Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mesajları buraya tek tek kopyalamayı bilmediğim için: karanfilce, zebebek, ikizler5, meleğim000, ekinci179, e-beyza, yağmuryk, yokh, nisbhr, meleklaw, yxliz hepinize çokkk teşekkür ederim. allahım bebeği olmayanlara tez zamanda bebek, hamile olanlara da hayırlı hamilelik ve kolay doğum versin inşallah.

özellikle "karanfilce" bu konu başlığını açtığın ve bizlere birşeyler öğrettiğin sana çokkkk teşekkür ederim. tablomu da eklersen çok sevinirim.

420d15 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tablomu iyice düzenleyip son haline getirdim. merak edenler için; strese girdiğim için yumurtlama zamanım geçene kadar ateş ölçmedim. daha önceki ateş değerlerim ve çookk önceleri yaptığım ovülasyon testleri ile akıntılarımı kontrol ettiğimde adetin 14. günü yumurtladığımı tahmin ediyorum. yine işi sıkı tutup; 10 - 12 - 13 - 15 ve 18. günler mağlum zamanlardı.

daha önceki bebeğimin kalbi durduğu için kendimi çok kaptırmak istemedim ama belirtiler vardı. en önemlisi ben de hiç olmayan: aşırı göğüs acısı. üzerine bile yatamıyordum. ek olarak akıntı başladı ki ben de olmazdı. ilginç şekilde baş ağrısı, sabah miğde bulantısı, sürekli uyku hali, durup dururken ağlama ve kalp çarpıntısı. vallahi hangisi belirtidir bilmem ama ben son 4 gündür bunları yaşıyorum.

allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. biz nasıl hayırlı evlat istiyorsak bizleri de hayırlı ana-baba yapsın. umarım sizlerinde en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırım. hepinize destek ve dualarınız için minnettarım.

Merhaba
1.gün: 36.4
2.gün: 36.4
3.gün: 36.5
4.gün: 36.3
5.gün: 36.4
6.gün: 36.4
7.gün: -----
8.gün: 36.3 *
9.gün: 36.2
10gün:36.4
11gün:36.2*
12gün:36.2
13gün:36.4*
14gün:36.5
15gün:36.2*
16gün:36.4
17gün:36.4*
18gün:36.4

Son düzenleme:
selam kızlar şu tabloma bi bakar mısınız ateşim çok düşük gidiyor sanki. bi de çok dalgalı bunun anlamı nedir ki :26:

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canim tablon bana normal geldi. gidisati gecen ayki gibi. yani ayni gunlerde inip cikmis ve sabitlenmis. tek fark gecen ay bu tarihlerde 36.2de bu ay ise 35.9 da sabitlenmis. korkma bence. yumurtlama tarihin yaklasiyor gibi geldi bana. allah gonlune gore versin.

Merhabalar.ben aranıza yeni katıldım kızlar. bu ay ateş ölcmeye başkadım. buraya yazsam ısılarımı yardımcı olurmusunuz?lütfen yardımm

yaz sen canim. anladigimiz kadariyla yardimci oluruz

merhaba
1.gün: 36.4
2.gün: 36.4
3.gün: 36.5
4.gün: 36.3
5.gün: 36.4
6.gün: 36.4
7.gün: -----
8.gün: 36.3 *
9.gün: 36.2
10gün:36.4
11gün:36.2*
12gün:36.2
13gün:36.4*
14gün:36.5
15gün:36.2*
16gün:36.4
17gün:36.4*
18gün:36.4
Kızlar bugün 18.gün ama nedir ne deyildir bilmiyom.benim 5gün önce uzayan akıntım oldu üç gün kadar sürdü

Son düzenleme:

döngünüz kac gun sürüyor? bi de sadece bu ay mi ölcüm yaptiniz? bi de gunun hangi saatlerinde ölcum yaptiniz?

döngünüz kac gun sürüyor? bi de sadece bu ay mi ölcüm yaptiniz? bi de gunun hangi saatlerinde ölcum yaptiniz?

