Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım olmaz.çünkü ben geçen ay ovulasyondan 10 gün sonra adet oldum.

canım ben erken olunca lutel faz yetmezliği gibi bişeyler okudum biyerlerdende.ama rahatladım şimdi.artık her hastalığı kendime yakıştırır oldum.:18::18:

canım DPO 12 deyim ve yumurtlama öncesinden beri meme ucu hassasiyeti ve kasık ağrısı çekiyorum her gün hemde
4 gndür de kasık ağrısına saplanmalar eşlik ediyor, daha önce hiç adet ağrım böyle olmamaıştı yani bu değişik saplanma çok belli
iki gündür de sık idrara çıkma baş gösterdi
meme uçlarım zaten kocamandır iyice fırladılar (normalde yumurtlamada olurdu iki güne kdar geçerdi, şimdi yumurtlamadan beri ağrıyor)
biraz da koyulaştı gerçekten meme ucu kenarları falan
bir de kıllandım biraz yaa
şimdilik bu kadar
yani sonuçta vücutta hiç olmayan bir hormon 1000li değerlere çıkıyor illla ki olur değişikli değil mi
oldukça yazarım canım

bu arada o bacak ağrısı bende de olur hep ovulasyon ve adette olurdu,
bir ortak nokta daha

Oy oy oyy,pekde toymuşsunuz hayatım benimki varkende pek temizlik felan yapamam bu erkekler hepmi böyle yav akşamları mutfakta işim olsa felan resmen on kere gelir gider yanıma.
sorma canım ya o varken kk'ya girmem imkansızlaşıyor benim, "oramı ovala hayatım buramam masaj yap hayatım, aa ne yapıyorsun yanıma gel hayatım"
şu an şehirdışında okulda kocacım
yarın gelecek

evet biraz erken evlenmişsiniz eşin de senden ufakmış azcık :)
gerçi ben de 24 yaşında evlendim. 87 doğumlu musun canım?
87liyim canım eşim 90lı, 2012 de evlendik, aslında ben iyi evlendim de o erken evlendi
daha okulu bile bitmedi yaa ödev yapmaktan halkla ilişkiler uzmanı oldum ben de , ondan çok ödev yapıyorum, okulları hep projeli falan, neyseki bu dönem son 3 ay kaldı

kızlar bişey sorcam ben genelde dpo 12de adet oluyorum yada dpo 13te.normalde 14. gün olması gerekiyormuş ya benim adetimin erken gelmesi sorun yaratan bişey olabilir mi?
canım takma ona benim de luteal fazlar 11 gün sürer hep
10 ve aşağısına short luteal phase(kısa lüteal faz) diyor ff
bence yoktur bir sorun, ama tedbir olsun diye danışırsın doktoruna istersen
için rahat olsun yeter ki

oh oh
yaşasın yaa ff bana hediye VIP üyelik verdiii
hediye 5 gün kullanacağım ücretsiz
belirtiler de gözüküyor ya grafiklerin altında göndereyim mi size deeee

ilk tablomu da koyayım da belirtilerle birlikte hazır VIP'yim
yıllar sonra bile bakacak arkadaşlara veri olsun

bu tablo PKOlu ve 3 yıl aralıksız Doğum kontrol hapı kuulanan, hapsız ilk ayında da yumurtlayan 25 yaşında bir bayana aittir
herkes görsün ovul. testleri 50 kere pozitif veriyor Pko da

