kızlar bişey sorcam ben genelde dpo 12de adet oluyorum yada dpo 13te.normalde 14. gün olması gerekiyormuş ya benim adetimin erken gelmesi sorun yaratan bişey olabilir mi?
Yok canım olmaz.çünkü ben geçen ay ovulasyondan 10 gün sonra adet oldum.
canım DPO 12 deyim ve yumurtlama öncesinden beri meme ucu hassasiyeti ve kasık ağrısı çekiyorum her gün hemdedoğru erken yumurtlamış da olabilirsin neyse sonuçta oldu ya çok çok şükür.
artık ne belirtiler yaşarsan hemen yaz buraya.
ne biliyim göğüs ağrısı, meme ucu koyulaşması, yani değişik ne yaşarsan yaz emi?
valla öyle pek yumurtlamadığımız için hissediyoruz.
ben adet olacağım ve olduğum zaman bacağım ağrır.
hep de sol bacağım ve de sol kasığım. kasıktan kastım ise eklem yeri aslında.
yani bacağımın vücuduma birleştiği yer.
çok ilginçtir ama bende ki belirtide bu oluyor.
2-3 gündür bacağım da ağrıyo.
ben bayağı zorlanıyorum sanırım yumurtlamak için ya da kist falan oldu:18:
sorma canım ya o varken kk'ya girmem imkansızlaşıyor benim, "oramı ovala hayatım buramam masaj yap hayatım, aa ne yapıyorsun yanıma gel hayatım"Oy oy oyy,pekde toymuşsunuzhayatım benimki varkende pek temizlik felan yapamam bu erkekler hepmi böyle yav akşamları mutfakta işim olsa felan resmen on kere gelir gider yanıma.
87liyim canım eşim 90lı, 2012 de evlendik, aslında ben iyi evlendim de o erken evlendievet biraz erken evlenmişsiniz eşin de senden ufakmış azcık :)
gerçi ben de 24 yaşında evlendim. 87 doğumlu musun canım?
canım takma ona benim de luteal fazlar 11 gün sürer hepkızlar bişey sorcam ben genelde dpo 12de adet oluyorum yada dpo 13te.normalde 14. gün olması gerekiyormuş ya benim adetimin erken gelmesi sorun yaratan bişey olabilir mi?
canım ben erken olunca lutel faz yetmezliği gibi bişeyler okudum biyerlerdende.ama rahatladım şimdi.artık her hastalığı kendime yakıştırır oldum.:18::18:
evet ölçmedim canımm..
bu ay hakkaten iyi bıktım ve soğudum bu işten canım :))) ne ateş ne ilişki ne de heves bişey kalmadı..
hani derler ya hep bıraktığım zaman geliverdi diyee.
bu ay da olmazsa o tezi de çürütürüm artık
ama adet olcam sanırım az önce karnım baya ağrıdı adet sancısı yani..
o da olacak canım gönlünü ferah tuttakma kafana herşeyi,bak canım benm adetim 35,33,30 günlerde olurdu hep.6 aydır korunmayı bıraktık 29a çekmişti.geçen ayda ilk kez 28 günde oldu.vee inşallah bebişimiz gelecekhaa sizlerin bide iki tüpünüz var,benim tüpümün bitanesi dış gebelikten dolayı alındı.size göre şansım %50 böyleyken normal yollardan oğlum dünyaya geldi ve şimdide hamileyim inşallah.bide doktor keseyi görsede rahatlasam :18:
oh oh
yaşasın yaa ff bana hediye VIP üyelik verdiii
hediye 5 gün kullanacağım ücretsiz
belirtiler de gözüküyor ya grafiklerin altında göndereyim mi size deeee
Eki Görüntüle 631615
o da olacak canım gönlünü ferah tut
inşallah yoktur canım.bu testler yüzünden baya üzüldüm şimdi doktora gidip test yaptırmaya çekinir oldum.:18:canım DPO 12 deyim ve yumurtlama öncesinden beri meme ucu hassasiyeti ve kasık ağrısı çekiyorum her gün hemde
4 gndür de kasık ağrısına saplanmalar eşlik ediyor, daha önce hiç adet ağrım böyle olmamaıştı yani bu değişik saplanma çok belli
iki gündür de sık idrara çıkma baş gösterdi
meme uçlarım zaten kocamandıriyice fırladılar (normalde yumurtlamada olurdu iki güne kdar geçerdi, şimdi yumurtlamadan beri ağrıyor)
biraz da koyulaştı gerçekten meme ucu kenarları falan
bir de kıllandım biraz yaa
şimdilik bu kadar
yani sonuçta vücutta hiç olmayan bir hormon 1000li değerlere çıkıyor illla ki olur değişikli değil mi
