benim tek üzüldüğüm nokta,
keşke rapor alsaydım.
doktorum bu konuda bişey demedi.
sadece ağır iş yapma dedi. ben de bilemedim sanki burda rapor alanı da duymadım aşılamada.
ama eşimin hastanedeki doktor keşke alıp evde dinlenseymiş dedi. o öyle diyince çok üzüldüm ama artık çok geçti.
hoş okulda ne yaptım ayakta bile fazla durmadım hızlı yürümedim koşmadım sakin sakin yürüdüm ama rapor alsaydım kendimi daha rahat hissetcektim.
oysa evde daha çok iş yapıyorum. ama yemek yaptım sadece. silmedim süpürmedim. hatta bol bol yattım.
sağolsun kayınvalidem de çok güzel senaryolar yazdı neden rapor almadın bi tanıdığımız hiç kalkmadan yattı ancak öyle tuttu o kadar ilaç alıyorsun neden yatmadın yazık değil mi dedi.
ben de dedim sadece yemek yaptım ondan bişey olmaz dedi. peki ondan bişey olmuyorsa okula otobüsle geliyorum ve masada oturuyorum ondan nolacak.
ufff ama şimdiki aklım olsa kesin alırdım.
benim eski doktorum da yatmana gerek yok dağa çıkabilirsin bisiklete bile binebilirsin demişti.
ama yatsaydım full kendimi daha rahat hissetcektim.
ahh ahh ağlamak istiyorum..
ben söyledim hemşireye rapor olayını.
yok dedi yatma normal hayatına devam et sadece ağış iş yapma.. hasta gibi yatar durursan vücut kendini hasta zanneder ve olacak olsa da engeller vücudumuz o kadar bilinçli ki dedi.. yılların tüp bebek hemşiresi dedim.. bu sefer doktorum ne derse hepsini aynen yapcam dedim. yine pişman oldum.
ama işte şu anki durumu bilemiyoruz bilecek olsam illa ki rapor der ısrar ederdim.
ufff yaa üzüntüden saçmalıyorum işte..
nasip olsa gelirdi bunu biliyorum
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar tablom nasıl???
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Test yapmaya korkar oldum ben, ama bu tabloda umut verici sanki
günaydın kızlar.sabah sabah canım sıkıldı.ateşim 36,7idi dün 36,6 çıktı bu sabahta 36,5 çıktı.düşmeye başladı galiba.gerçi ortalaması 36,3 ama ne bileyim canım çokkk sıkıldı galiba hamiş değilim....size bir şey sorayım ateş ortalamanın altına düşerse mi hamile olmuyorsun....
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tek üzüldüğüm nokta,
keşke rapor alsaydım.
doktorum bu konuda bişey demedi.
sadece ağır iş yapma dedi. ben de bilemedim sanki burda rapor alanı da duymadım aşılamada.
ama eşimin hastanedeki doktor keşke alıp evde dinlenseymiş dedi. o öyle diyince çok üzüldüm ama artık çok geçti.
hoş okulda ne yaptım ayakta bile fazla durmadım hızlı yürümedim koşmadım sakin sakin yürüdüm ama rapor alsaydım kendimi daha rahat hissetcektim.
oysa evde daha çok iş yapıyorum. ama yemek yaptım sadece. silmedim süpürmedim. hatta bol bol yattım.
sağolsun kayınvalidem de çok güzel senaryolar yazdı neden rapor almadın bi tanıdığımız hiç kalkmadan yattı ancak öyle tuttu o kadar ilaç alıyorsun neden yatmadın yazık değil mi dedi.
ben de dedim sadece yemek yaptım ondan bişey olmaz dedi. peki ondan bişey olmuyorsa okula otobüsle geliyorum ve masada oturuyorum ondan nolacak.
ufff ama şimdiki aklım olsa kesin alırdım.
benim eski doktorum da yatmana gerek yok dağa çıkabilirsin bisiklete bile binebilirsin demişti.
ama yatsaydım full kendimi daha rahat hissetcektim.
birincisi rapor alsanda almasan da olacağı varsa olur bu iş.ne biliyim arada böyle oluyorum mazur görün
ne biliyim ilk etap eşimin doktordan ikinci etap kayınvalideden 3. etap da bu belirtilerden kendimi kaybettim..
neyse şimdi kendimdeyim.
gerçekten bu sefer çok dikkat ettim kendime her zaman etmek istiyordum ama edemiyordum bu sefer her şey istediğim gibi gitti.
tek bi kere hapşırdım müthiş derecede karnım acıdı oysa ki sürekli hapşırırım günde 2 - 3 defa ama bu acımıştı ordan dikkatimi çekmişti.
ona da hiç üzülmedim çünkü kendi hatam değildi.
canım tablon çok güzel, ortalamanın yanı coverline çizgisinin altında düşse bile hamile olabilirsin, çünkü hamileysen illa ki ilerleyen günlerde yükselecek
bir de şu konu var, bazı kadınlarda yerleşme esnasında ateş düşer, rahimin iç tabakasını yerleşmeye ahzırlarken östrojenin de yükselmesi gerekiyor bazen, ötle olunca da ateş düşebiliyor ama sadece 1 gün, coverline çizgisinin altına düşüyor. Fertility friend'de de var böyle tablolar, implantation dip diye yazar böyle grafiklerin başında
kısacası tablon güzel canım önemli olan bu önümüzdeki günler nasıl devam edeceği
slm kızlar nasılsınız?
acaba tablomu yorumlaya bilirmisiniz? 20sinde mi yumurtladım sizcede? öncesinde yumurtlamış olma ihtimalim olabilir mi sizcede?
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hmmm kesin çizgiyi çekmiş bana demek :) yani 07:15 ile 07:20 arası :) çok fark yok dimi yani birşey olmaz bu kadarcık farktan dimi17si olabilir ama FF kesin kırmızıyı çekmiş, ölçüm saatlerin hep aynı değil mi?
hmmm kesin çizgiyi çekmiş bana demek :) yani 07:15 ile 07:20 arası :) çok fark yok dimi yani birşey olmaz bu kadarcık farktan dimi
yok yok kalkmıyom :) hemen uyanınca ölçüyom :) saol bu arada cevabın içinnnUyanınca hemen ölç bişicik olmaz
yok yok kalkmıyom :) hemen uyanınca ölçüyom :) saol bu arada cevabın içinnn
inşallah bu ay gelir bizim velet :)
tablon iyi galiba ben pek anlamamda.....
ben test yaptırdım hamileyim....
slm kızlar nasılsınız?
acaba tablomu yorumlaya bilirmisiniz? 20sinde mi yumurtladım sizcede? öncesinde yumurtlamış olma ihtimalim olabilir mi sizcede?
aminnnnnnnnnnn Rabbim gönlünüze göre versintebrik ederim. hayirli olsun :)) darisi benim gibi isteyip de bekleyenlere insallah :)
slm kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?