Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tatlım sıkma canını sakın, yolunu bulacak sperm zıplasan da hoplasan da bulur yolunu, normal gündelik aktiviteler zaten engel değil
hem çok önemli bir konu olsa doktorun mutlaka ve mutlaka verirdi raporunu asla kalkma yataktan derdi

karanfilceeee
bu duygusallığın hayra alamet gibi geliyor kızzzz
hamişsin sen bence, hemen duygusala bağlamışsıııın
ay inşallah inşallah, zaten ateşin de yükselmiş :)

canım tablon çok güzel, ortalamanın yanı coverline çizgisinin altında düşse bile hamile olabilirsin, çünkü hamileysen illa ki ilerleyen günlerde yükselecek
bir de şu konu var, bazı kadınlarda yerleşme esnasında ateş düşer, rahimin iç tabakasını yerleşmeye ahzırlarken östrojenin de yükselmesi gerekiyor bazen, ötle olunca da ateş düşebiliyor ama sadece 1 gün, coverline çizgisinin altına düşüyor. Fertility friend'de de var böyle tablolar, implantation dip diye yazar böyle grafiklerin başında

kısacası tablon güzel canım önemli olan bu önümüzdeki günler nasıl devam edeceği

birincisi rapor alsanda almasan da olacağı varsa olur bu iş.
önemli olan ani hareket yapmamak, biraz dinlenmek gerkiyor, hop oturup hop kalkmamak,bunları zaten yapmışsın
beni transferden sonra wc ye kaldırdılar hemen
10 dakka sonra bi daha kalktım
akşamında iğneye gittim
evde dinlendim sadece ama o zaten tutunacaksa zınk diye tutunuyor bırakmıyor merak etme
ayrıca çok ümitlendiğim bişey söyledin
hapşurunca karnım acıdı demişsin
o kaçıncı gün oldu
benim 7-8 arasında öyle oluyodu meğer gebeymişim rahim büyüyomuş hapşurunca ondan kasılma oluyomuş
hadi inşallah hayırlı haber gelecek

Son düzenleme:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.TABLOM:41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GİDİŞAT İYİ ATEŞİMDE İYİ.BEBEK TAKVİMLERİ UĞURLU GELDİ GALİBA.EVRENE BEYNE POZİTİF DÜŞÜNCE İÇİN YAPMIŞTIM.DÜN TEST YAPTIM 2.ÇİZGİ ÇOK SİLİK ÇIKTI BELLİ BELİRSİZ AMA ÇİZGİ ÇIKTI BUGÜNDE KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM 4 GİBİ FİLAN ÇIKAR SONUÇ GALİBA HAMİLEYİM.ONA GÖRE YARIN DOKTORA GİDİCEM.BEN İLK BEBĞİMİ PREEKLAMPSİDEN 26,5 HAFTALIKKEN KAYBETTİM.BU NEDENLE TANSİYON RAHATSIZLIĞIM VAR AYRICA PIHTILI ÇIKTIK.İĞNEYE BAŞLAYACAZ HEMEN ZATİ CORASPRİN100LÜK İÇİYORUM

ORKİDEDEN HABERİ OLAN VAR MI VAR MI ONDA DA BEBİŞ.ONUNDA TABLOSU İYİYİDİ.

Son düzenleme:
17si olabilir ama FF kesin kırmızıyı çekmiş, ölçüm saatlerin hep aynı değil mi?
hmmm kesin çizgiyi çekmiş bana demek :) yani 07:15 ile 07:20 arası :) çok fark yok dimi yani birşey olmaz bu kadarcık farktan dimi

slm kızlar nasılsınız bende bu ay ateş yöntemini kullanıyorum

Son düzenleme:
tablon iyi galiba ben pek anlamamda.....

ben test yaptırdım hamileyim....

Tebrik ederim, saglicakla kucagina alirsin insallah. Ama sizi pek heyecanli gormedim oyle hamileyim demek yetmedi bana yani :))

slm kızlar nasılsınız?

acaba tablomu yorumlaya bilirmisiniz? 20sinde mi yumurtladım sizcede? öncesinde yumurtlamış olma ihtimalim olabilir mi sizcede?

3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canim bence kesinlikle yumurtlamissin yalniz 17. Gun kafami karistirdi, ilk gunlerde girdigin 36.7 derece acaba ortalamanimi yukseltti onu girmeden bir denesene bakalim yine ayni gune cekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…