adet geliyor galiba yavaştan...
aynen öyle valla kusum oyun oynuyo sanki bu ay bizle bu yumyumlar
günaydıııııın kızlar benim ateş bugünde dün kü gibi çıktı gerçi akşam bölük pörçük uyudum amaff ne zamana çizgi çeker ki bana çatladım heralde ben dimi :26:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynen öyle valla kusum oyun oynuyo sanki bu ay bizle bu yumyumlarama belki bu düşüş yükseleceğine isarettir inşallah yarın yükselir ateşin
Alla alla sasirdim kaldim valla inat etti cikmiyoracaba kimyasal gebelikten sonra vucut kendinimi topluyor boyle olurmuydu ?
Kuzular herkeze hayırlı günler
Benim tabloya neler oluyo böle :18:
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydıııııın kızlar benim ateş bugünde dün kü gibi çıktı gerçi akşam bölük pörçük uyudum amaff ne zamana çizgi çeker ki bana çatladım heralde ben dimi :26:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynen öyle valla kusum oyun oynuyo sanki bu ay bizle bu yumyumlarama belki bu düşüş yükseleceğine isarettir inşallah yarın yükselir ateşin
bende merak ediyorum merice i ateşi çok güzeldiben de merice35 i merak ettim kizlar. haberiniz var mi? son iki atesi girmemis ama hala degeri yuksekti.
yelzcim. kimyasal gebelikten dolayi olur bu dalgalanmalar. kurtajdan sonra tuhaftim baya. vucut ancak toplayacak.
yagmurcum. boyle giderse 37 yada 38 e cizgiyi cekecek. bi yumurtlasaydin da rahatlasaydin canim.
gunaydin canim. dedigim gibi olmus. tablonda kirmizi ile cekilen cizgi 20. gundeki senin o gun yumurtladigini gosteriyor. yani artik bebek olmasi icin gerekli gun bitti. hani birazcik karistirmistin ya sen. buna gore 18-19-20-21. gunlerden ikisinde calisma vardir insallah. sen yine de temkinli davran. bir kac gun daha gun asiri calusmayi birakma. garanti altina al boylece canim.
ben adet olmayı beklerken ateşim az da olsa yükseldi allahım inşallah yumurtlamışımdır ve bu defa olur gelir bebişim :18: benim gibi 37-38. günde yumurtlayan hiç oldumu hamile olan var mı acaba :26: ilknur vardı gelmiyor bi kaç gündür sanırım o da 37. gün yükselmişti ateş test falan yaptı mı acaba :26:
Selam canım bende anlaşılan geç çatladım bu ay hiç bu kadar uzun sürmemişti ne diyim dengem şaştı. 37 de çatladım 44 de test yaptım negatif çıktı. Bekliyorum hala ne gelen ne giden var. haftaya tekrar yapacağım test.
Umarım bu geç çatlamaların sonu hayırlı olur hepimiz için. :))
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
amin canım inşallahSelam canım bende anlaşılan geç çatladım bu ay hiç bu kadar uzun sürmemişti ne diyim dengem şaştı. 37 de çatladım 44 de test yaptım negatif çıktı. Bekliyorum hala ne gelen ne giden var. haftaya tekrar yapacağım test.
Umarım bu geç çatlamaların sonu hayırlı olur hepimiz için. :))
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
İlknurcum senin döngün normalde kaç gün sürüyodu?
valla canım en fazla 45 olmuştu geçen yıl ama sonra hiç o kadar uzamamıştı.35-40 gidiyordu. bu ay 47 oldu hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?