oldukça yazarım canım
bu arada o bacak ağrısı bende de olur hep ovulasyon ve adette olurdu,
bir ortak nokta daha
sorma canım ya o varken kk'ya girmem imkansızlaşıyor benim, "oramı ovala hayatım buramam masaj yap hayatım, aa ne yapıyorsun yanıma gel hayatım"
şu an şehirdışında okulda kocacım
yarın gelecek
87liyim canım eşim 90lı, 2012 de evlendik, aslında ben iyi evlendim de o erken evlendi
daha okulu bile bitmedi yaa ödev yapmaktan halkla ilişkiler uzmanı oldum ben de , ondan çok ödev yapıyorum, okulları hep projeli falan, neyseki bu dönem son 3 ay kaldı
canım takma ona benim de luteal fazlar 11 gün sürer hep
10 ve aşağısına short luteal phase(kısa lüteal faz) diyor ff
bence yoktur bir sorun, ama tedbir olsun diye danışırsın doktoruna istersen
için rahat olsun yeter ki
takma kafana herşeyi,bak canım benm adetim 35,33,30 günlerde olurdu hep.6 aydır korunmayı bıraktık 29a çekmişti.geçen ayda ilk kez 28 günde oldu.vee inşallah bebişimiz gelecekhaa sizlerin bide iki tüpünüz var,benim tüpümün bitanesi dış gebelikten dolayı alındı.size göre şansım %50 böyleyken normal yollardan oğlum dünyaya geldi ve şimdide hamileyim inşallah.bide doktor keseyi görsede rahatlasam :18:
canım VIP özelliğini 5 gün verdilerben anlamadım canım bu VIP üyeliğini.bizim açtığımız ff ücretlimidi? sen nasıl 5 gün kullancan.daha önce kullandıkların?
canım çekinme hiçbir şeyeinşallah yoktur canım.bu testler yüzünden baya üzüldüm şimdi doktora gidip test yaptırmaya çekinir oldum.:18:
takma kafana herşeyi,bak canım benm adetim 35,33,30 günlerde olurdu hep.6 aydır korunmayı bıraktık 29a çekmişti.geçen ayda ilk kez 28 günde oldu.vee inşallah bebişimiz gelecekhaa sizlerin bide iki tüpünüz var,benim tüpümün bitanesi dış gebelikten dolayı alındı.size göre şansım %50 böyleyken normal yollardan oğlum dünyaya geldi ve şimdide hamileyim inşallah.bide doktor keseyi görsede rahatlasam :18:
canım VIP özelliğini 5 gün verdiler
ilk kayıtta 1 ay ücretsiz deneme oluyor VIP de
yani o belirtiler rengarenk kutucuklar var ya o tabloda, garfiğin altında
onlar 1 ay sonra gidiyor, yine kaydedebiliyorsun da graikte görünmüyor
ama ateş falan ölçebiliyorsun, grafiğin yine çıkıyor, önemli özellikler zaten gitmiyor VIP gidince, mesela Gebelik monitörünü kullanamıyorsun falan, o da aşağıda çıkıyor grafiğin olduğu sayfada..
çok önemli şeyler değil ama ben seviyorum VIP üyeliği
canım çekinme hiçbir şeye
ben doktoruma her şeyin anlatırım
benim lakabımı panik hasta koymuşlar, ama olsun benim içim rahat, sen de öyledüşün canım, için içini yiyeceğine, yap testini dursun kenarda, kafan rahat olsun
ama bence bir sorun yok11 gün 12 gün normal yani luteal faz için
amin canımmAnladım canım.herkese iyi geceler, bebise iyi bak ekinci babasına kavuşmanız dilegiyle
benim eşim de kimya müh.araştırmayı seviyorum, ve her şeyi bilerek yaşamayı seviyorum, sıradan kahvaltıda bir yumurta kırarken bile en iyi nasıl kırarım diye düşünür sorgularım
yani araştırmayı seviyorum, zaten mesleğim gereği öyleyim
kimyagerim, yüksek lisans terkim, eşimle evlenmek için bırakmıştım, ya o ya ben dedi iki yıl önce
can sıkıntısından açıköğretim 4 yıllık işletme bitirdim evden düşün karanfilcem
seviyorum okumayııı
offf ne tezler çürüttük bizbat yakin demek ki:18:
umarim guzel haber alirizve tezi dogrularsin canim
ben anlamadım canım bu VIP üyeliğini.bizim açtığımız ff ücretlimidi? sen nasıl 5 gün kullancan.daha önce kullandıkların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?