amin canım inşallahsonu bebiş olsun artık senin tablona benziyor şimdilik benimki sürekli takibindeyim iki gündür inşallah mevlam yüzümüzü güldürür bu ay bu arada senin 10. gün olmuş kusum belki kanda çıkabilir sen pazartesi böyle devam ederse bi kana git hemen inşallah güzel haberlerini alırız
bu arada benim ara ara adet olcam gibi karnım ağrıyor ya yoksa bu ateş beni kandırıyo mu :44:
cnm yumurtlama olmuş mu demek öluyo yani ben ovulasyon testi yapmıştım 18 inde çift çizgiyi yakalamştım ama birleşme 20 inde oldu daha da olmadı ...Yani bu akşam ve sonrası da işe yarayabilir mi ? Tüh ya ozaman akşam da o kadar dedi boş geçmesin istemedim yumurta geçti diye
öğrendiğimden beri her gün aynı saatte ölçüm yapıorum bende çok yeni tablom geç veya erken çatladığımı nasıl anlıcam ? ve tablo da yazan dpo ne demek acaba ?
ff de kırmızı çizgi çekildiği nokta senin ovulasyonunun olduğu tarih oluyor. dpo da o çizgiden sonra geçen gün sayısı. sanırım dpo 14te yani 14 gün sonrasında adet oluyorsun. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltin :)
telaş yapma canim. 18 inde cift cizgi gorduysen bu demek olur ki 19 yada 20 de yumurtlayacaksin. atesine gorede 20de yumurtlamissinm oh zaten 20 sini de bos birakmamissin ku en guzel gunde birliktelik olmus. bundan sonrasi allaha kalmus.
dpo: yumurtlamadan regl gunune kadar gecen sureyi gosterir. bu sure sonunda ya regl olursun ya da hamile. sen yinede bu birkac gunu degerlendir de garanti olsun canim.
ff de kırmızı çizgi çekildiği nokta senin ovulasyonunun olduğu tarih oluyor. dpo da o çizgiden sonra geçen gün sayısı. sanırım dpo 14te yani 14 gün sonrasında adet oluyorsun. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltin :)
Kızlar gerçekten hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum ama isim bilmiyorum nick te ezberde tutamadım hakkınızı helal edin lütfen. Bu sistemden eşim anlamadığı için kendimi oyaladığımı düşünüyodu ciddi ciddi işe yaradığını anlayınca dün geceki heycanını görseniz dedi kız yoksa hamile olmayasın o kelime bile kalp atışlarımı hızlandırmaya yetiyo ya inanılır gibi değilO yüzden ısrarla olsun dedi ama malesef kendimi iyi hissetmedim 18 - 20 arası tüm günlerde bilmeden yumurta olayını çok istekliydi ama bende yoktu şimdi diyorum kendi kendime bu ay nadip olmayacak mı acaba çünkü çok istiyorum çizgiyi de gördüm ama bi güç engel oldu sanki birleşmek istemedim nese 20 sine nasip oldu işte yani dpo dan sonra ateş yükselmeleri tamamen gebelik ve rengl sonuçları demek
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablomu sizinle paylaşıcam sürekli yorumlarınız çok önemli benim için
Hadi hayırlısı ama daha erken konuşmak için daha dpo 3 tesin 14 ü bekle derim ben hakkımızda hayırlısı canım hepimizin kalbine göre versin rabbim.
HMMM :26: şimdi dpo 3 ne demek oluyo 14 . günü ne güne denk geliyor nasıl anlarım desem beni dövmessin dimi ?
HMMM :26: şimdi dpo 3 ne demek oluyo 14 . günü ne güne denk geliyor nasıl anlarım desem beni dövmessin dimi ?
askolsun. niye dovelimm dpo=3 demek yumurtlayali 3 gun olmus demek. eger hamileysen ki suan bunu demek icin cookkkk erken dpo=14 de test yaptiginda pozitif cikar demek. yani artik bekleyecegiz guzelim.
askolsun. niye dovelimm dpo=3 demek yumurtlayali 3 gun olmus demek. eger hamileysen ki suan bunu demek icin cookkkk erken dpo=14 de test yaptiginda pozitif cikar demek. yani artik bekleyecegiz guzelim.
benim ateş ne alemde kızlar
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün denemeye çalıştık olmadı ya..
bende bir isteksizlik ki sormayın
ben isteyince de eşim hasta idi:26::26:
biri sanki engel oluyor ya..
:44::44::44:
Seni en iyi anlayanlardan olabilirim cnm aynı şey benimde başıma geldi hatta yazdım kızlara yumurtlama günümde resmen biri engelledi sanki hayırlısı
evet aynen canım ya..
deli gibi bebek istiyorum..
eşim de hasta olmasına rağmen yardımcı olmaya çalıştı..
amaa yok tık yok bende..
zerre kadar istek yoktu..
nasıl o uyudu bende istek arttı, bu kez o istemedi uyuyacam diye..
tam 14 gun olmayabiliyor canim. dongu uzunlugu ve yumurtlama gunune bagli. ornegin benim 27 gun suruyor dongum. birin de 16. birinde 21. gun yumurtladigim icin dpo: 10 ve 7 gun olmustu.
benim böyle devam etse bugün yarın yumurtlayacam gibi..
ve daha sıfır çalışma..
bebişi rüyamda göremem bu şekilde
Geldi benim kırmızılar yahu bu ateş ölçme bana göre değil sanırım ne zaman yumurtadım ki şimdi ben??
cnm slm.
Ben de tablo konusunda pek tecrubeli değilim ama tablon varsa kopyalarmısın bi incelemek istiyorum az çok kafamda bişey olaşabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?