Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kıslar sanki adet olcak mışım gibi kasıklarım ağrıyo çok kötü :26: acaba yumurtluyorum ondan olabilir mi :44: hiç böle olmadı bende

ya kıslar sanki adet olcak mışım gibi kasıklarım ağrıyo çok kötü :26: acaba yumurtluyorum ondan olabilir mi :44: hiç böle olmadı bende

yumurtluyor olabilirsin canim. hadi hayirlisi

Kızlar Şuanda Ateşim 36.7 37 Arası değişiyo
22 ocakta adet oldum ama 4 gun lekelendim kanamam olmadı
Şimdide kasıklarım batıyo :S Test yapmadım negatif görmekten bıktımm

yumurtlarken ağrı olur canım, anlarız birkaç güne kadar
bende de var şu kasık ağrısından artık bıktım o kadar kendimi dinliyorum ki bazen her ağrıyı hissedip hayra yoruyorum:)
o yüzden pek de takmamaya çalışıyroum şiddetli olmadıkça
ama inşallah ikimiz de yumurtluyoruzdur :)

Kızlar Şuanda Ateşim 36.7 37 Arası değişiyo
22 ocakta adet oldum ama 4 gun lekelendim kanamam olmadı
Şimdide kasıklarım batıyo :S Test yapmadım negatif görmekten bıktımm
canım o yerleşme kanamasıdır diyeceğim ama 4 gün lekelenme biraz fazla, belki de hamilesin ama progesteron desteğine ihitiyacın var o yüzden kanaman oldu biraz
ateşin de normalde nasıl seyreder bilmediğimiz için yorum yapamayız, ama şüpheleniyorsan ki şüpheleniyorsun :) doooğru kan testine derim
belki bebiş vardır, bir an önce öğrenip kontrollerini aksatmamakta fayda var

Son düzenleme:

Canm Genelde Ateşim 35,9 36,0 Larda seyrediyor.
Şüphede yok değil aslında Çünki Reglm geçtihala göğüslerim ağrıyo kasıklarım batıyoo
İnş Bebiştir :) Değilsede Doktora gideceğim Zaten

Canm Genelde Ateşim 35,9 36,0 Larda seyrediyor.
Şüphede yok değil aslında Çünki Reglm geçtihala göğüslerim ağrıyo kasıklarım batıyoo
İnş Bebiştir :) Değilsede Doktora gideceğim Zaten

tatlım yarın kana git bak belki de dediğim gibi progesteron desteğine ihtiyacın vardır, ondan lekelenmen uzun sürdü, bebişin varsa zarar görmesin allah korusun, aksatma yarın kan ver hemen sabah, bize de yaz tabii

tatlım yarın kana git bak belki de dediğim gibi progesteron desteğine ihtiyacın vardır, ondan lekelenmen uzun sürdü, bebişin varsa zarar görmesin allah korusun, aksatma yarın kan ver hemen sabah, bize de yaz tabii

Şimdi Aklıma Geldi O lekelenmem Olmadan Oncekı Gece (sabah Zaten olmustu Kanama)
Uyurken Birden bire Kasıklarıma Ağrı Girdi tam 4 Kere eşimi uyandırdım yok böyle bi sancı Gaz sancısıdır diye önemsemedim ama:S
Korkuyorumm Yarım ilk idrarımla bi test yapayım Hemen yazıcam sizedee

meroo sayfanın sağ üst köşesinde sharing var ona tıklayıp o listeden setup bulacaksın.
sonra çıkan sayfanın altında setup yazar yada save yazar ona tıklayıp sayfanı yaratmış olcaksın
sonra karşına bi link çıkar http ile başlayan.o adresi kopyalayıp buraya yapıştırcaksın

Son düzenleme:

Pardon bu grafiği oluşturduğum sayfada dediğinizi yapiyorum azönce verdiğim adres çıkıyor your charting home page web adress bunun altındaki adres olcak diğrumu??

ilk sayfadaki bu yazıyı okudun mu yani ilk başta o açtığın sayfada create your home page yazar ona basıp sayfa oluşturman lazım.

Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…