GÜNAYDIN KIZLAR
9ay ne yaptı acaba ateşte girmemiş
inşallah tutunmuştur bebekleri
merhaba bisi sorucam ama batim 30 ocak 7 gun var bugun atesimi olctum sabah 8 de 36.66 idi nasil acaba iyimi dusukmu anlamadim:))
9ayın test günü mü bugünn
Allahım nolur güzel haberlerle gelsin nolurrrr
kızlar ben de yarın doğuma gidiyorum artık
hepiniz iyi bakın kendinize bir süre giremem belki
dualarım sizinle ,sizinki de benimle olsun
en kısa zamanda oğlumla döneceğim
Cuma gunu dr a zaten gitcekmisin bence o gun yumurtalarin buyuklugune gore dr a sor hatirlat belki gununu kaydirir.
Sabah aklıma geldin güzelim, yarın bebişini kolayabileceksin ne güzel. Allah kolaylık, sağlık versin.
Hayırlı bir evladın olsun, tüm kalbim seninle...
Geliyo bebişimiz oleeeeey
deryacım Rabbim kolaylaştırsın inşallah herşey çok güzel olur senin için sağlıkla bebeğinin kokusunu çekersin taa içine ve o vakit aklına bizi getir ve bizlere de çok dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
kızlar herkese selamlar bunda yaklaşık 2 3 ay önce bu topikte ateş ölcmeye başlamıştım 1 ay yaptıktn sonra devam etmedim o süre icinde bana yorum yapan güzel dileklerini eksik etmeyen arkdaşlara cok teşekkür ediyorm.ben dün kan tahlili yaptırdım beta 322 cıktı...yarın tekrarlıcam sonrası allah kerim..yüce rabbbim bebek bekleyn arkdaşlarımız tez zamanda sağlıklı gene inşallah hamile kalır hamile olanlarda sağlıklı gene kucaklarına alırlar inşallah
hatırladım seni canım, tebrik ederim inşallah ayağını sürü de biz de gelelim arkandan, sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör tatlım
canımmmmmmm allah kurtarsın ınsl bır avaz da dogurursun cnm benımmm oglusunuda al gel bır soluk da ınsllll rabbım melekelrını gondersın sana ınsl bu dgunlerde hurma ye olurmu dogumu kolaylastırırmıss ve ınsırah ve ınsıkak surelerı oku okusun cevrendekılerde bol bol ınslll ALLAH a amentısınız oglusunla ınsll9ayın test günü mü bugünn
Allahım nolur güzel haberlerle gelsin nolurrrr
kızlar ben de yarın doğuma gidiyorum artık
hepiniz iyi bakın kendinize bir süre giremem belki
dualarım sizinle ,sizinki de benimle olsun
en kısa zamanda oğlumla döneceğim
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrıklerrrrrrr:118::118::118::122::122::122:kızlar herkese selamlar bunda yaklaşık 2 3 ay önce bu topikte ateş ölcmeye başlamıştım 1 ay yaptıktn sonra devam etmedim o süre icinde bana yorum yapan güzel dileklerini eksik etmeyen arkdaşlara cok teşekkür ediyorm.ben dün kan tahlili yaptırdım beta 322 cıktı...yarın tekrarlıcam sonrası allah kerim..yüce rabbbim bebek bekleyn arkdaşlarımız tez zamanda sağlıklı gene inşallah hamile kalır hamile olanlarda sağlıklı gene kucaklarına alırlar inşallah
kızlar herkese selamlar bunda yaklaşık 2 3 ay önce bu topikte ateş ölcmeye başlamıştım 1 ay yaptıktn sonra devam etmedim o süre icinde bana yorum yapan güzel dileklerini eksik etmeyen arkdaşlara cok teşekkür ediyorm.ben dün kan tahlili yaptırdım beta 322 cıktı...yarın tekrarlıcam sonrası allah kerim..yüce rabbbim bebek bekleyn arkdaşlarımız tez zamanda sağlıklı gene inşallah hamile kalır hamile olanlarda sağlıklı gene kucaklarına alırlar inşallah
doktora sordum, progestan gebeliği destekler diyor, öyle tabiki de benim sorum şu canım o an tam soramadım doktora, tam anlatamadım derdimi:
adetimin 16. günü başlarsam progestana 26. gün bırakacağım (10 gün içiliyor ya progestan) ve diyelim 25. gün yumurtlayacağım, o zaman ne olacak, mis gibi yumurtlamış olacağım ve progestanın bittiği tarihe denk gelmiş olacak, bu halde yine de adet olur muyum acaba?? yani yumurta ziyan mı olur yoksa gebelik oluşur mu yine?
doktora sordum, progestan gebeliği destekler diyor, öyle tabiki de benim sorum şu canım o an tam soramadım doktora, tam anlatamadım derdimi:
adetimin 16. günü başlarsam progestana 26. gün bırakacağım (10 gün içiliyor ya progestan) ve diyelim 25. gün yumurtlayacağım, o zaman ne olacak, mis gibi yumurtlamış olacağım ve progestanın bittiği tarihe denk gelmiş olacak, bu halde yine de adet olur muyum acaba?? yani yumurta ziyan mı olur yoksa gebelik oluşur mu yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?