Son düzenleme:
canım ben erken olunca lutel faz yetmezliği gibi bişeyler okudum biyerlerdende.ama rahatladım şimdi.artık her hastalığı kendime yakıştırır oldum.:18::18:

takma kafana herşeyi,bak canım benm adetim 35,33,30 günlerde olurdu hep.6 aydır korunmayı bıraktık 29a çekmişti.geçen ayda ilk kez 28 günde oldu.vee inşallah bebişimiz gelecek haa sizlerin bide iki tüpünüz var,benim tüpümün bitanesi dış gebelikten dolayı alındı.size göre şansım %50 böyleyken normal yollardan oğlum dünyaya geldi ve şimdide hamileyim inşallah.bide doktor keseyi görsede rahatlasam :18:

bu da çirkin ördek yavrusu tablommm
66 günlük sikluslarınız varsa korkmasın kimse
umut olsun herkeseee

yine yıllar sonra bakacaklar için diyorum böyle bir tablodan sonra da hamile kalabilirsinizz
bayaa geleceği düşünmeye başladım, uçtum iyice
çünkü bazen okuyorum topiklerde, şöyle oldu böyle oldu, aa diyorum aynı bendeki şeyler
e doğal olarak merak ediyorum sonucu
bir bakıyorum 2006da yazmış sonucunu da bildirmemiş
kötü oluyor, bu öyle olmasın değil mi topikcanlarım

Son düzenleme:

bat yakin demek ki:18:
umarim guzel haber aliriz ve tezi dogrularsin canim

o da olacak canım gönlünü ferah tut

inşallah yoktur canım.bu testler yüzünden baya üzüldüm şimdi doktora gidip test yaptırmaya çekinir oldum.:18:

ben anlamadım canım bu VIP üyeliğini.bizim açtığımız ff ücretlimidi? sen nasıl 5 gün kullancan.daha önce kullandıkların?
canım VIP özelliğini 5 gün verdiler
ilk kayıtta 1 ay ücretsiz deneme oluyor VIP de
yani o belirtiler rengarenk kutucuklar var ya o tabloda, garfiğin altında
onlar 1 ay sonra gidiyor, yine kaydedebiliyorsun da graikte görünmüyor
ama ateş falan ölçebiliyorsun, grafiğin yine çıkıyor, önemli özellikler zaten gitmiyor VIP gidince, mesela Gebelik monitörünü kullanamıyorsun falan, o da aşağıda çıkıyor grafiğin olduğu sayfada..
çok önemli şeyler değil ama ben seviyorum VIP üyeliği

inşallah yoktur canım.bu testler yüzünden baya üzüldüm şimdi doktora gidip test yaptırmaya çekinir oldum.:18:
canım çekinme hiçbir şeye
ben doktoruma her şeyin anlatırım
benim lakabımı panik hasta koymuşlar, ama olsun benim içim rahat, sen de öyledüşün canım, için içini yiyeceğine, yap testini dursun kenarda, kafan rahat olsun
ama bence bir sorun yok 11 gün 12 gün normal yani luteal faz için

hayırlısıyla görürüsün inşallah kesesini canım ,kalp atışınıda duyarsın ,tekmelerinide hissedersin vee sonra kucağına alırsın inşallah.

Anladım canım.herkese iyi geceler, bebise iyi bak ekinci babasına kavuşmanız dilegiyle

sağol canım inşallah bakalım bu ay olmazsa doktor yolu gözüktü zaten tekrardan.ama sağolun kızlar rahatlattınız beni.

benim eşim de kimya müh.
senle yaşıt sayılırız ben de yeni 27 oldum.
bugün aile hekimim hemşireye yönlendirdi takip yapıyorlarmış kayıt filan. 22 yaşında evlenmişsiniz çocuğunuz yok mu dedi kötü oldum tabi biraz.. zaman çok çabuk geçiyor.
bat yakin demek ki:18:
umarim guzel haber aliriz ve tezi dogrularsin canim
offf ne tezler çürüttük biz
ben anlamadım canım bu VIP üyeliğini.bizim açtığımız ff ücretlimidi? sen nasıl 5 gün kullancan.daha önce kullandıkların?

ayyy kızlar daha ilk ayından hamile kalmak böyle bişey herhalde napcaksınız vipi mipi
hamile kalsam bırak vipi herşeyi toptan bırakırım inanın ki..

ateslı hatunlarrrr ıyı gecelerrrr
umarım herkes ıyıdır
bıkac gundur pek takıp edemedım, annemdeydım.

Karanfılce sen nasılsın canım ozledım
sende memleketteymıssın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…