Ya ama kimse yok mu
Deger cok dusuk ya ben hamilmiyim degilmiym bisey var ama hayirlisi bakalim
gec dollenme sekerrrrrrrrrrrrrr benımkııı ılk yumosumda olmustu ve degerrr 31.gunu 477 cıkmıstıSonuc 31 sevinsemmi cok dusuk bi deger bu
Yok canııımmm.Pozitif olsa iki elim kanda olsa gelirdim.Sonucu telefonda bebek yok diyerek geçistirerek söylediler daha elime alamadım kağıdı.Değeri sordum yok bebek dediler.Belki de sıfırdır.Bugün kocadan kaçabilirsem gidip alacağım sonucu.Ama yok diyorlarsa yoktur diye düşünüyorum...
Evet kızlar.Gaza geldim kan verdim akşam.Telefonda bebek yok diye geçiştirdiler.Sonucu alamadım elime.Ama yoktur sanırım.Kalan gün 6......
Bugün midemin ağrısıyla uyandım...Sanki bi taş var midemde baskı yapıyor:44::44::44::44::44:
Kızlar sanırım hamileyiim :)
Bugün regl günümdü dün dayanamadım test yaptım 2. çizgi hemen çok silik çıktı, sonra emin olmak için bugün tekrar yaptım daha net çıktı bu kez. salı doktora gideceğim. inşallah bişey olmaz ama karnım sızlıyo hafif hafif. ateşim dün 36.6 çıkmıştı bu sabah 36.7 çıktı. akıntımda başladı 2 gündür. Midem sanki akşam içmişim içmişim de sabah kalkmışım gibi bulanıyo :)
Bugün regl günümdü dün dayanamadım test yaptım 2. çizgi hemen çok silik çıktı, sonra emin olmak için bugün tekrar yaptım daha net çıktı bu kez. salı doktora gideceğim. inşallah bişey olmaz ama karnım sızlıyo hafif hafif. ateşim dün 36.6 çıkmıştı bu sabah 36.7 çıktı. akıntımda başladı 2 gündür. Midem sanki akşam içmişim içmişim de sabah kalkmışım gibi bulanıyo :)
Bugün de ateşim düşmedi.Darısı bundan sonraki 5 güneee......408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bugün de ateşim düşmedi.Darısı bundan sonraki 5 güneee......408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Tebrik ederim hamilesiniz ne guzel hamisler cogaliyor :)) ates tablonuzu koyarmisiniz bize yol gostersin.
kızlar geldim eve şimdi ama o 1 saat hemşirenin başına ekşidim.:) 15 dk bi gidip 'çıktımı çıktımı' diye sordumen sonunda 'gel' dedi beni laboratuvara aldı ve makinada yazan rakamı gösterdi. 345.34. çok mutlu oldum ama yine de korku işte ya bişey olursa diye..haftaya doktora gidicem bakalım.
canım evet güzel gitse de sevinmek için erken..
o yüzden son günler de yüksek çıkması için dua edelim
Canim heyecanini anliyorum ama daha erken , gerci tablon cok guzel insallah boyle gider :))
Kızlar ya halen bende lekelenme sürüyo bir türlü gelemedi kırmızılar , doğal olarak yeni aya da geçemiyorum sinir oldum hepten
doktorunla görüştünmü?
Yok canııımmm.Pozitif olsa iki elim kanda olsa gelirdim.Sonucu telefonda bebek yok diyerek geçistirerek söylediler daha elime alamadım kağıdı.Değeri sordum yok bebek dediler.Belki de sıfırdır.Bugün kocadan kaçabilirsem gidip alacağım sonucu.Ama yok diyorlarsa yoktur diye düşünüyorum...
Evet kızlar.Gaza geldim kan verdim akşam.Telefonda bebek yok diye geçiştirdiler.Sonucu alamadım elime.Ama yoktur sanırım.Kalan gün 6......
Bugün midemin ağrısıyla uyandım...Sanki bi taş var midemde baskı yapıyor:44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?