Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktor bana iğneni al gel deid para yoktu üstümde alamadım bana dediki gel hemşirelere yönlendircem seni ama ben işe döndüm geri iğneyi alamadığım için iş çıkışı iğnemi alcam eczacı bilmezmi nasıl vurulduğunu yada bir polikinliğe gitsem zaten ne kadar vurulcak dozunu yazdı doktorum kağıda yardım edın bana

arkadaslar adetımın 14.gunu catlatma ıgnesı vuruldum.

14 olcmedım
15 olcmedım*
16 gun 36.9 *
17 gun 36.8 *
18 gun 36.8 *
19 gun 37.0
20 gun 36.8
21 gun 36.7
22 gun 36.7
23 gun 36.7

arkadaslar bu degerlere gore hamışlik vardır dıyebılırmıyız tahmını:)
ıgneden 36 saat sonra catladı yumurtam haydı kızlar banada yorum yazın lutfennnnnnnn

olabilir canım bence ateşin çok iyi görünüyor

kızlar size öncelikle bu sabahki testimi göstermek istiyorum eve geldiğimdebu haldeydi hemen paylaşıyorum sonrada doktor detaylrını anlatıcam lütfen yardım edin

kızlar size öncelikle bu sabahki testimi göstermek istiyorum eve geldiğimdebu haldeydi hemen paylaşıyorum sonrada doktor detaylrını anlatıcam lütfen yardım edin

olabilir canım bence ateşin çok iyi görünüyor

ınsallah beklemek cok zor ya ıgneyle ılk ayım benım. zaten bu ay olmazsa hamıslık doktorum rahım fılmı cektırırız dedı tuplerınde problem varmı dıye bakarız dedı sızı gebe olarak beklıyorum dedı ınsallah rabbım en guzel zamanda hayırlısıyla herkese versın

yarın yüksek ateş girersem çizgiyi 28'e çekecek fertility friend :) dua edin kızlaaaaaar
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
senin döngün çok değişik canım yaa bu kadar uzun olması can sıkıcı gerçekten.
hiç yumurrtlama ilacı falan kullandın mı

canım zaten o iğneler ya göbekten ya koldan yapılıyor.
doktorunu yada oradaki hemşireleri arar sorarsın.genelde göbekten yaptırıyorlar.
önemli olan dozu.

canım şimdi tablon olsaydı 14te iğne olduğun için çizgini 15.güne çekerdi büyük ihtimal
şimdilik güzel gidiyorsun ama daha sanırım 6günün falan var.
inşallah sonu bebiş olur ölçmeye devam et.

evet canım son 7 gun kaldı adetıme umarım kırmızıları gormem ....herkes hamıs kalsın tum topık kop kop kopalımmmmmm

kan tahlilinde gebelik çıkmamış dedi yumurtalıklarında bi problem yok dedi (oh çok şükür dedim içimden kistten korkuyodum çünkü) enfeksiyonun devam ediyo fitil kullanman şart dedi fitilverdi ve yaran var dedi smear testi istedi bu arada adet söktürücü hap verdi bana primoult mu ne yanlış yazıyorum galiba ama aklımda kalmamış 10 gün kullancam 10 gün sonunda adet olcam sonra test sonucuyla adet sonunda gitcem ne diyosunuz kızlar bu ay da bööööleeceee geçcek boş boş yani 1 hafta zaten ilişkiyi yasakladı

lilicim bu baya baya pozitif çıkmış ama
kan testi sonucun negatif
nasıl iş anlamadım canım ben yaaa.
:18: baharcım ya senin tecrübelerine güveniyorum yorumun önemli bende anlamadım nasıl iş testi evde bıraktım sabah hazırlandım çıktım geldim test bu halde tamam daha öncedeki testlerimi saklamıştım buharlaşmaçizgisi ayrı bu test apayrı duruyo anlamadım bende şimibide doktoradet söktürücü verdi bana

lilicim bu baya baya pozitif çıkmış ama
kan testi sonucun negatif
nasıl iş anlamadım canım ben yaaa.

canım sen sabah testı yapıp aksam eve geldıgınde gorduysen bu cızgıyı test cok bekledıgı ıcın boyle sonuc verebılıyor benım 2 ay boyunca yaptıgım testlerde boyle oldu ılk once cızgı yoktu sonra cızgı gozuktu ve bende sevınmıstım oldu bu sefer dıye ama malesef sonuc husrandı.sonrasında doktora gıtme kararı aldım bu ay bende beklıyorum kısmet bakalım.senı umutsuzluga dusurmek ıstemem ama bende testler boyle olmustur ınsallah senınkıde bole deıldır.

bildiğimiz hcg canım gebelik testi işte dün yaptırdığım kan negatif çıktı evet ama bu ne iş anlamadım yani napcamı şaşırdım

türk filmi gibi kan testi numuneleri karışmış olmasın
neyse canım şaka bir yana konuya gelelim, doktora gitmişsin, ultrason da bakmıştır herhalde, hamilelik şüphesi varsa o kadar ilacı vermemeli, ultrasonda yeni oluşan bir gebelik gözüküyor mu acaba?

valla canım bende daha önce çok kez test yaptım ama negatifse hep negatifti
yaptıktan sonra ne çıkarsa bi kaç saat sonrada aynısı çıkıyordu.
hani doktor muayene etmese kan testi hatalı olabilir diycem ama doktor ultrason yapmış.
şimdi canım bunların hepsine bi çizgi çek sen.o testi falan unut canım
öncelikle hapını kullan adet ol.fitillerini kullan enfeksiyonun temizlensin.
sonra belki soğan kürü vs. yapabilirsin iyice temizlenmesi için.
ve bundan sonrası inan çok güzel olacak.senin gebe kalman çok uzak değil ben öyle hissediyorum.

ultrasonla baktı ama ilaçları verirken sağlık ocağına yaptırdığım kan testine güvenerek yazdı hakikaten film oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…