canım yelizim senin bu ateş bizi bu ay hop oturttu hop kaldırttı yeminle
gece tokatlamışsındır tatlım eşini inşallahİnş öyledir canım
Dün çalışma yoktu çok yoruluyıruz eşim de ben de uyuyoruz hemen
Bari bugünü değerlendireyim diye düşünüyorum ve de gidiyorum hain emellerimi gerçekleştirmeye :)
canım yerleşme lekelenmesiyse bak yerleşmeden 3 gün sonra falan çıkar idrardakızlar yine olmadı.ateşim düşmedi ama lekelenmelerim başladı ve tabiki testim negatif.bu ayda olmadı çok umutlanmıştım.artık bana doktor yolu göründü yine.rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
inşallah canım güzel haberlerinle gel halay çektir bizeinşallah canım öyledir yarına anlarız artık.
inşallah canım güzel haberlerinle gel halay çektir bize
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Aslına bakarsan 25inde çizgiyi çekmişti fakat tekrar kontrol ettim dün ölçüleri 2 tanesini 0,1 değer yanlış yazmışım onları düzelttim bugünkü değeride girince değişti anlamadım bende.
Kızlar merhabalar
Bugün burası çok tenhaydı kendimi çok yalnız hissettim
Herkez iyimi size tablomun son halini gönderiyorum nedir sizce son durum ...
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ne bileyim çok düşük ihtimal ama için rahat edecekse yap istersenselam kızlar ben hala adet olmadım ateşimde aynıbu saatten sonra çatlarmıyım ki ben ya da bi test yapsam bu tabloya rağmen gebelik olabilir mi ki
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım kendini yalnız hissetme geldim geldimKızlar merhabalar
Bugün burası çok tenhaydı kendimi çok yalnız hissettim
Herkez iyimi size tablomun son halini gönderiyorum nedir sizce son durum ...
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar ben hala adet olmadım ateşimde aynıbu saatten sonra çatlarmıyım ki ben ya da bi test yapsam bu tabloya rağmen gebelik olabilir mi ki
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ne bileyim çok düşük ihtimal ama için rahat edecekse yap istersen
bir hafta sonra falan da böyle olursa ateş, artık doktor yolunu tut kuzum,
yumurtlama her zaman olabilir tabii ki bu yumoşlara belli olmazhepsi yaramazlar
canım kendini yalnız hissetme geldim geldim
her gün ayrı bir yükseliştesin canım ya dün çatlamış olabilirsin
ateşin kaç çıkacak ilerleyen günlerde ona bakalım
çalışma var değil mi dün ondan önceki 3 gün içerisinde??
Dün gece çalışma oldu mu, bugün yükselmiş ateşin, dün çatlamış olabilirsin... Gerçi 1 kaç güne belli olur...
bugün de yapın bence riske atmaya ne gerek var kuzum, çalış çalışeveettt canlardün oldu ayyy gerçek mi bu akşam da mı gözümü kararttsam abartmasam mı ne dersiniz ?
bugün de yapın bence riske atmaya ne gerek var kuzum, çalış çalış
belli olmaz bu yumyumlara
Merhabalar arkadaşlar.bugün doktor tahlil derken yeni girebildim topiğe.bebişi karından gördük bugün.bir hafta sonra kalp atışlarını dinleyecez inşallahhafif kansızlık dışında tahliller güzel maşallah.benden bukadar.ama çook bulantım var :2:
Merhabalar arkadaşlar.bugün doktor tahlil derken yeni girebildim topiğe.bebişi karından gördük bugün.bir hafta sonra kalp atışlarını dinleyecez inşallahhafif kansızlık dışında tahliller güzel maşallah.benden bukadar.ama çook bulantım var :2:
Maalasef padişah hazretleri halvete çağırmadıgece tokatlamışsındır tatlım eşini inşallah
yumurtlamış olabilirsin canım ya baktım tablona
inşallah tavan yapar ateşin bööööyle kış günü cam kapı açtırırsın, ateş basmaların olur
gozun aydin canim. haftaya sen ben ve ekinci icin cookk onemli. hepimizde kalp atisina gidecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?