Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GÜNAYDIN KIZLAR

9ay ne yaptı acaba ateşte girmemiş
inşallah tutunmuştur bebekleri

merhaba bisi sorucam ama batim 30 ocak 7 gun var bugun atesimi olctum sabah 8 de 36.66 idi nasil acaba iyimi dusukmu anlamadim:))

9ayın test günü mü bugünn
Allahım nolur güzel haberlerle gelsin nolurrrr
kızlar ben de yarın doğuma gidiyorum artık
hepiniz iyi bakın kendinize bir süre giremem belki
dualarım sizinle ,sizinki de benimle olsun
en kısa zamanda oğlumla döneceğim

merhaba bisi sorucam ama batim 30 ocak 7 gun var bugun atesimi olctum sabah 8 de 36.66 idi nasil acaba iyimi dusukmu anlamadim:))

tek bir değerle hiçbir yorum yapılamaz
36.9la adet olan biliyorum,36.5 le hamile olan da
o nedenle düzenli verilerin olması lazım/FONT]

Sabah aklıma geldin güzelim, yarın bebişini kolayabileceksin ne güzel. Allah kolaylık, sağlık versin.
Hayırlı bir evladın olsun, tüm kalbim seninle...
Geliyo bebişimiz oleeeeey

herkese merhaba kızlar 9 ay yanlış hatırlamıyorsam eğer şehirdışında olacaktı ve test günü normalde çarşamba günüydü ve cumartesi yaptırabilrim diyordu ama inşallah iyi haberlerle gelir ve şenlendirir topiği

deryacım Rabbim kolaylaştırsın inşallah herşey çok güzel olur senin için sağlıkla bebeğinin kokusunu çekersin taa içine ve o vakit aklına bizi getir ve bizlere de çok dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Cuma gunu dr a zaten gitcekmisin bence o gun yumurtalarin buyuklugune gore dr a sor hatirlat belki gununu kaydirir.

doktora sordum, progestan gebeliği destekler diyor, öyle tabiki de benim sorum şu canım o an tam soramadım doktora, tam anlatamadım derdimi:
adetimin 16. günü başlarsam progestana 26. gün bırakacağım (10 gün içiliyor ya progestan) ve diyelim 25. gün yumurtlayacağım, o zaman ne olacak, mis gibi yumurtlamış olacağım ve progestanın bittiği tarihe denk gelmiş olacak, bu halde yine de adet olur muyum acaba?? yani yumurta ziyan mı olur yoksa gebelik oluşur mu yine?

Son düzenleme:
Sabah aklıma geldin güzelim, yarın bebişini kolayabileceksin ne güzel. Allah kolaylık, sağlık versin.
Hayırlı bir evladın olsun, tüm kalbim seninle...
Geliyo bebişimiz oleeeeey

kızlar çok sağolun
Rabbim herkesi bugünlere eriştirsin inşallah

kızlar herkese selamlar bunda yaklaşık 2 3 ay önce bu topikte ateş ölcmeye başlamıştım 1 ay yaptıktn sonra devam etmedim o süre icinde bana yorum yapan güzel dileklerini eksik etmeyen arkdaşlara cok teşekkür ediyorm.ben dün kan tahlili yaptırdım beta 322 cıktı...yarın tekrarlıcam sonrası allah kerim..yüce rabbbim bebek bekleyn arkdaşlarımız tez zamanda sağlıklı gene inşallah hamile kalır hamile olanlarda sağlıklı gene kucaklarına alırlar inşallah

hatırladım seni canım, tebrik ederim inşallah ayağını sürü de biz de gelelim arkandan, sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör tatlım

hatırladım seni canım, tebrik ederim inşallah ayağını sürü de biz de gelelim arkandan, sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör tatlım

allah razı olsunnn allahım tez zamanda gönlünüze göre verir inşallah..benim bu ay yumurta kıvamında akıntım kahverengi leke ile gelmişti akşamınada bir damla kan gelmişti o günün sabahını değerlendirmiştik kısmet bu ay oldu inşallah keseyide sağlıklı gene görrüz

canımmmmmmm allah kurtarsın ınsl bır avaz da dogurursun cnm benımmm oglusunuda al gel bır soluk da ınsllll rabbım melekelrını gondersın sana ınsl bu dgunlerde hurma ye olurmu dogumu kolaylastırırmıss ve ınsırah ve ınsıkak surelerı oku okusun cevrendekılerde bol bol ınslll ALLAH a amentısınız oglusunla ınsll

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrıklerrrrrrr:118::118::118::122::122::122:teyy teyyy kızlar halayıııı sonuna gecın cabukkkk allah saglıkla kucagına almayı naısp etsın ınsl canımmm haydı hakkınızda hayırlısı ınslll

Ay hadi hayırlısı kuzum, aynı dönem gebe kalmışız gibi. Allah sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin

Ben de bilemedim simdi hic tecrubem yok bana da dr progestan verecegini soyledi. Mantikli olan madem yumurta takibi yaptiriyoruz catlayana kadar belli araliklarla bakmasi lazim emin olduktan sonra progestani vermeli yoksa takibin bir anlami olmaz diye dusunuyorum. Bunu bende druma soracam icime kurt dustu :44:

Ben de bilemedim simdi hic tecrubem yok bana da dr progestan verecegini soyledi. Mantikli olan madem yumurta takibi yaptiriyoruz catlayana kadar belli araliklarla bakmasi lazim emin olduktan sonra progestani vermeli yoksa takibin bir anlami olmaz diye dusunuyorum. Bunu bende druma soracam icime kurt dustu :44:

kızlar selam hepiniz iyisiniz inşallahhh.
yarın olimizin yani bi çoğunuz bilir olimberanın transferi olacak.
hepinizden dua bekliyor.herzamanki gibi birlik olalım ona pozitif enerjimizi gönderelimm.
o da yavrusuna kavuşsun çünkü çok çabaladı çok haketti.
dualarımız olimizle olsunnnn

rumeysacım çok tebrik ederim canım allah tamamına erdirip sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.

oli insallah hamile kalir bu ay o da anne olmayi cok hakediyor, gonlumuz dualarimiz onunla
hepberaber yarin oglusa kavusma gunuuu superrrrr kolayliklar dilerim canim
rumeysa saglikli bir hamilelik dilerim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…