- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canim arkadaslarim
hepinizin yeni yili kutlu olsun
bu yil gonlunuzdeki guzelliklere kavusun insallah
ve yeni yilinizda kucaginizda bebisiniz sizinle olsun
opuyorum hepinizi
sağol canım inşallah...
bugün ben de yumurtalarımı görmeye gitcem bi kaç gün önce meşhur büyüme sancılarım vardı.
bakalım bu sefer kaç tane olcak.
iki tarafta da sancım oldu ama:26:
ayrıca test gününü bekleyen efesudemize
test gününü bekleyen ikizlerimizee.
transferini bekleyen 9ayımıza
tüpe başlayacak olimizeee
aşılama olacak karanfilcemize
aşılamaya başlayacak nazımıza
aşılamaya başlayacak orkidemize
doğal yoldan olmasını çok istediğimiz ecrinimize
ağrıları olan deryoşumuza.
kayınvaldesi ameliyat olan diğer deryoşumuza
kalp atışı bekleyen lilimizee
tablo yapan ateş ölçen arkadaşlarımızaa
bebişlerini bekleyen annelerimizeee
bebek sahibi olmak isteyen tümm arkadaşlarımızaaa
dualarımızı eksik etmeyelimmm.
herkes için her şey çokkkk güzel olsunnnn
unuttuğum varsaa onlarda içinde olsunnnnn
inşallah bebeğin seninledir canım
2013 de topikteki tüm kızlara sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün kan verdim hamileymişim şimdi telefon geldi.
Rabbim bugünleri gördüm şükürler olsun ....
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hepinize dua ettim ,inşallah herkes bebeğini alıcak kucağına
Allahım şükürler olsun ,bana dua eden herkesten Allah razı olsun ,inşallah isteyenlerde müjdelerini alır en kısa zaman da....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
efesudemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok cok cok cok sevindim canimmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
harikaaaa tebrik ederim guzelim tuylerim diken diken olmasina sebep olan bir haber daha cok mutluymmmmm cok sukur canimmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün kan verdim hamileymişim şimdi telefon geldi.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hepinize dua ettim ,inşallah herkes bebeğini alıcak kucağına
Allahım şükürler olsun ,bana dua eden herkesten Allah razı olsun ,inşallah isteyenlerde müjdelerini alır en kısa zaman da....
hamd olsun canım benim çok sağol ,öyle tuhafımki anlatamam ,gözyaşlarına boğuldum öğrendiiğimde ,annem bi yandan ben bi yandan eşim gecikmeli öğrendi biraz ama oda telefonda bi garip oldu ,Allahım herkese nasi,p etsin inşAllah kesemizide kalp atışlarımızıda duyarız ...kucağıma almakta nasip olur inşallah ....
tebrik ederim canım
allah sağlıkla doğurup emzirdiğin günleri de göstersin
değerin kaç çıktı?
aslında bugün baktırsam benim de bellidir de korkudan baktırmıyorum
ne güzel yılbaşı hediyesi olmuş sana
belirtin oldu mu bende adet ağrısı gibi ağrılar var bugün...
2013 de topikteki tüm kızlara sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?