arkadaslar adetımın 14.gunu catlatma ıgnesı vuruldum.
14 olcmedım
15 olcmedım*
16 gun 36.9 *
17 gun 36.8 *
18 gun 36.8 *
19 gun 37.0
20 gun 36.8
21 gun 36.7
22 gun 36.7
23 gun 36.7
arkadaslar bu degerlere gore hamışlik vardır dıyebılırmıyız tahmını:)
ıgneden 36 saat sonra catladı yumurtam haydı kızlar banada yorum yazın lutfennnnnnnn
olabilir canım bence ateşin çok iyi görünüyor
senin döngün çok değişik canım yaa bu kadar uzun olması can sıkıcı gerçekten.yarın yüksek ateş girersem çizgiyi 28'e çekecek fertility friend :) dua edin kızlaaaaaar
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım zaten o iğneler ya göbekten ya koldan yapılıyor.doktor bana iğneni al gel deid para yoktu üstümde alamadım bana dediki gel hemşirelere yönlendircem seni ama ben işe döndüm geri iğneyi alamadığım için iş çıkışı iğnemi alcam eczacı bilmezmi nasıl vurulduğunu yada bir polikinliğe gitsem zaten ne kadar vurulcak dozunu yazdı doktorum kağıda yardım edın bana
arkadaslar adetımın 14.gunu catlatma ıgnesı vuruldum.
14 olcmedım
15 olcmedım*
16 gun 36.9 *
17 gun 36.8 *
18 gun 36.8 *
19 gun 37.0
20 gun 36.8
21 gun 36.7
22 gun 36.7
23 gun 36.7
arkadaslar bu degerlere gore hamışlik vardır dıyebılırmıyız tahmını:)
ıgneden 36 saat sonra catladı yumurtam haydı kızlar banada yorum yazın lutfennnnnnnn
Eki Görüntüle 568361 kızlar size öncelikle bu sabahki testimi göstermek istiyorum eve geldiğimdebu haldeydi hemen paylaşıyorum sonrada doktor detaylrını anlatıcam lütfen yardım edin
Eki Görüntüle 568361 kızlar size öncelikle bu sabahki testimi göstermek istiyorum eve geldiğimdebu haldeydi hemen paylaşıyorum sonrada doktor detaylrını anlatıcam lütfen yardım edin
senin döngün çok değişik canım yaa bu kadar uzun olması can sıkıcı gerçekten.
hiç yumurrtlama ilacı falan kullandın mı
canım zaten o iğneler ya göbekten ya koldan yapılıyor.
doktorunu yada oradaki hemşireleri arar sorarsın.genelde göbekten yaptırıyorlar.
önemli olan dozu.
canım şimdi tablon olsaydı 14te iğne olduğun için çizgini 15.güne çekerdi büyük ihtimal
şimdilik güzel gidiyorsun ama daha sanırım 6günün falan var.
inşallah sonu bebiş olur ölçmeye devam et.
:18: baharcım ya senin tecrübelerine güveniyorum yorumun önemli bende anlamadım nasıl iş testi evde bıraktım sabah hazırlandım çıktım geldim test bu halde tamam daha öncedeki testlerimi saklamıştım buharlaşmaçizgisi ayrı bu test apayrı duruyo anlamadım bende şimibide doktoradet söktürücü verdi banalilicim bu baya baya pozitif çıkmış ama
kan testi sonucun negatif
nasıl iş anlamadım canım ben yaaa.
senin döngün çok değişik canım yaa bu kadar uzun olması can sıkıcı gerçekten.
hiç yumurrtlama ilacı falan kullandın mı
kullanmadım her şey normal çıkıyor çünkü, ben de zaten doğal yollarda bir kaç ay denemeden, başka yöntemler denemek istemiyroum, doktorlar da taraftar değil, önce deneyin diyor. bu b2. bebiş denediğimiz ay zaten, bakacağız
lilicim bu baya baya pozitif çıkmış ama
kan testi sonucun negatif
nasıl iş anlamadım canım ben yaaa.
bildiğimiz hcg canım gebelik testi işte dün yaptırdığım kan negatif çıktı evet ama bu ne iş anlamadım yani napcamı şaşırdımcanım bu bHCG mu LH mıheyecan yaptım, kan testin negatif değil miydi?
bildiğimiz hcg canım gebelik testi işte dün yaptırdığım kan negatif çıktı evet ama bu ne iş anlamadım yani napcamı şaşırdım
:18: baharcım ya senin tecrübelerine güveniyorum yorumun önemli bende anlamadım nasıl iş testi evde bıraktım sabah hazırlandım çıktım geldim test bu halde tamam daha öncedeki testlerimi saklamıştım buharlaşmaçizgisi ayrı bu test apayrı duruyo anlamadım bende şimibide doktoradet söktürücü verdi bana
ultrasonla baktı ama ilaçları verirken sağlık ocağına yaptırdığım kan testine güvenerek yazdı hakikaten film oldum yanitürk filmi gibi kan testi numuneleri karışmış olmasın
neyse canım şaka bir yana konuya gelelim, doktora gitmişsin, ultrason da bakmıştır herhalde, hamilelik şüphesi varsa o kadar ilacı vermemeli, ultrasonda yeni oluşan bir gebelik gözüküyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?