testi dahaalsammı gerek yok mu bide şey bu smear testi istediyaptırdık ne zaman çıkar bunun sonuçları acaba

yarın hap alcam fitil alcam canım 1 hafta yasakladıilişkiyi bişey sorcam yarın bi gebelik testi dahaalsammı gerek yok mu bide şey bu smear testi istediyaptırdık ne zaman çıkar bunun sonuçları acaba

canım şimdi ne desem bilmiyorum ki
doktorlar anlar diycem
ama şuda var
geç çatlamış bi yumurtadan gebe kalsan kese zaten görünmez ultrasonda
ama testte mutlaka çıkar.çünkü değer belli düzeye gelmeden kese görünmüyor.
keşke sağlıkocağındaki testi ona hiç söylemeseydin.
bi kez de kendisi yapardı test ve ona göre için rahat ilacını alırdın.
sabah ateşini bi ölç bakalım yüksek çıkarsa test al ama düşük çıkarsa doktorunu dinle.
idrar testlerinede güven olmuyor ki ona göre hareket etsek.valla benimde kafam karıştı.

ay ne bileyim hiç aklıma gelmedi testi yineletmek kan vere vere bi hal oldum anacım ateş ölçermde kayıp iyimi yani ufff zaten eğer varsa bile ki kese zaten görünmez yani sat kasım dı benim

bu tabloya gebesin demek müneccimlik olur daha çok erken

lili bu bildiğin buharlaşma çizgisi ben onun tonundan tanıyorum da. ilaçları rahat rahat kullan bence daha da geciktirme tedaviyi .kanda yoksa iş tamamdır. testleri de 15 dakika sonra atın kızlar kafa karıştırmasın diye dr um en son öyle dedi...varsa zaten ilk anda çıkması lazım

Eki Görüntüle 568361 kızlar size öncelikle bu sabahki testimi göstermek istiyorum eve geldiğimdebu haldeydi hemen paylaşıyorum sonrada doktor detaylrını anlatıcam lütfen yardım edin

canım sen kan testini kaçıncı gün yaptırdın?
bu test ne kadar zamanda bu hali aldı?
ben de sabah ilk idrarda yapmıştım çıkmamıştı hem de 2 tane
ertesi gün baktığımda resmen gölge gibi çizgi vardı
dpo 15te yapmıştım

sonuçlarına sevindim en azından eşin için çok iyi
seninkininde pek bi önemi olduğunu sanmıyorum E2 değeri kendi başına bişey ifade etmiyor demişti dr um onu diğer hormonlarla değerlendiriyolarmış artık nasıl olduğunu bilemem.
benimde E2 düşük çıkmıştı da ondan hatırlıyorum

işte dr değişştirmenin en kötü tarafı bu o bişey der o tersini der geçmişini bilmez ama mecbur değiştiriyoruz işte

benim şu an tüp dr umun ve bir çok dr un hiç önemsemediği bişey için diğer dr um dünyanın ilacını verdi beni mahvetti pelvik enfeksiyon geçiriyosun dedi

bakalım allah tüpten hayırlı evlatlar veya evlat versin artık tüm umudum orda

sende yaza kadar aşılama yaptır 1-2 kez bakalım

lillumcum hakkaten kafa karıştırıcı bi durum olmuş yaa yarın bi daha yap olmadı garanti olsun diye Rabbim hayırlısını versin hakkında ...

karanfilcem canım eşinin sonuçlarının iyi olmasına seviindim senin durumun daha kolay düzeltilebilecek bi şey inş. en kısa sürede Rabbim nasip etsin hayırlı evlatlar

bugün 34.günüm canım ateş ölçmedim ki bu ay ben normalde 27 28 gün sürer adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…