Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
meroo. idrar testi icin endiselenme canim. benim degerim 60 ken cookk silik cikmisti. senin degerin sanirim 2 gun once 9 du. simdi 18 olmustur teoride. zaten yaklasik 50 olmadan testte cikmaz. korkma canim.

Canım benim bayaa endişelendim kan tahlili yaptırdım.salı günü 9 du değerim şimdi 131 olmuş,hemen yükselmesi normalmiki?

Canım benim bayaa endişelendim kan tahlili yaptırdım.salı günü 9 du değerim şimdi 131 olmuş,hemen yükselmesi normalmiki?

Her gun ikiye katlanmasi gerekiyor evet biraz normalden fazla yukselmis ama cok asiri da degil ikiz gebelik olabilir canim sen bi dr a gozuksene icin rahatlasin.

Son düzenleme:

bilemedim simdi. ya ilk yapilan test yanlis ya da ikiz gebelik

Nedir bu çektiğimiz yaa,önce hemilemiyiz diye merak ederiz şimdide ikizmi diye korku sardı:18: ohh benimki myntde okey oynuyo bensem topiklerde ikiz değerlerini araştırıyom.yok yok benim eşim çok gamsız üff

Son düzenleme:

ayyy gerçekten mi canım
süper bir haber buuuuuu
yok sadece vajinal muayene yaptı bebek yok muhtemelen kanama ile birlikte gitmiştir dedi.
ama 10 gün sürdü kanamam..
sonra da kan testi yaptı değerlerim düşmüştü
öyle işte..
sabah yine test yapayım ben bakalım ne olacak..
pazartesi giderim inş kan testine

amanınnnnn amanın niye kötü olsun ..
aksine iyi bir gelişme bu..
çoğul gebelik de olabilir

insallah gonlune gore olur en kisa zamanda
atese gore bu ay yumurtlamamis gorunuyorsun adetin uzayabilir baya , doktor kontrolunde misin ?

inşallah canım hayır doktor kontrolünde değilim bu ay adet oleyım ona göre tedaviye başlayacağım

belki bu aya ozgu boyle olmustur
onumuzdeki ay hersey yolunda olur
doktora gitmen iyi olur
ates de basli basina gostermez ama eger duzenli olctuysen ve her gun ayni saatte, yataktan kalkmadan, dil altindan, o zaman genelde yaniltmiyor.

Günaydın kızlar 2 gündür yoktum yeni ateş tablom..420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…