nerdesin kız sennn
Password Protected Home Page - Fertility Friend OnLine bu adres çıkıyo o şekilde yapınca,ben size isim ve şifreyi versem biriniz rica etsem yaparmısınızz???
kocana yapıştın bu ara sen maşallahhh
allah muhabbetinizi artırsınn canımmmm
Evet Tebrikler 15te olmus yumurtlama bencekızlar olduu bi bakın hadi benim canlarım güzellerimmmm :))
Evet Tebrikler 15te olmus yumurtlama bence
merhaba,ben bu ff ye tabloyu oluşturdum.Password Protected Home Page - Fertility Friend OnLine yardımcı olurmusunnn??
yumurtlarken ağrı olur canım, anlarız birkaç güne kadar
bende de var şu kasık ağrısından artık bıktımo kadar kendimi dinliyorum ki bazen her ağrıyı hissedip hayra yoruyorum:)
o yüzden pek de takmamaya çalışıyroum şiddetli olmadıkça
ama inşallah ikimiz de yumurtluyoruzdur :)
aaaay inşallah kusuminşallah rabbim bu ay ikimizinde yüzünü güldürür
bu arada bugün biraz yükseldi benim ateş
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha çatlamamış demekki yumurtan canım inşallah bi an önce çatlar ve hamile kalırsın bu ay
amin canım inşallahmasallah. Ates yukselmeye baslamis. Altin gunler bunlar canim :))) allahim subatta da sizin yuzunuzu guldursun
tablon olmus canim. dun de dedigimiz gibi daha yumurtlamamissinm ama bugun yarin yumurtan catlayacakmis gibi geldi bana. bu gunleri iyi degerlendir.
günaydın cuteheart,bu sabah birden 36.7 oldu ateşim ozaman daha yenimi yumurtladım anlamadım yoksa 15. günmü
tebrikler canım bu arada..canim. tablomu ekledigin icin tesekkur ederim :)
tebrikler canım bu arada..
ateşini bulmakta zorluk yaşadım biraz..bir de listeye dahil olup olmamak istediğini bilmediğimden zorlandım.
listeye dahil olmak isteyenler ateşle birlikte bildirim yaparlarsa işim çok kolay olur
aslinda "tesekkur" diye baslik attigim mesajimda belirtmistim ama acemiligime geldi sanirim. en kisa zamanda allahim sana da nasip etsin.
yok canım sen mazur gör..
malum aşılama sonrası klasik sendromlar.. hiç aklıma getiresim gelmiyor. dolayısıyla hızlıca okuyup geçiyorum görmemişimdirözür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?