Hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin, dualarım seninle...
amin canım Allah razı olsun.heyecanlı olmam mı şaşkınlık var zaten.....
oyun oynuyorum kızzz napimmm can sıkıntısından
tebrik ederim canımm.sağlıcakla kucağına al inşallahhh.
elıff tebrık ederım canımmm gozun aydın
rabbım esırgesın bu defa ıns saglıkla kucagına almak nasıp olsun
Ne oyunu var burda kız ben hıc gormemısım
tablon iyi galiba ben pek anlamamda.....
ben test yaptırdım hamileyim....
karanfılcemmm ınsallah yarın da yuksek olacak atesın
4 gozle beklıyorum gercekten ıcımde garıp hısler var
olumluyum ben sankı mujdenı alacagız bu ay
tablon iyi galiba ben pek anlamamda.....
ben test yaptırdım hamileyim....
canımcım inşallah bebiş vardır ama tutma ihtimali çok düşük olduğundan çok ümitlenmiyorum, lakin ümidi de kesmiyorum. Allah nasip ederse her şekilde olurTEŞEKKÜR EDERİM CANIM.TABLOM:41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GİDİŞAT İYİ ATEŞİMDE İYİ.BEBEK TAKVİMLERİ UĞURLU GELDİ GALİBA.EVRENE BEYNE POZİTİF DÜŞÜNCE İÇİN YAPMIŞTIM.DÜN TEST YAPTIM 2.ÇİZGİ ÇOK SİLİK ÇIKTI BELLİ BELİRSİZ AMA ÇİZGİ ÇIKTI BUGÜNDE KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM 4 GİBİ FİLAN ÇIKAR SONUÇ GALİBA HAMİLEYİM.ONA GÖRE YARIN DOKTORA GİDİCEM.BEN İLK BEBĞİMİ PREEKLAMPSİDEN 26,5 HAFTALIKKEN KAYBETTİM.BU NEDENLE TANSİYON RAHATSIZLIĞIM VAR AYRICA PIHTILI ÇIKTIK.İĞNEYE BAŞLAYACAZ HEMEN ZATİ CORASPRİN100LÜK İÇİYORUM
ORKİDEDEN HABERİ OLAN VAR MI VAR MI ONDA DA BEBİŞ.ONUNDA TABLOSU İYİYİDİ.
canımcım inşallah bebiş vardır ama tutma ihtimali çok düşük olduğundan çok ümitlenmiyorum, lakin ümidi de kesmiyorum. Allah nasip ederse her şekilde olur. benim tablo genelde son güne kadar yüksek gider. son 2 gün ya da son gün düşer. ben de pıhtılıyım. şimdiden kullanıyorum iğneyi.
ben 56 kiloyum. 0.35 innohep kullanıyorum. ben çatlama iğnesi vurundum ya etkisi geçmemiştir belki. haftasonu kanda baktırmayı düşünüyorum.bence sendede var bebiş gibi.bakalım ben yarın gidicem doktora herhalde yarın başlarız.ben 71 -72 kiloyum kaçlık başlar bilmem.corasprinde içiyorum sen kaçlık iğne kullanıyon???
bence test yapsana benimde dpo11 ama çıktı bu sefer idrardada çok silik olsada dün.şaşırdım.ilk gebeliğimde adetten 8 gün sonra çıktıydı....
ben senden ümitliyim canım çünkü sen maşallah hamile kalabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?