Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test sonucu negatıf kızlar
zaten aşılama benım neyımeeeee
bu sperm degerlerıyle nereye tutuo asılama
neden yaptırdım kı neden nedeeeennn

aşılamayı zaten tüpe geçişte bir adım olarak görüyoruz değil mi şenayım
evet insan umut bağlıyor yine de ve olumsuz olunca tabi ki üzüntü olacak
şimdi nacizane fikrim doktorunuzla konuşun ve tüp için adım atın derim
daha fazla beklemek istemediğini düşündüğüm için böyle söylüyorum

senayım deme oyle
deryamında dedıgı gıbı bı basamaktı bu
ve sende ılerde keske yada acaba mı dememek ıcın
bence bunuda denemelıydın sonucunu bılemezdık
bundan sonrası ıcın ıns rabbım yolunu acık etsın
artık hep guzel haberlerını alalım

dün de söyledim en azından tüp tedavisine daha için rahat başlayacaksın denemedim aşılama demeyeceksin

bu tüpe giden yolda bir basamaksa o basamağı da geçtin işte

kaldı bir basamak

ilk tüpte bebeğini kucaklayan o kadar çok kişi var ki...

sadece biraz daha yıpranmış oldun o da geçti gitti işte öyle düşün doğal denerkende yıpranmıyo muyuz zaten

ben de kendi adıma artık umutlarımı yitirme aşamasındayım

hiç bi belirtim yok

boşa gitti galiba emeklerim :18::18::18:

öğrensem en azından kendime bir yol çizeyim ama daha kanda da çıkmaz

allah hepimize sabır versin

canım skaın üülme biliyor çok zor ama yapacak bişey yok senin için hayırlısı böyleymiş bunda da vardır bir hayırmoralını yüksek tut canım allah büyük.eşinin değerlerini merak ettim sakıncası yoksa yazarmısın canım

ben de bugun biriyle tanistim 1 bucuk senedir olmuyormus
doktorunun tarzi da asama asama gitmekten yana
asilamayi denemisler cunku doktoru da direk tupe gecsem nedne asilamayi denemedim diye icinde kalir, asama asama ilerliycez ve sonuca ulasicaz demis
sen de eger bunu atlasaydin nedne yaptirmadim diyebilirdin o yuzden kizlarin da dedigi gibi denemen iyi oldu
insallah en kisa zamanda gonlundekine kavusursun

canım inan seni merak ettim düştün aklıma bir baktım takvime 29 aralık, şenay ne yaptı acaba diye girdim buraya bir heves
canım her yolu deneyeceğiz bu bebiş yolunda ne olur üzme kendini, Rabbim senin için en uygun zamanı bilir

Canim boyle dudunme lutfen bak benim yikama sonrasi 20milyon sperm vardi tutmadi arkadasimin 2milyon spermle tuttu.yani zamani geldiyse olacaktir onu Allah bilir tatlim.soyle dusun tup bebege gecmeden illaki olacakti oldu bitti onunden bi engel kakti.inan tup bebekte spermin hic onemi yok cunku milyonlarca kat buyutum en guzel spermleri seciyorlar.insalkah en kisa zamanda kavusacaksin.ben asilamadan sonra 6 ay ara verdim tup icin ama cok pismanim keske beklemeseydim o kadar diye.en kisa zamanda toparlan ve tup yolculuguna basla.insallah gelecek bebisin...

kızlar bi sorum olcak.
olicim sen filan bilirsin.
şimdi ben puregon vurunuyorum ya.
doktor bana 300 lükten 3 tane yazdı. birini taktık başladım vurunmaya. günde 75.
bugün 4. gündü ve tüpün içinde hala ilaç var mantıken bitmesi gerekmez miydi:26:
acaba iyi kullanamadık mı makineyi dicem eşim vurdu. ben anlamam ama o anlıyor.
acaba kalem filan mı bozuk ki:44:

