meroo. idrar testi icin endiselenme canim. benim degerim 60 ken cookk silik cikmisti. senin degerin sanirim 2 gun once 9 du. simdi 18 olmustur teoride. zaten yaklasik 50 olmadan testte cikmaz. korkma canim.
Canım benim bayaa endişelendim kan tahlili yaptırdım.salı günü 9 du değerim şimdi 131 olmuş,hemen yükselmesi normalmiki?
Canım benim bayaa endişelendim kan tahlili yaptırdım.salı günü 9 du değerim şimdi 131 olmuş,hemen yükselmesi normalmiki?
Her gun ikiye katlanmasi gerekiyor evet biraz normalden fazla yukselmis ama cok asiri da degil ikiz gebelik olabilir canim sen bi dr a gozuksene icin rahatlasin.[/QUOTE
Çok yükselince ikizmi oluyoki?? Azönce araştırdım genelde bi gün önce 60 olanlar bi gün sonra 150 felan olanlar varmış.doktordan perşembe gününe randevu aldım
bilemedim simdi. ya ilk yapilan test yanlis ya da ikiz gebelik
onun icin sormustum canim. bu durumda senin kimyasal gebelik oluyor ki kimyasal gebelik dusuk sayilmiyor. icin rahat etsinm ben biraz fazla arastirdim da :)) sanirim herhanbir operasyon da gecirmedin.
rahat ol canim. bence sabah hic birsey yiyip icmeden test yap. baktin yine aynisi kan vermeye git.
günaydın herkese
yine 35.9 a çakıldı benim ateş niye böleee oluyor bu ay anlamadımbi an önce adet olsam da doktora gitsem bari ben artık mis kokulu bi bebeğim olsun istiyorum hayatımın bi anlamı olsun istiyorum
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah canım
insallah gonlune gore olur en kisa zamanda
atese gore bu ay yumurtlamamis gorunuyorsun adetin uzayabilir baya , doktor kontrolunde misin ?
inşallah canımhayır doktor kontrolünde değilim bu ay adet oleyım ona göre tedaviye başlayacağım
günaydın herkese
yine 35.9 a çakıldı benim ateş niye böleee oluyor bu ay anlamadımbi an önce adet olsam da doktora gitsem bari ben artık mis kokulu bi bebeğim olsun istiyorum hayatımın bi anlamı olsun istiyorum
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Pardon gene başaramadım ama şimdi oldu 420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ekinci sen nasılsın ateş nasıl?
masallah canim. atesin guzel gidiyor. son 3 gun kaldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?