Kızlaaaaaaaaaaaar slm, nasılsınız bakalım?
Ne zamandır yazamıyodum, yeni arkadaşlarımız gelmiş, hoşgeldiniz hepiniz.
Bu arada ben yumurtlama günüme yakınım, full halvet :))
Hepimiz hakkında hayırlısı, yine umutluyum yine umutluyummmm, yitirmeyin umutlarınızıııııııııı....
zaten test manyağı oldumcanım hamilesin bence, yarın da test yap sabahın ilk idrarı ile
daha koyu mu çıkacak bakalım, pazartesiye kadar kim bekleyecek yaaa puuuuuuufffffff
şimdi gün içindeki ateşe yorum yapmak doğru değil
hele ki daha önce hiç ölçmemişsin, daha foliküler dönem ateşin ortalama nedir, lüteal dönem ateşin ortalama nedir bilmiyorken, hiç hiç doğru değil yorum yapmak; ama kadınların geneline göre yüksek sanki ateşin, inşallah hamileliktendir canım
zaten test manyağı oldum
hergün yap yap eşim bile gülüyo bu halimi gördükçe
mecbur bekleyecem..
tabi kırmızılar gelmezse..
ya bu arada yanlış yazmışım 36.7 canım ya..
tersini yazmışım
daha önce bekarken ölçerdim..
evlendikten sonra pek ölçmedim hatta hiç ölçmedim..
o yüzden bilmiyorumm
bekarken niye ölçerdin canım, bu arada dil altından ölçüyorsun değil mi
bekarken niye ölçerdin canım, bu arada dil altından ölçüyorsun değil mi
ah bu hormonlar. zaten aglaktim simdi herseye agliyorum(( onun icin guzel haberlerinizi verin de mutlu olayim.
simdi filozofcum buyuk ihtimal hamilesin canim. arkadasimda aynisini yasadi suan oglu kucaginda.
ekinci canik senin atesini severim. hadi masallah. sonucu ben bile bekleyemeyecegim.
evet canım dil altından ölçüyorum.
bekarken kansızlık çoktu bende..
sürekli üşüme tutardı beni..
bu yüzden vücut ısım çok düştü mü diye kontrol amaçlı ölçerdim..
anladım canım geçmiş olsun çok çok, şimdi gebelik varsa inşallah bakarlar kanına tekrar, kansızlık varsa mutlaka ilaç kullandırıyor doktorlar
inşallah gerek kalmaz
canım o kasık ağrısı ben de var hem de böyle saplanma gibi giriyor aniden yerimden kalkmak isterken kalkamıyor oturuyorum tekrar o derece, artık korkuyoruminş yaa herkes hamilesindir diyo..
pek bir moda girdim
bu arada sizde adet sancısı oluyo mu..
ara ara adet olacakmışım gibi ağrı geliyoo..
kasıklarım acıyooo
midem bulanıyoo
sonra da geçiyo:44::44::44:
sen de bendensin canımmmah bu hormonlar. zaten aglaktim simdi herseye agliyorum(( onun icin guzel haberlerinizi verin de mutlu olayim.
simdi filozofcum buyuk ihtimal hamilesin canim. arkadasimda aynisini yasadi suan oglu kucaginda.
ekinci canik senin atesini severim. hadi masallah. sonucu ben bile bekleyemeyecegim.
hala da devam ediyo zaten kansızlık sorunum..
düşük sonrası dr kan yapıcı hap verdi ferrum fort diye..
umarım işe yaramıştır..
inş yaa herkes hamilesindir diyo..
pek bir moda girdim
bu arada sizde adet sancısı oluyo mu..
ara ara adet olacakmışım gibi ağrı geliyoo..
kasıklarım acıyooo
midem bulanıyoo
sonra da geçiyo:44::44::44:
düzenli düzenli kullan canım hamilelikte önemli kan sayısı
yaramıştır yaramıştır
bildiğim kadarıyla o hapları içtiğin sürece sorun yok yani kansızlığı çözüyor
canim sanirim ben sana daha onceden yazmistim belirtileri. tamam adetle ayni belirtiler oluyor deniyor ama bence hersey ayni degil. bendeki en onemli degisim goguslerim sismedi ama o kadar cok aciyorduki yuz ustu yatamiyordum ki hic gogus acim olmazdi. bi de benim adet yaklasirken akintim olmazdim bu kez akintim oldu. hatta aha iste simdi det oldum diyecek kadar bi akinti akiyordu. gidip bakinca oh diyordum. ama ben sansli insanlardanim. cunku gecen gebeligimde yerlesme kanamasi olmustu. bu da hemen adet oncesi idrar testinde cikti.
meroo. idrar testi icin endiselenme canim. benim degerim 60 ken cookk silik cikmisti. senin degerin sanirim 2 gun once 9 du. simdi 18 olmustur teoride. zaten yaklasik 50 olmadan testte cikmaz. korkma canim.
50 mi
ben 5-20 arası diye biliyorum
hatta geçen ay silik çıkınca kan vermiştim 19 çıkmıştı..
ama düştü..
50 mi
ben 5-20 arası diye biliyorum
hatta geçen ay silik çıkınca kan vermiştim 19 çıkmıştı..
ama düştü..
biri 34 günlük diğeri 26 günlük..dusuklerini kac haftalikken yaptin canim? benim ki 8 hafta 4 gunluktu. kalbi durmustu. kurtaj oldum. senin kimyasal gebelikmiydi?
biri 34 günlük diğeri 26 günlük..
galiba kimyasal gebelikti canım
seninki büyümüş yaa.zor olmuştur acısı..
rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı ya
şimdi 1 satten fazladır yatakta uzanmışım..
yine ateşimi ölçtüm 37.0 çıktı
inş hamileyimdir..
çok sevindim canım tedavin başladığı için, sağ salim doğacak bebişin inş. tatlımm, teyzesi yer onu uyyy
canım ben ilaçsız 1,5-2 ayda olurum adet, ama olurum yani..
bu ay ilk defa tedavi başladık, daha öncesinde 3 yıl dkh içtim yasmin bu arada..
bu ay adetin 5. günü 5 gün boyunca günde 2 tane klomen içtim
ve 22. gün yumurtladım gün aşırı yumurta takibim vardı canım oradan biliyorum yumurtladığımı ve ateşten tabii ki
bu arada kilo var mı sende canım, bende yok yine de kullansam faydası olur mu metforminin??? :26:
sen düzene girdiysen bebişin de olur tabii tatlım, neden olmasın ki
inşallah meleğin çok bekletmeden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?