Evet bu ay başladim.son aylarda 28 gün surüyor.sabah 8 gibi yataktan kalkmadan dil altından

Evet bu ay başladim.son aylarda 28 gün surüyor.sabah 8 gibi yataktan kalkmadan dil altından

kizlar benden cok daha fazla tecrubeli. bildigim kadariyla tek bir aylik ölcum ile net konusamiyoruz. daha yumurtlamamissiniz gibi geldi bana ama yine de kizlar da baksin. cunku regl dereceniz 36.4. yumurtlasaydiniz degeriniz yukseklir ve yuksek devam ederdi.

tatlım ateşin sabit gitmeye başlamış son üç gün belki çatlamış olabilirsin 15.gün ama bana kalırsa henüz bi çatlama gözükmüyo tablonda arkadaşlarımda görünce yardımcı olacaklardır çatlamış olman için ateşin yükselmesi gerekiyo ve yüksek devam etmesi gerekiyo inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun

demek istedigim regl dereceniz ile suanki dereceniz ayni 36.4. aktif calismaya devam edin.

Teşekkürederim, benim 10 yaşında bi oğlum var ve altı ay önce bi bebegimiz daha olsun diye karar verdik. Allah verirse tabi hayırlı bi evlat.Geçen ay jinekoloğum yumurta takibine aldı 16 gün yumurtam 25 mm idi ve catlama iğnesi verdi ama tutturamadık.bu ayda ateş ölçmeye başladım,gece gündüz sizleri takip ediyorum:)

Son düzenleme:

allah gonlunuze gore versin. ilk sayfada karanfilce gebelik tablo programini cok guzel anlatmis. onu sizde kullanin. kesin cozum.

allah gonlunuze gore versin. ilk sayfada karanfilce gebelik tablo programini cok guzel anlatmis. onu sizde kullanin. kesin cozum.

Onu denemeye çalıştım ama laptontan ama yapamadim.iphone için indirsem burdan yapabilirmiyimki

Son düzenleme:
Ben karanfilcenin ilk adımını yaptım ancak next dedikten sonra karşıma 'yes,reset mypassword 'çıkıyor burda tıkanıyirum sanırım beceremiyecem

yeni bir parola belirlemenizi istiyor.

canım eğer lh de sorun yoksa kendiliğinden çatlar.
inşallah birdaha doktora gitmek zorunda kalmazsınn.
ve ilk deneme işe yarar.

canim. tum dualarum senin. insallah senden de gelecek bu guzel haber.
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar, sizi seviyorum

kizlarrr. sınır: 0-5. benim degerim:60.69 ))) yarin regl gunumdu.
canım kalp atışlarını duyduğun günlerin olsun, bebişini sağlıkla kucağına aldığın günlerin olsun inşallah, darısı bizlere inşallah

canım daha adetin gelmedi galiba, inşallah gelmez ama gelse de ümitsiz olma sakın, daha iyisini verecek Rabbim o yüzden vermiyor bu ay öyle düşün...

selam kızlar şu tabloma bi bakar mısınız ateşim çok düşük gidiyor sanki. bi de çok dalgalı bunun anlamı nedir ki :26:

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım sen bugün yarın yumurtlarsın, ovulasyonun hemen öncesi çok düşük seyretmesi normal

canım 36,4 ler senin normal ateşin, bence yumurtlamamışsın daha, geç yumurtlarsın belki ölçmeye devam et mutlaka
ve böyle elle kaydetme fertility friend e üye ol orada her şeyini kaydedebilirsin ve sitedeki program en doğru kararı veriyor yumurtlamış mısın yumurtlamamışmısın diye
ama bu yöntem daha hiç yanıltmadı yani , bu yönteme başlamaya karar verdiğin için seni tebrik ederim, yumurtlamıyorsan hemen anlarız, lüteal yetmezlik varsa anlarız, pko varsa anlarız, akla kara ortaya çıkıyor, seviyorum bu yöntemi :)

Bi yapabilsem,gün boyu uğraştım ama maalesef oraya üye olmayı başaramadım ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…