Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar. bu tabloyu ilk kez kullanıyorum. kasım ve aralık verileri elimde olduğu için rahatlıkla grafikleri çizdirdim. ama çok strese girdiğim için ocak ayında ölçmedim. dayanamadığım için son günlerde öllçmeye başladım. biliyorsunuz eylül ayında düşük yaptığım için kürtaj oldum. acaba bu yüzden mi yumurtlama günüm kaydı anlayamadım. kasım için 21. aralık için 16. gün yumurtlama diyor. peki ocak ayı için yaklaşık olarak hangi günü diyebiliriz tablolara göre. yani ilk kez atrşim sabitlendi 36,7 ye gidiyor. tuttu mu diye çok merak ediyorum. kasım ve aralıktaki günler grafikte doğru mudur? şimdiden sağ olun.

420d15 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, darısı isteyen herkesin başınaaaaaaaaaaaaaa
allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Amiiiiiiiiiiiiiiin güzelim, sende bi an önce kavuş bebişine, hepiniz dualarımdasınız...

yxlizcim canım çok tebrik ederim öncelikle sağlıklı hamilelik diliyorum sonrada evladını sağlıkla kucağına almayı inşallah Rabbim kimseye aratmasın darısı tüm topiğin başına inşallah
Hepimize Allah nasip etsin şeker, saolasın...

aaa daha çok yeni canım değerin kat kat artsın inşallah
demekki geç yumurtladın yoksa şimdiye kadar değerin çok yüksek olmalıydı
darısı başımıza inşallahhh
Darısı tüm isteyenlere, bencede geç döllenme bu benim bızdık, ucundan yakalayıverdi sanırım :)

canım tebrık ederım gozun aydın
rabbım ıns saglıkla kucagında gosmeyı nasıp etsın
Amin canım, hepimize kolay bir hamilelik ve hayırlı evlatlar diliyorum...

tebrik ederim
tablondan belliydi zaten
Ahhh ah güzelim, zaten bu tablo tek umudum oldu, yoksa hiç adet belirtisi yaşamadım, ilk idrarda eksiyide görünce bu ayda yok dedim.

tebrik ederim
tablon hamileyim diye bağırıyordu zaten
bu arada yumurtlama günü için çekilen çizgi yanlış olabilir bu değere göre. 19. gün olabilir.
Katılıyorum sana şeker...

yxlizcim çok sevindim allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin başına rabbim kimseyi aratmasın
Saol canım, bu ay senin için içimde umut var!

canım tablolarını inceledim, güzel olmuş,

30 gün ücretsiz olan VIP üyelik canım, 1 aydan sonra daha sınırlı kullanılıyor site, ama bizim çalışmalarımızı etkileyecek boyutta değil çok daha ince ayrıntı şeyleri kullanamıyorusun sadece, o noktaya takılma

yumurtlama günleri aklımızın almayacağı bir sürü ve bir çok nedenle kayabilir, ama önceki aylar ölçtüğün için sana bir ortalama gün biçebiliriz diye düşünüyorum. mesela 16 ve 21 in ortalamasını alırsak, senin adetinin 18. günü ve ona yakın tarihler bol çalışmalı olmalı :) ff zaten senin ortalama yumurtlama gününe göre yeşil pencereler yapıyor takvime, fertil günleri gösteriyor yani

36,7 ye gelince senin diğer yumurtlama ateşlerine de baktım o civarlarda geziyor, yani ateşin yüksek gidiyor, bu ay da 17. gün yumurtlamış olabilirsin, şimdilik iyi gidiyor ama bir şey söylememiz için erken tatlım, inş. sonu bebiş olsun

sağol canım benim inşallah bakalım bu ay nasıl olacak benim tablo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

yağmurum bu ay tutturalım inşallah içim kıpır kıpır yaaa
daha yumoşlar 15 mm oldu diye böyleysem, hamile kalsam kim bilir ne yapacağım

yağmurum bu ay tutturalım inşallah içim kıpır kıpır yaaa
daha yumoşlar 15 mm oldu diye böyleysem, hamile kalsam kim bilir ne yapacağım
inşallah kuzum inşallah tutacak bu ay.. bende senden çok umutluyum allahın izniyle bu ay gelecek bebişin bende arkandan gelirim belkim (inşaaaaaaaaaaaaaallaaaaaah )

