kullanmadım her şey normal çıkıyor çünkü, ben de zaten doğal yollarda bir kaç ay denemeden, başka yöntemler denemek istemiyroum, doktorlar da taraftar değil, önce deneyin diyor. bu b2. bebiş denediğimiz ay zaten, bakacağız
yarın hap alcam fitil alcam canım 1 hafta yasakladıilişkiyi bişey sorcam yarın bi gebelik testi dahaalsammı gerek yok mu bide şey bu smear testi istediyaptırdık ne zaman çıkar bunun sonuçları acabavalla canım bende daha önce çok kez test yaptım ama negatifse hep negatifti
yaptıktan sonra ne çıkarsa bi kaç saat sonrada aynısı çıkıyordu.
hani doktor muayene etmese kan testi hatalı olabilir diycem ama doktor ultrason yapmış.
şimdi canım bunların hepsine bi çizgi çek sen.o testi falan unut canım
öncelikle hapını kullan adet ol.fitillerini kullan enfeksiyonun temizlensin.
sonra belki soğan kürü vs. yapabilirsin iyice temizlenmesi için.
ve bundan sonrası inan çok güzel olacak.senin gebe kalman çok uzak değil ben öyle hissediyorum.
hımm sizler yeni olduğunuz için hikayelerinizi bilmiyoruz
hakkında hayırlısı olsun.
ultrasonla baktı ama ilaçları verirken sağlık ocağına yaptırdığım kan testine güvenerek yazdı hakikaten film oldum yani
yarın hap alcam fitil alcam canım 1 hafta yasakladıilişkiyi bişey sorcam yarın bi gebelik testi dahaalsammı gerek yok mu bide şey bu smear testi istediyaptırdık ne zaman çıkar bunun sonuçları acaba
yok yarın ilaçları alırken alırım belki bitane ama gerek yok mu acaba ki :18:evde test yapsna canım bir daha var mı testin?
ay ne bileyim hiç aklıma gelmedi testi yineletmek kan vere vere bi hal oldum anacım ateş ölçermde kayıp iyimi yani ufff zaten eğer varsa bile ki kese zaten görünmez yani sat kasım dı benimcanım şimdi ne desem bilmiyorum ki
doktorlar anlar diycem
ama şuda var
geç çatlamış bi yumurtadan gebe kalsan kese zaten görünmez ultrasonda
ama testte mutlaka çıkar.çünkü değer belli düzeye gelmeden kese görünmüyor.
keşke sağlıkocağındaki testi ona hiç söylemeseydin.
bi kez de kendisi yapardı test ve ona göre için rahat ilacını alırdın.
sabah ateşini bi ölç bakalım yüksek çıkarsa test al ama düşük çıkarsa doktorunu dinle.
idrar testlerinede güven olmuyor ki ona göre hareket etsek.valla benimde kafam karıştı.
bu tabloya gebesin demek müneccimlik olur daha çok erkenarkadaslar adetımın 14.gunu catlatma ıgnesı vuruldum.
14 olcmedım
15 olcmedım*
16 gun 36.9 *
17 gun 36.8 *
18 gun 36.8 *
19 gun 37.0
20 gun 36.8
21 gun 36.7
22 gun 36.7
23 gun 36.7
arkadaslar bu degerlere gore hamışlik vardır dıyebılırmıyız tahmını:)
ıgneden 36 saat sonra catladı yumurtam haydı kızlar banada yorum yazın lutfennnnnnnn
:18: baharcım ya senin tecrübelerine güveniyorum yorumun önemli bende anlamadım nasıl iş testi evde bıraktım sabah hazırlandım çıktım geldim test bu halde tamam daha öncedeki testlerimi saklamıştım buharlaşmaçizgisi ayrı bu test apayrı duruyo anlamadım bende şimibide doktoradet söktürücü verdi bana
Eki Görüntüle 568361 kızlar size öncelikle bu sabahki testimi göstermek istiyorum eve geldiğimdebu haldeydi hemen paylaşıyorum sonrada doktor detaylrını anlatıcam lütfen yardım edin
baho baho bahooo
baho baho bahooo
heppo heppo heppoo
dero deroo derooooooo
deryoş deryoş deryoşşş
kızzzzzzzzzzzz geri sayım başlamışşşşşşş dırım dırım dırımmmm
bugün 34.günüm canım ateş ölçmedim ki bu ay ben normalde 27 28 gün sürer adetcanım sen kan testini kaçıncı gün yaptırdın?
bu test ne kadar zamanda bu hali aldı?
ben de sabah ilk idrarda yapmıştım çıkmamıştı hem de 2 tane
ertesi gün baktığımda resmen gölge gibi çizgi vardı
dpo 15te yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?