Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasılsınız nasıl gidiyor ben bu ay aşılama düşünüyordum ama eşimin değerlerini aldık pek bir düzelme olmamış geçen ay aralık ayı morfolojı %0 diye aşılamam iptal oldu bu ay %1 çıktı ileri hareketli yine aynı %0 amelıyta olalı 2,5 yıl oldu değerlerinde düzelme yok yine nerde yanlış yapıyoruz acaba %1 morfolojıyle aşılama olmaz herhalde

Son düzenleme:

Allah yardimciniz olsun canim
hamile olmani cok istiyorum ve gonlumden hep gecen isimlerdensin ecrincim

Yaptım ama çıkmadı eşimde daha çıkmaz kafanı takma diyor

Evet canım çıkmaz ama ben şimdi senin tabloyu tekrar inceledim 19.gün ovulasyon olmuşda olabilir gibi geldi bana,zaten ff de net çekmemiş çizgiyi.varmıydı o günlerde çalışma

Evet canım çıkmaz ama ben şimdi senin tabloyu tekrar inceledim 19.gün ovulasyon olmuşda olabilir gibi geldi bana,zaten ff de net çekmemiş çizgiyi.varmıydı o günlerde çalışma

Çalışma oldu ama adetime 3 gün kaldı.Birde ben ovul.testi kullandım. 11.gün pozitifti.

klomen kullanıyorum 3,gün başladım 5 gün kullanıp ne zaman ovulasyon testi yapmam lazım ve ateş ölçmeye ne zaman başlamalıyım

EKİNCİİİ
Hadi bi haber ver artık bugünün ateşinide girmemişsin bekliyorum burda sabırsızlandım

klomen kullanıyorum 3,gün başladım 5 gün kullanıp ne zaman ovulasyon testi yapmam lazım ve ateş ölçmeye ne zaman başlamalıyım
Yarın sabah başla ateş ölçmeye güzelim, ovu hakkında bilgili değilim. İlk sayfadan tablonu oluştur, bizde yardımcı oluruz burdan...

ya ben sabh 5:30 da ateşimi ölçtüm 36.3
9:30da 36.5
11:00 de 36.7
tabi uyanıp uyanıp ölçtüm
yataktan hiç kalkmadım
hangisini baz almalıyım:26:

ya ben sabh 5:30 da ateşimi ölçtüm 36.3
9:30da 36.5
11:00 de 36.7
tabi uyanıp uyanıp ölçtüm
yataktan hiç kalkmadım
hangisini baz almalıyım:26:

09:30 en doğrusu gibi duruyo. Gerçi diğer günlerde kaçta ölçüyosun?

selamkızlar ben adetımden snra ölçtüğümde 36.5ti ama son bı haftadır 36.8 36.9 arada da 37.1 oluo sabah uyandgımda ölçtüm 36.9 belirtim cok ama insallah psikoljık degıldr.sizce ıhtımal var mı bu degerler le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…