Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet geliyor galiba yavaştan...

aşırı yavaş geliyor sanırım
önceki adetimde pembe akıntının ardından ertesi gün kanamam artmıştı.
şimdi tık yok ama kasık ağrım ve bacak ağrım var aynı adetliyken yaşadığım ağrılardan.
hayırlısı bakalım
zaten doğru dürüst halvet de olamadık yumurta da olmamış zati bu ay

kızlar benim ateşe de bakın ya

42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com

ovulasyon testinde ikinci çizgi birinciden daha koyu çıktı
ama kociş hasta diye yapamıyorum gücüm dermanım yok diyo ya
off yaa...
geçen ay geç yumurtladım aliba gecikti..
bu ayda erken yumurtluyorum demek ki..
hamile kaldığım ilk ayda, önceki ay gecikme yaşamıştım diğer ayında ilk hamileliğimi yaşaşmıştım..
acaba bu ay şansım daha yüksek mi olacak
hoşş çalışma olmadıktan sonra nasıl bebiş olacak ya..
inş yarına kadar kociş iyileşir ya

günaydıııııın kızlar benim ateş bugünde dün kü gibi çıktı gerçi akşam bölük pörçük uyudum ama ff ne zamana çizgi çeker ki bana çatladım heralde ben dimi :26:

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

aynen öyle valla kusum oyun oynuyo sanki bu ay bizle bu yumyumlar ama belki bu düşüş yükseleceğine isarettir inşallah yarın yükselir ateşin

Maymun etti bizi wallaaa... Umarım artık çatlamışızdır yaaa...

Alla alla sasirdim kaldim valla inat etti cikmiyor acaba kimyasal gebelikten sonra vucut kendinimi topluyor boyle olurmuydu ?

Bende kimyasla gebeliğe yormak istiyorum ama mübarek herkes geç çatladı bu ay, anlamadım gitti yaf :/

Kuzular herkeze hayırlı günler
Benim tabloya neler oluyo böle :18:

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

gunaydin canim. dedigim gibi olmus. tablonda kirmizi ile cekilen cizgi 20. gundeki senin o gun yumurtladigini gosteriyor. yani artik bebek olmasi icin gerekli gun bitti. hani birazcik karistirmistin ya sen. buna gore 18-19-20-21. gunlerden ikisinde calisma vardir insallah. sen yine de temkinli davran. bir kac gun daha gun asiri calusmayi birakma. garanti altina al boylece canim.

ben adet olmayı beklerken ateşim az da olsa yükseldi allahım inşallah yumurtlamışımdır ve bu defa olur gelir bebişim :18: benim gibi 37-38. günde yumurtlayan hiç oldumu hamile olan var mı acaba :26: ilknur vardı gelmiyor bi kaç gündür sanırım o da 37. gün yükselmişti ateş test falan yaptı mı acaba :26:

ben de merice35 i merak ettim kizlar. haberiniz var mi? son iki atesi girmemis ama hala degeri yuksekti.

yelzcim. kimyasal gebelikten dolayi olur bu dalgalanmalar. kurtajdan sonra tuhaftim baya. vucut ancak toplayacak.

yagmurcum. boyle giderse 37 yada 38 e cizgiyi cekecek. bi yumurtlasaydin da rahatlasaydin canim.

yelzcim. kimyasal gebelikten dolayi olur bu dalgalanmalar. kurtajdan sonra tuhaftim baya. vucut ancak toplayacak.

yagmurcum. boyle giderse 37 yada 38 e cizgiyi cekecek. bi yumurtlasaydin da rahatlasaydin canim.

Toru topu yaşadığım 7 günlük hamileliğim oldu, ne kese gördüm ne kalp atışı duydum. Kendiliğimden kanamam oldu, ağrımda olmadı. Vücudum beni yönetiyo bu aralar resmen yaaa, kilo alıyorum hızla :/

cnm yumurtlama olmuş mu demek öluyo yani ben ovulasyon testi yapmıştım 18 inde çift çizgiyi yakalamştım ama birleşme 20 inde oldu daha da olmadı ...Yani bu akşam ve sonrası da işe yarayabilir mi ? Tüh ya ozaman akşam da o kadar dedi boş geçmesin istemedim yumurta geçti diye

Selam canım bende anlaşılan geç çatladım bu ay hiç bu kadar uzun sürmemişti ne diyim dengem şaştı. 37 de çatladım 44 de test yaptım negatif çıktı. Bekliyorum hala ne gelen ne giden var. haftaya tekrar yapacağım test.

Umarım bu geç çatlamaların sonu hayırlı olur hepimiz için. :))

423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com

İlknurcum senin döngün normalde kaç gün sürüyodu?

amin canım inşallah sonu bebiş olsun artık senin tablona benziyor şimdilik benimki sürekli takibindeyim iki gündür inşallah mevlam yüzümüzü güldürür bu ay bu arada senin 10. gün olmuş kusum belki kanda çıkabilir sen pazartesi böyle devam ederse bi kana git hemen inşallah güzel haberlerini alırız

bu arada benim ara ara adet olcam gibi karnım ağrıyor ya yoksa bu ateş beni kandırıyo mu :44:

valla canım en fazla 45 olmuştu geçen yıl ama sonra hiç o kadar uzamamıştı.35-40 gidiyordu. bu ay 47 oldu hayırdır inşallah

öğrendiğimden beri her gün aynı saatte ölçüm yapıorum bende çok yeni tablom geç veya erken çatladığımı nasıl anlıcam ? ve tablo da yazan dpo ne demek acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…