canım neden diye sorgulama artık.Rabbim böyle uygun görmüş de...bende ocakta olacak aşılamadan umutlu degilim.tüp bebek raporu alabilmek için yaptırcam.yoksa emin ol tutmıcak.zaten sıfır morfoloji olup da aşılama tutan duymadım.sizinki yüzde 2 olduğu için belki tutar diyordum.bana da umut olacaktın.ama kısmet.nolur üzülme.dua etmeye devam et.kendini koyverme sakın

kendiniz şırıngaya çekip vurmuyor musunuz? nasıl oldu acaba ? çok az kalması olabilir ama oda dibinde şırıngaya alınmayan kısım kadar

ikizler canım bu şırıngaya çekmeli bi ilaç değil.
ilaç tüpünü bi aparatın içine takıyırsun ml mi ayarlıyorsun o kendi miktarını vuruyor.

Canim once dozu ayarlayip sonra ilaci cektiyse sorun yoktur.ben gonal f kullandim ama mekanizmalari ayni sonucta.ilac tam bitmiyor cok az kaliyor yani 25 ml filan kalani.

kızlar
eminim hepiniz en az benim kadar üzüldünüz. çok teşekkür ederim desteğinize ve dualarınıza.
ne güzel olurdu gelip de hamileyim deseydım,aşı yolundakilere umut olaydım,benle bir bugünü dört gözle bekleyen arkadaşların yüzünü güldüreydim..
kısmet değilmiş ne yapalım
ağladım zırladım ama neden diye sormadım çok şükür halime diyebildim.
sanırım bugunun en güzel yanı buydu,isyan etmemek onun vicdan azabıyla sonradan ugrasmamak o günaha girmemek bile güzel. demekki hala sabrım var dedirtiyor bu bana.
şimdi nasipse şubatta tüpe gidiyoruz.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.

karanfilce
iğnenin kutusunda içinde 400 küsür ml oldugu yazıyor canım, 300lük ıgne ama 300 mlden fazla var içinde. kalemi her seferinde 75e ayarladıysan içinde kalması sizin bi hatanız sebebi değil,ignenin içinde 300 mlden fazla olusu.
bende aynı yanılgıya dusmustum ama hemsırem kutunun ustundekı degerle bana bunu acıklamıstı.

Son düzenleme:

canım bnm geçecek bu günlerde hepimiz yaşıyoruz bu düşüşleri Allahım inşAllah bir sonrakinde bebeğini göndersin sana canım benm ,inşAllah hepimiz yazacağız buraya bir gün hamileyiz diye...inanmak başarmanın yarısıdır...

Allah razı olsun cnm umarım test sonucum pozitifi olurda burda sizlerle paylamak nasip olur bana ,,
inşAllah bende yaşarım bu güzel duyguları....

merhaba herkese. eylul de ilk bebegimi kaybettikten sonra ateş ölcme yontemini kesfettim ve iki aydir uyguluyorum. bu ayki degerlerime gozatabilir misiniz? sizce gebelik olusmus mudur? 3 ocak regl gunum. simdiden tesekkur ederim.

1.gun 36.3 14.gun 36.2
2.gun 36.3 15.gun 36.4
3.gun 36.3 16.gun 36.3
4.gun 36.4 17.gun 36.5
5.gun 36.1 18.gun 36.6
6.gun 36.2 19.gun 36.4
7.gun 36.3 20.gun 36.5
8.gun 36.2 21.gun 36.6
9.gun 36.1 22.gun 36.7
10.gun 36.0 23.gun 36.7
11.gun 36.4 24.gun 36.8
12.gun 36.2
13.gun 36.4

buarada 27-28 gun de bir regl oluyorum. diger hamileligimde de adet gecikmesi olmadan belirtiler vardi. bu seferde var ama yine de umitlenmek istemiyorum.

şenaycım çok sevindim şubatta tüpe gidiyormuşsunuz
Rabbim gönlündekini versin canım

canım sanki 14.gün çatlamışsın
ateşin de güzel gidiyor
ama birkaç güne daha ihtiyacın var çünkü bazen son gün bile düşüyor ateş
ilk kez ölçüyorsan bunu anlayamayabiliriz
hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…