Pardon gene başaramadım ama şimdi oldu 420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ekinci sen nasılsın ateş nasıl?
nasılsınız nasıl gidiyor ben bu ay aşılama düşünüyordum ama eşimin değerlerini aldık pek bir düzelme olmamış geçen ay morfolojı %0 diye aşılamam iptal oldu bu ay %1 çıktı ileri hareketli yine aynı %0 amelıyta olalı 2,5 yıl oldu değerlerinde düzelme yok yine nerde yanlış yapıyoruz acaba %1 morfolojıyle aşılama olmaz herhalde
Allah yardimciniz olsun canim
hamile olmani cok istiyorum ve gonlumden hep gecen isimlerdensin ecrincim
Tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
cok guzel gidiyorhep yuksek kalsin
Sağol canım benim,senin tabloda süper bence var gibi.benim dün bile idrarda çıkmadı ama bi saat sonra baktim silik bi çizgi oluşmuş.sen yaptınmı idrar testi?
Yaptım ama çıkmadı eşimde daha çıkmaz kafanı takma diyor
Evet canım çıkmaz ama ben şimdi senin tabloyu tekrar inceledim 19.gün ovulasyon olmuşda olabilir gibi geldi bana,zaten ff de net çekmemiş çizgiyi.varmıydı o günlerde çalışma
Çalışma oldu ama adetime 3 gün kaldı.Birde ben ovul.testi kullandım. 11.gün pozitifti.
Yarın sabah başla ateş ölçmeye güzelim, ovu hakkında bilgili değilim. İlk sayfadan tablonu oluştur, bizde yardımcı oluruz burdan...klomen kullanıyorum 3,gün başladım 5 gün kullanıp ne zaman ovulasyon testi yapmam lazım ve ateş ölçmeye ne zaman başlamalıyım
Yarın sabah başla ateş ölçmeye güzelim, ovu hakkında bilgili değilim. İlk sayfadan tablonu oluştur, bizde yardımcı oluruz burdan...
sagol canım benım allah razı olsun biraz daha bekliycem galıba allah büyük benimde imtihanım bu galıba.
sen nasılsın oğlun nasıl :)
ya ben sabh 5:30 da ateşimi ölçtüm 36.3
9:30da 36.5
11:00 de 36.7
tabi uyanıp uyanıp ölçtüm
yataktan hiç kalkmadım
hangisini baz almalıyım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?