canım o sakın yumurtlama lekelenmesi olmasın??İlk defa bugün ateşim 36.4 çıktı acaba yumurtladım mı ki?
Adet olunca ateşin düşmesi lazım benim tablomda en yüksek ateş bugün çıktı.
Pembemsi akıntım da bir daha gelmedi akşamüstünden beri.
Dakka başı gidip baktım.
Bakalım yarın ne olacak?
Yaaa inşallah yumurtlamışımdır yaa.
Boşa mı içiyorum ben metformini?
Hormonlarım da düzeldi.
Neden böyle oluyor anlamıyorum.
Pöfffffff moralim çok bozuldu
canım o sakın yumurtlama lekelenmesi olmasın??
bu gece için geç değil değerlendirin mutlaka
dün var mıydı çalışmaa
Canim bence hic takma yumurtladigini dusunuyorum ben, gunasiri devam etmek lazim yinede
Halimiz kalmadı melek :))))
Günaydın...
Gerçekten zor ya hu bu ne böle çıktı indi ateş hal kamadı gerçekten şimdi bu düşüş adet geliyo mu demek anlamadım ?
Daha adete çok var güzelim, yumurtlayıp yumurtlayamağımı anlamaya çalışıyoruz daha, dur bakalım :))
hmmm güzel o zaman peki bu düşüş neden olabilir adet yakıın olsaydı o gelicekti aklıma :44:İnş bu ay olmuştur ya
kızlar yine olmadı.ateşim düşmedi ama lekelenmelerim başladı ve tabiki testim negatif.bu ayda olmadı çok umutlanmıştım.artık bana doktor yolu göründü yine.rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
kızlar yine olmadı.ateşim düşmedi ama lekelenmelerim başladı ve tabiki testim negatif.bu ayda olmadı çok umutlanmıştım.artık bana doktor yolu göründü yine.rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Mericem umudunu yitirme, daha kırmızı kartı tam yememişsin ki, hem ateşte iyi, düşmemiş, bekle 1 kaç gün daha tatlım...
Ateşin düşmesi iyi değilmi demek ki bebiş olabilir
benimde aynı ateş düşmedi lekelenme yok negatif sonuç. takma kafana canım ya belki yumurtlama zamanını yanlış hesapladı ff. Daha tam gelmemiş kırmızıllar yada bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi ki. İyi düşün merak etme herşeyin hayırlısı...
benimde aynı ateş düşmedi lekelenme yok negatif sonuç. takma kafana canım ya belki yumurtlama zamanını yanlış hesapladı ff. Daha tam gelmemiş kırmızıllar yada bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi ki. İyi düşün merak etme herşeyin hayırlısı...
İlknurcum tablonu göremedim ilk sayfada, yayınlasana bakalım...
mericeeee lekelenmen yerleşme lekelenmesi olabilir gerçekten, hemen umudunu kaybetmebenimde aynı ateş düşmedi lekelenme yok negatif sonuç. takma kafana canım ya belki yumurtlama zamanını yanlış hesapladı ff. Daha tam gelmemiş kırmızıllar yada bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi ki. İyi düşün merak etme herşeyin hayırlısı...
mericeeee lekelenmen yerleşme lekelenmesi olabilir gerçekten, hemen umudunu kaybetme
ilknur canım senin zaten 2 alternatif yumurtlama günün var, geç olanında yumurtladıysan daha çıkmaz idrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?