Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese gunaydin. hayirli kandiller. kalbinizdeki tum guzellikler kabul olsun insallah.

bu ff tablosunu dun kullanmaya basladim. bugun degerimi girip save diyorum ama bir turlu grafige degeri cizmiyor. yardim (

canım onu araad yapıyor sen merak etme sonra girdiğinde grafikte çıkmış oluyor.bende de defa olmuştu aslında kayıtediyor ama göstermiyor 1-2 saat sonra girince görürsün

canım daha öncede sordum ama görmedin herhalde özelden msj atamıyorum doluymuş msj kutun.sen iğneni dik açıyla mı yoksa 45lik açıyla yatay mı yapıyorsun?bana doktorum dik olmayacak yatay vuracaksın dedi ama herkes dik vuruyormuş herhalde

canım onu araad yapıyor sen merak etme sonra girdiğinde grafikte çıkmış oluyor.bende de defa olmuştu aslında kayıtediyor ama göstermiyor 1-2 saat sonra girince görürsün

tesekkur ederim canim.

Kandiliniz mübarek olsun, bebişleriniz sizinle olsun

kızlarr herkesin kandili mübarek hayırlı olsun birbirimiz için duada bulunalım bugün Rabbim kabul etsin inşallah herkes gönlündeki hayırlı muradlara tez vakitte kavuşsun inşallah (amin)

Kızlar yeni fark ettiğim bişiyi sizlerle paylaşmak istiyodum. Benim şu 3 - 4 gün 36.8de sabitlenmişti ya sabahları ateşim.
Gece yatarken öylesine ölçüm yapıyodum, hep 36.1 - 36.2 çıkıyodu, nolmalde yüksek çıkmalı. Sizde bi takip edin bakalım. Bi ip ucu olabilir belki size...

Son düzenleme:

canim benim gun icinde 37.2 ye cikiyor. aksam yatmadan once de 36.7 oluyor. ölctum ben de bu son gunler. sabahlari 4 gun 36.7 de sabitti. bugun 36.8 oldu. reglime 5 gun kaldi. ne ip ucu olabilir bu simdi?

canim benim gun icinde 37.2 ye cikiyor. aksam yatmadan once de 36.7 oluyor. ölctum ben de bu son gunler. sabahlari 4 gun 36.7 de sabitti. bugun 36.8 oldu. reglime 5 gun kaldi. ne ip ucu olabilir bu simdi?

İnşallah sabit gider, gebeliğimi ilk ateşim eleverdi. Umarım aynı duyguları en kısa sürede yaşarsın. Döngün kaç gün sürüyo?
Tam ölçüm yapmamışsın tablondan anlayamadım, bi de eksik falan var dedin...

canim. bu tabloyu dun kullanmaya baslamistim. karistirdin biraz. spn ekledigimdeki verilere baktim guncel. yani kasim-aralik-ocak var. cok stres yaptigim icin ocagi tam olcmedim. ama diger iki aya bakinca yaklasik 17. gun yumurtlamis olabilirim diye dusunduk. 15 ve 18. gunlerde de aktivite vardi. insallah tutmustur :)

Her ay bir diğerinin değerlerini tutmuyo ki güzelim... Rabbim gönlüne göre versin...

bu arada dongum 27 gun suruyor yaklasik canim. yani pazartesi regl gunum.
cepten yazdigim icin harfler de hata yapiyorum hep :)

kızlar doktordan geliyorum..
adetimin 12. günü 15mm idi yumurta
şimdi yani adetin 14. günü 16,1 olabilmiş sadece..
doktorum kötü dedi, umutlu konuşmadı
cuma bir daha çağırdı ama bilmiyorum ne olur
Allah bu pkolulara sabır versin çok zor

canim. ne yazik ki bilemiyorum bu pko yu. keske sana bir faydam dokunabilse. kalbini ferah tut canim. elbet bir gun bizlerinde bebekleri gelecek :)

canim. ne yazik ki bilemiyorum bu pko yu. keske sana bir faydam dokunabilse. kalbini ferah tut canim. elbet bir gun bizlerinde bebekleri gelecek :)

umutsuz umutsuz yazılar yazmayı hiç sevmiyorum, hele ki topiklerde herkesin okuyup umudumu benim bir yazım yüzümden kesebileceğini düşündükçe hiç hiç sevmiyorum.
ama insanın inanılmaz morali bozuluyor işte, iki gün sonra hiç gitmek istemiyorum o muayeneye

canım. hepimiz zaman zaman umutsuzluğa düşüyoruz bebek konusunda. moralinin bozulması ve üzülmen çok doğal bir süreç. önemli olan bu süreci kısa tutabilmek. haklısın yaşamayan anlayamaz seni ama hepimiz ayrı ayrı dertler yaşıyoruz bebek için. bebeğimin kalbi karnımda durduğunda bir daha güneş doğmaz sanmıştım. insanların hamile olmasını kabullenemez hale gelmiştim. ama eşime sarıldım, bu sayede bu kötü dönemi daha kolay atlattım. şimdi yeni umutlarım var, sizler varsınız, burada her hamile haberi aldığımda mutluluktan gözlerim doluyor; her üzülene kalbimden dua ediyorum bir an önce üzüntüsü geçsin diye. uzun lafın kısası; ümitsizlik dinimizde haramdır; elbet bir gün bizimde yüzümüzü güldürecek Rabbim.. sen içini ferah tut ve muayeneni erteleme sakın.

canım çok çok güzel yazmışsın, iyi ki varsınız gerçekten ve yürekten söylüyorum bunu...
hepimiz zor şeyler yaşıyoruz, inşallah atlatacağız hepsini ne diyeyim Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…