Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ama kimse yok mu

Deger cok dusuk ya ben hamilmiyim degilmiym bisey var ama hayirlisi bakalim

Sonuc 31 sevinsemmi cok dusuk bi deger bu
gec dollenme sekerrrrrrrrrrrrrr benımkııı ılk yumosumda olmustu ve degerrr 31.gunu 477 cıkmıstıcok sukur benımkı ılk doolenmeydı ma esım amalıyat olmustu 15 gun yasak tııı ve ılk gununde yanı yumos gununde olmustu hehehe sennkıde artar ınsll normal bı rgebelıktırr ve pıt pıt ların ıcın gunn sayrasın ınsallahhhh yan topıge beklıyorum na gore heeeeeeeeeeeeeeeee

kuzum testi çok erken yaptırmışsın zaten. varsa da çok erken olduğundan çıkmamıştır. inşallah hamilesindir.

Kızlar sanırım hamileyiim :)
Bugün regl günümdü dün dayanamadım test yaptım 2. çizgi hemen çok silik çıktı, sonra emin olmak için bugün tekrar yaptım daha net çıktı bu kez. salı doktora gideceğim. inşallah bişey olmaz ama karnım sızlıyo hafif hafif. ateşim dün 36.6 çıkmıştı bu sabah 36.7 çıktı. akıntımda başladı 2 gündür. Midem sanki akşam içmişim içmişim de sabah kalkmışım gibi bulanıyo :)

Tebrik ederim hamilesiniz ne guzel hamisler cogaliyor :)) ates tablonuzu koyarmisiniz bize yol gostersin.

Ayyy Hayırlı olsun canım...İnşallah kanda da kesinleşir...Darısı haftaya cumartesi başıma inşallahh

canım tebrikler hamilesin çok seviniyorum böyle güzel haberler gelince :)

tebrik ederim canıımtez zamanda darısı başımıza

Tebrik ederim hamilesiniz ne guzel hamisler cogaliyor :)) ates tablonuzu koyarmisiniz bize yol gostersin.

Cok tesekkur ediyorum hepin ize simdi hastanedeyim dayanamadik kan testi icingeldik sonucu alicaz birazdan. Umarim bi sorun cikmaz. FAtes takvimime gelince acikcasi bende burayi takip etmeye basladigima reglime 3 gun vardi. Hemen derece aldim sabah erkenden uyanir uyanmaz ilk is onu yaptim.once koltuk altimdan olctum 36.3 cikti moralim bozuldu ertesi gun tekrar ayni cikinca dilimin altindan olctum bi de bu kez 36.6 cikti.3.gunde dil altindan 36.7ama koltuk altindan 36.3cikinca emin olamadim.dayanamayip 1 gun kala reglime tes taptim.simdi cepten giriyorum nete tam yazamadim ama eve gidince belirtilerle yazarim :)

kızlar geldim eve şimdi ama o 1 saat hemşirenin başına ekşidim.:) 15 dk bi gidip 'çıktımı çıktımı' diye sordum en sonunda 'gel' dedi beni laboratuvara aldı ve makinada yazan rakamı gösterdi. 345.34. çok mutlu oldum ama yine de korku işte ya bişey olursa diye..haftaya doktora gidicem bakalım.

tebrikler inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
korkma bişey olcak diye.tadını çıkar.

evett etti 2 gebe
totemin son gebeleri nerde bakalımmmm
3kaldı kızlar hadi yetişinnnnnnnnnn

canım evet güzel gitse de sevinmek için erken..
o yüzden son günler de yüksek çıkması için dua edelim

Canim heyecanini anliyorum ama daha erken , gerci tablon cok guzel insallah boyle gider :))

Dün akşam çok bekledim de güzel bi cümle için:26: Bugün 0.1 derece düştü.Bu önemlimi son 5 gün için:18: Can sıkıntısından oturdum pc başına.İnşallah düşmez artık yükselir yeniden.Dün akşam üstü açık yatmışım gece boyunca ısınamadım ondan olabilirmi ateşin düşmesi?:18: Offff..Biliyorum sorularımla da sıkıyorum sizi ama kime ne sorulur ki.Etrafımdaki çoğu kişinin daha yumurtlamadan haberi yok ateş ölçmeyi ne bilsin:18: Ay kızlar duaya ihtiyacım var.Son 5 gün...Belimin ağrısı daha hala devam ediyor.Ağır falan kaldırmıyorum.Akıntım da var kremsi kremsi.Geçen ay da vardı bu kremsi akıntı.Sonra adet oldum:18: Ay sabah sabah dilim şişmiş ne çok konuştum.Afedersiniz

günaydın kızlar......................

yeni hamiş hayırlı olsun canım daha güzel günler görürsün inşallah...........

Kızlar ya halen bende lekelenme sürüyo bir türlü gelemedi kırmızılar , doğal olarak yeni aya da geçemiyorum sinir oldum hepten

doktorunla görüştünmü?

doktorum bu ara yok randevu alamadım de 7 ocağa aldım, bi kaç gün daha bekleyim yoksa başkasına gitcem , bütün gece boğaz ağrımdan uyuyamadım hasta olcam , yarın aile hekimliğine giderim önceside bir kan veririm , belki betayı yerlerde görmek rahatlatır beni de gelir gelemeyesice ................

daha adetine 6 gün varmış düşün ben adetim 10 gün geçince anca öğrenebildim hayırlıs tatlım kırmızılar gelmeden umut kesilmez inşallah en kısa en yakın zamanda kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…