Son düzenleme:
inşallah kuzum inşallah tutacak bu ay.. bende senden çok umutluyum allahın izniyle bu ay gelecek bebişin bende arkandan gelirim belkim

ah tatlım ya inşallah, Allahım kimsenin boynunu bükük bırakmasın, çok istiyoruz inşallah da olur
şimdi yarın vajinal ultrason var yumyumlar için
bakalım kaç mm oldu yaramazlar
inş. biraz da büyümüştür, senin bir bilgin var mı canım iki günde ne kadar büyür acabaaaa???

benim hiç bi bilgim yok canım ya ama zaten senin 15 mm di çatlaması için kaç mm oluyor 18 falan heralde :44: içini ferah tut büyümüştür bence

benim hiç bi bilgim yok canım ya ama zaten senin 15 mm di çatlaması için kaç mm oluyor 18 falan heralde :44: içini ferah tut büyümüştür bence
galiba 20 yi geçmesi lazım, hayırlısı olsun, yarın mutlaka yazarım kaç mm olmuş yaramaz yumyumlarım

Son düzenleme:

saol canim. cok guzel aciklamissin. ben de 17. yumurtlamis olabilirim diye dusundum. bu ay 11. 13. 14. 16. ve 19. gunler aktivite vardi :)) kismet artik. allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. kimseye evlat aratmasin. amin..

galiba 20 yi geçmesi lazım, hayırlısı olsun, yarın mutlaka yazarım kaç mm olmuş yaramaz yumyumlarım
tmm canım yarın güzel haberlerini bekliyorum o zaman unutma 20 mm den düşük bile olsa rabbim ol deyince olur o yüzden umutsuzluğa kapılma sakın. yarın doktorun seni bilgilendirir zaten bizde öğrenmiş oluruz senin sayende bu ay olacak bence ben öyle hissediyorum

çok soru sordum ama bir sorum daha var. atesim 36.7 oldugunda ve diger gunlerde yuksek devam ettiginde artik yumurtlama gunum bitmis ve hamile kalamam demek degil mi?

çok soru sordum ama bir sorum daha var. atesim 36.7 oldugunda ve diger gunlerde yuksek devam ettiginde artik yumurtlama gunum bitmis ve hamile kalamam demek degil mi?

aynen öyle canım, tahmin ettiğimiz yumurtlama günlerinde çalışmanız varmış, siz elinizden geleni yapmışsınız

Son düzenleme:

canım inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, hepimize yaşatsın rabbim mucizesini

Canim ben de basladim yumurta takibine iyilikle olmadi zorla olacaklar artik sen boyutlarina yazinca ben de ilk hamileligimde yaptirdigim yumurta takibine baktim 10.gun benimde 14,6 mm imis 14.gun catlamisti yani gunde 2 mm yakin buyuyorlar seninki yarin tahminim 14.gun 17 - 18 mm olur 16.gunde 20 mm civari catlarlar. bende gunde bir klomenle baslayacagim 10.gun gidecegim, hakkimizda hayirlisi canim.

hayırlı uğurlu olsun tedavin canım, artık ne yapalım dediğin gibi iyilikle olmadı zorla olacak
inşallah dediğin gibi olur canım ya ben de heyecanlıyım ilk defa takip ediliyorum

orkide, canım senin kullandığın progestanın adı claxine gibi bişey mi

off kızlar pc im bozuldu yaaa cokkk mutsuzum
daha dogrusu vırus gırdı sanırım.
dun gece bırden bıre ekrana ınterpol yazan koca bı sayfa cıktı
yanda kelepcelı el resmı fln suc ıslemısız gıbı ıngılızce bıton yazı
o smdı gıtmıyo pcden bı turlu acamıyorum

:111:
nerden buluyosunu böyle şeyleri anlamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…