Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım önce bi paylaş bakalım sorun neymiş.
solda menü var sharing sonra home page setup ı tıkla.orda küçük kutucuklar çıkacak,üstündeki linki kopyala buraya yapıştır.
ha bunlardan önce topluluk sözleşmesi diye bir şey çıkabilir orayı da çeviri kullanmadan onayla sonra paylaşımı yap.

dün çalışmakla iyi etmişsin tam olarak yumurtladığını hala söyleyemiyoruz ateşin 36,5 u bir geçsin ondan sonra emin olabiliriz bence bu akşam da çalışın

tuğbacığım nabersin ateş ölçmeye başladın mı?

ateşin çok güzel maşallah

Yumurtanı 14. Gün çatlatmışsın gibi görünüyor. Bu arada ateşini burdaki başka bir arkadaşın ateşine çok benzettim :44:

aaa gerçektenmi acaba o kişi hamilemi yaa offf benim zati artık son tablom olucak bundan sonra tüp olucak ölçümü bırakıcam (((((((((((((

dün çalışmakla iyi etmişsin tam olarak yumurtladığını hala söyleyemiyoruz ateşin 36,5 u bir geçsin ondan sonra emin olabiliriz bence bu akşam da çalışın

ilgin için sağol canım.
akıntı için ne diyorsun sabah krem gibi sonra hafif uzayan akıntı oldu şimdi hiç birşey yok.ff ye ekliyimmi acaba:44:

ilgin için sağol canım.
akıntı için ne diyorsun sabah krem gibi sonra hafif uzayan akıntı oldu şimdi hiç birşey yok.ff ye ekliyimmi acaba:44:

rica ederim
ıslak olarak hissediyorsan kendini watery işaretle en iyisi :26: şimdi kuru olabilir ama genel olarak çamaşırına geçmese de ıslak olarak hissediyorsan öyle işaretle

kıvırım taf ın dedıgı gıbı 16. gun yumurtalmısta olabılırsın ...
ozaman daha 2 gunun var buyuk ıhtımal
belkı de atesın dusmez
bekleyelım gorelım

bende yenı basladım ates olcmeye
eglencelı geldı bana
grafık falan zevklı valla

gecen gun adet oldum oncesınde kı dgeerlerımı gordum
sımdı yenı bı donem basladı hayırlısı baklaım
daha ılk gunlerım

33f447 Ovulation Charts

canım gitmedim düşükle alakası vardır diye yeni yeni düzene giriyo reglim bi kaç ay daha denerim ama benim vucut ısım bu sanırım geçen ayda çok yükselmedi en yüksek 36,4 36 regl oldum zaten hayırlısı bakalım ....

3417da Ovulation Charts
valla canım bu siteyi çözersem bravo bana yıllardır bilgisayar kullanırım.ama bu sitede kendimi zır cahil hissettim sanki ilk defa internete girmiş gibiyim.

Arkadaşım benim anladığım kadarıyla sen ateşinin yanındaki yere ok koyuyosun oda nokta gibi kalıyor galiba sadece ateşini yaz sonraki güne geç bide öyle dene

arkadaşlarr yardımcı olurmusunuz banaa...ben 10 gündür ateş ölçüyorum..adetimin 11. gününden itibaren ateşimde artma oldu ve bugüne kadar o seviyelerdeydi hep..bugün yani adetimin 19. günü çok ani bir düşme oldu ateşimde...2 derece falan düştü...ben sabahları yataktan kalkmadan ölçüyoru..ikinci kez ölçmeme rağmen çok düşüktü..sebebi ne olabilir acaba..bu ani düşüş neyin belirtisi...
LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ İLK KEZ DENİYORUM..

insallah yerlesme düsüsüdür canim... ben pek anlamiyorum ama ates tablonu yazarsan arkadaslar daha iyi yorum yapabilir

biraz önce şikayetlrimi yazmıştım..ateş ölçümlerimi yazıyorum..ve yardım istiyorum sizlerden

adetim 16 şubat..

25 şubat 35.4
26 şubat 35.3
27 şubat 35.9
28 şubat 35.8
01 mart 35.8
02 mart 35.9
03 mart 35.7
04 mart 33.5

bunlar ilişki günleri
beklenen adet günüm ise 14 mart..26 günde bir hastalanıyorum..
LÜTFEN YARDIMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…