Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aaaay inşallah kusum inşallah rabbim bu ay ikimizinde yüzünü güldürür

bu arada bugün biraz yükseldi benim ateş

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar ya benim ateşim hiç yükselmeyecek miiiiii

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

daha çatlamamış demekki yumurtan canım inşallah bi an önce çatlar ve hamile kalırsın bu ay

canim. tablomu ekledigin icin tesekkur ederim :)

tablon olmus canim. dun de dedigimiz gibi daha yumurtlamamissinm ama bugun yarin yumurtan catlayacakmis gibi geldi bana. bu gunleri iyi degerlendir.

günaydın cuteheart,bu sabah birden 36.7 oldu ateşim ozaman daha yenimi yumurtladım anlamadım yoksa 15. günmü

günaydın cuteheart,bu sabah birden 36.7 oldu ateşim ozaman daha yenimi yumurtladım anlamadım yoksa 15. günmü

dedigimiz gibi olmus canim. dun aksam ya da gece yumurtan catlamis olmali.. demek istedigim ates buydu. yuksek olmaliydi. yani dun ya da onceki birliktelik olmaliydi. ama vakit gecmedi. bugunu mutlaka degerlendirmelisin. hakkinda hayirlusi. sunu da sakin unutma uygun gunu yakalasak bile allah istemeyince olmuyor.

canim. tablomu ekledigin icin tesekkur ederim :)
tebrikler canım bu arada..
ateşini bulmakta zorluk yaşadım biraz.. bir de listeye dahil olup olmamak istediğini bilmediğimden zorlandım.

listeye dahil olmak isteyenler ateşle birlikte bildirim yaparlarsa işim çok kolay olur

aslinda "tesekkur" diye baslik attigim mesajimda belirtmistim ama acemiligime geldi sanirim. en kisa zamanda allahim sana da nasip etsin.

aslinda "tesekkur" diye baslik attigim mesajimda belirtmistim ama acemiligime geldi sanirim. en kisa zamanda allahim sana da nasip etsin.

yok canım sen mazur gör..
malum aşılama sonrası klasik sendromlar.. hiç aklıma getiresim gelmiyor. dolayısıyla hızlıca okuyup geçiyorum görmemişimdir özür dilerim

yok canım sen mazur gör..
malum aşılama sonrası klasik sendromlar.. hiç aklıma getiresim gelmiyor. dolayısıyla hızlıca okuyup geçiyorum görmemişimdir özür dilerim

ay kiyamam sana. ne özuru. dun o mesaji ozellikle sana tesekkur etmek icin yazmistim.
kalbini ferah tut ne olur. allahim tez zamanda versin bebegini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…