güzel dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar, sizi seviyorum
canım kalp atışlarını duyduğun günlerin olsun, bebişini sağlıkla kucağına aldığın günlerin olsun inşallah, darısı bizlere inşallahamin canim. cok tesekkur ederim tekrar. darisi tez zamanda sana olsun :)
ya kıslar sanki adet olcak mışım gibi kasıklarım ağrıyo çok kötü :26: acaba yumurtluyorum ondan olabilir mi :44: hiç böle olmadı bende
yumurtlarken ağrı olur canım, anlarız birkaç güne kadarya kıslar sanki adet olcak mışım gibi kasıklarım ağrıyo çok kötü :26: acaba yumurtluyorum ondan olabilir mi :44: hiç böle olmadı bende
canım o yerleşme kanamasıdır diyeceğim ama 4 gün lekelenme biraz fazla, belki de hamilesin ama progesteron desteğine ihitiyacın var o yüzden kanaman oldu birazKızlar Şuanda Ateşim 36.7 37 Arası değişiyo
22 ocakta adet oldum ama 4 gun lekelendim kanamam olmadı
Şimdide kasıklarım batıyo :S Test yapmadım negatif görmekten bıktımm
yumurtlarken ağrı olur canım, anlarız birkaç güne kadar
bende de var şu kasık ağrısından artık bıktımo kadar kendimi dinliyorum ki bazen her ağrıyı hissedip hayra yoruyorum:)
o yüzden pek de takmamaya çalışıyroum şiddetli olmadıkça
ama inşallah ikimiz de yumurtluyoruzdur :)
canım o yerleşme kanamasıdır diyeceğim ama 4 gün lekelenme biraz fazla, belki de hamilesin ama progesteron desteğine ihitiyacın var o yüzden kanaman oldu biraz
ateşin de normalde nasıl seyreder bilmediğimiz için yorum yapamayız, ama şüpheleniyorsan ki şüpheleniyorsun :) doooğru kan testine derim
belki bebiş vardır, bir an önce öğrenip kontrollerini aksatmamakta fayda var
Canm Genelde Ateşim 35,9 36,0 Larda seyrediyor.
Şüphede yok değil aslında Çünki Reglm geçtihala göğüslerim ağrıyo kasıklarım batıyoo
İnş Bebiştir :) Değilsede Doktora gideceğim Zaten
tatlım yarın kana git bak belki de dediğim gibi progesteron desteğine ihtiyacın vardır, ondan lekelenmen uzun sürdü, bebişin varsa zarar görmesin allah korusun, aksatma yarın kan ver hemen sabah, bize de yaz tabii
allah gonlunuze gore versin. ilk sayfada karanfilce gebelik tablo programini cok guzel anlatmis. onu sizde kullanin. kesin cozum.
kızlar yaptımmı bilmiyorum bu tabloyu bi bakarmısınız Password Protected Home Page - Fertility Friend OnLine lütfen yardımm
meroo sayfanın sağ üst köşesinde sharing var ona tıklayıp o listeden setup bulacaksın.
sonra çıkan sayfanın altında setup yazar yada save yazar ona tıklayıp sayfanı yaratmış olcaksın
sonra karşına bi link çıkar http ile başlayan.o adresi kopyalayıp buraya yapıştırcaksın
Pardon bu grafiği oluşturduğum sayfada dediğinizi yapiyorum azönce verdiğim adres çıkıyor your charting home page web adress bunun altındaki adres olcak diğrumu??
ben bir şey göremiyorum olmadı herhalde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?