Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım o sakın yumurtlama lekelenmesi olmasın??
bu gece için geç değil değerlendirin mutlaka
dün var mıydı çalışmaa

canım o sakın yumurtlama lekelenmesi olmasın??
bu gece için geç değil değerlendirin mutlaka
dün var mıydı çalışmaa

İnş öyledir canım
Dün çalışma yoktu çok yoruluyıruz eşim de ben de uyuyoruz hemen
Bari bugünü değerlendireyim diye düşünüyorum ve de gidiyorum hain emellerimi gerçekleştirmeye :)

Günaydın...
Gerçekten zor ya hu bu ne böle çıktı indi ateş hal kamadı gerçekten şimdi bu düşüş adet geliyo mu demek anlamadım ?

Daha adete çok var güzelim, yumurtlayıp yumurtlayamağımı anlamaya çalışıyoruz daha, dur bakalım :))

Daha adete çok var güzelim, yumurtlayıp yumurtlayamağımı anlamaya çalışıyoruz daha, dur bakalım :))

hmmm güzel o zaman peki bu düşüş neden olabilir adet yakıın olsaydı o gelicekti aklıma :44:İnş bu ay olmuştur ya

kızlar yine olmadı.ateşim düşmedi ama lekelenmelerim başladı ve tabiki testim negatif.bu ayda olmadı çok umutlanmıştım.artık bana doktor yolu göründü yine.rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Mericem umudunu yitirme, daha kırmızı kartı tam yememişsin ki, hem ateşte iyi, düşmemiş, bekle 1 kaç gün daha tatlım...

Ateşin düşmesi iyi değilmi demek ki bebiş olabilir

Mericem umudunu yitirme, daha kırmızı kartı tam yememişsin ki, hem ateşte iyi, düşmemiş, bekle 1 kaç gün daha tatlım...

öyle tatlım ama 12. gün silikte olsa çıkardı bir çizgi.umarım bu sefer yanılırımda bebiş vardır.benim umudum kalmadı

benimde aynı ateş düşmedi lekelenme yok negatif sonuç. takma kafana canım ya belki yumurtlama zamanını yanlış hesapladı ff. Daha tam gelmemiş kırmızıllar yada bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi ki. İyi düşün merak etme herşeyin hayırlısı...

öyle canım herşeyin hayırlısı rabbim çok bekletmeden versin inşallah.

İlknurcum tablonu göremedim ilk sayfada, yayınlasana bakalım...

mericeeee lekelenmen yerleşme lekelenmesi olabilir gerçekten, hemen umudunu kaybetme
ilknur canım senin zaten 2 alternatif yumurtlama günün var, geç olanında yumurtladıysan daha çıkmaz idrarda

mericeeee lekelenmen yerleşme lekelenmesi olabilir gerçekten, hemen umudunu kaybetme
ilknur canım senin zaten 2 alternatif yumurtlama günün var, geç olanında yumurtladıysan daha çıkmaz idrarda

inşallah canım öyledir yarına anlarız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…