Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ailenin heyecani beni duygulandirdi... mutlulugunuz bugun daha percinlensin insallah , guzel bir sayi bekliyoruz senden icimden 167 gecti :)) bakalim kac cikacak :))

ayy keşke öle bi değer çıksa kızz hergün dua ederim sana 31 den okadar yükselirse değerim çok korkutuyo bu hastalık beni öksürük hapşırık :18:

liliiiiiiiiiiiiiiii
kııızzzzz fundadan aldım telefonda haberini
ayh mucizen gelmiş yaa, inanamıyorum
ne güzel supriz yaptı sana ve bizee.
maşallah güzelim, allah tamamına erdirsin inşallah

liliiiiiiiiiiiiiiii

şenoooooo şenoooooo kuzum naberrrrrrrrrrr

liliiiiiiiiiiiiiiii

evet şenoo gözlerim seni arıyor 1 haftadır topicte nihayet ayy yavrum öle oldu bize süpriz yaptı benim tosuncuk bu akşam testi tekrarlatcam inşallah değerim artmış olsun çok dua edin darısı başınıza inşallah bütün topiğe tez vakiitte hamilelik nasip olsun sen napıosun canım ya

Son düzenleme:
ayy keşke öle bi değer çıksa kızz hergün dua ederim sana 31 den okadar yükselirse değerim çok korkutuyo bu hastalık beni öksürük hapşırık :18:

Lillum canım benim inanıyorumki güzel bir değerle geleceksin
2 günde şuan zaten iki katı kadar artmış olması bize yeticek fazlası henüz olmaz
daha çok yeni meleğin
allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inş

çok stresli telaşeli ve aceleci arkadaşlaın bebişleri de hemen geliveriyor..
biz bi yerde hata mı yapıyoruz acaba

Son düzenleme:

deryacım inşallah yaa akşama haber veririm yine topiğe inşallah yine şen şen olur buralar

lillum naptın canım verdin mi kan ? hadi bakalım inşallah artar değerin

yok canım iş çıkışı gitcem kan vermeye inşallah değerim artmıştır hastayım çok öksürüyom hapşırıyom gözlerim balon gb akmaktan burnum yara oldu silmekten belki işten izin alırım erken çıkar giderim duanızı eksik etmeyin

Guldurdun beni kiz oksuruk hapsiriktan bebege birsey olurmu ?? Oyle olsa dunyada hamis kalmaz. Sen sadece bunyeni guclu tut bitkisellerden uzak dur bol bol et ye birazda yatsan dinlensen super olur. Patronuna soyle soyle bi dokuz ay izin versin :)))

Guldurdun beni kiz oksuruk hapsiriktan bebege birsey olurmu ?? Oyle olsa dunyada hamis kalmaz. Sen sadece bunyeni guclu tut bitkisellerden uzak dur bol bol et ye birazda yatsan dinlensen super olur. Patronuna soyle soyle bi dokuz ay izin versin :)))

Allah yüzünüzü hep güldürsün inşallah öksürürken öle bi sancı giriyoki kasıklarıma o yüzden korkuyorum inşallah dediğin gb Rabbim korur.

çok stresli telaşeli ve aceleci arkadaşlaın bebişleri de hemen geliveriyor..
biz bi yerde hata mı yapıyoruz acaba

bu iş stres kansere sebep olur efsanesine benziyor karanfilim
kanserli hücre varsa stres biraz erkene alabiliyor o da bağışıklığı düşürdüğünden
ister telaşlı stresli ol ister olma ''orada'' bişeyler yolundaysa suyun akışı zaten gebe kalma yönünde istesen de istemesen de kalacan zaten
ama işler yolunda değilse ağzınla kuş tut stresten telaştan öl yada bi hindu kadar sakin ol hiç bişey değişmez

neler gördük burda hatırlarmısın
bu ay hiç stres yapmadım oldu lar
çok sakindim oldu lar
kafanıza takmayın ben takmadım oldu lar
hepside tırnaklarını yiyiyodu günde 10 kez ateş ölçüyodu

Son düzenleme:
kız çatlayacağım meraktan kaça çıktı acaba dedğerin
ama güzel bir değerle döneceğine inanıyorum

Lillum pabucu yarım çık dışarıya oynayalım.Hadi kıııııızzzzzz....Yumurtlama zamanı bile böyle çatlamamıştım valla. Hadiiii....... Bak bende eve giderken test alacağım evde yapacam bende seni bekletirim valla böyle....Hadi çık artık ortaya..

doğru diyorsun canım..

aslına bakarsan stres falan filan bahane..

daha zamanı gelmediğini bi idrak edebilsek..

kızım LİLİİİİİİ yüzüm güldü sayende içim umutla doldu kaderimde yazan aşak sonunda bizi buldu dicez gel de söle yahuuuuuuu şu değeri kutlamaya mı gitti naptı unuttu bizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…