Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde sırtım ağrıyor ara ara.birde midem anlamadım ne oluyor. Bu ateş banada oyun oynuyor yükseklerdeyiz şuara. Haftaya evde yapıcam test ff 4 ünde yap diyor testi sabredemem o kadar. haberdar ederim tabi sizi sonuçtan.

telaş yapma canim. 18 inde cift cizgi gorduysen bu demek olur ki 19 yada 20 de yumurtlayacaksin. atesine gorede 20de yumurtlamissinm oh zaten 20 sini de bos birakmamissin ku en guzel gunde birliktelik olmus. bundan sonrasi allaha kalmus.
dpo: yumurtlamadan regl gunune kadar gecen sureyi gosterir. bu sure sonunda ya regl olursun ya da hamile. sen yinede bu birkac gunu degerlendir de garanti olsun canim.

öğrendiğimden beri her gün aynı saatte ölçüm yapıorum bende çok yeni tablom geç veya erken çatladığımı nasıl anlıcam ? ve tablo da yazan dpo ne demek acaba ?

ff de kırmızı çizgi çekildiği nokta senin ovulasyonunun olduğu tarih oluyor. dpo da o çizgiden sonra geçen gün sayısı. sanırım dpo 14te yani 14 gün sonrasında adet oluyorsun. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltin :)

tam 14 gun olmayabiliyor canim. dongu uzunlugu ve yumurtlama gunune bagli. ornegin benim 27 gun suruyor dongum. birin de 16. birinde 21. gun yumurtladigim icin dpo: 10 ve 7 gun olmustu.

Kızlar gerçekten hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum ama isim bilmiyorum nick te ezberde tutamadım hakkınızı helal edin lütfen. Bu sistemden eşim anlamadığı için kendimi oyaladığımı düşünüyodu ciddi ciddi işe yaradığını anlayınca dün geceki heycanını görseniz dedi kız yoksa hamile olmayasın o kelime bile kalp atışlarımı hızlandırmaya yetiyo ya inanılır gibi değil O yüzden ısrarla olsun dedi ama malesef kendimi iyi hissetmedim 18 - 20 arası tüm günlerde bilmeden yumurta olayını çok istekliydi ama bende yoktu şimdi diyorum kendi kendime bu ay nadip olmayacak mı acaba çünkü çok istiyorum çizgiyi de gördüm ama bi güç engel oldu sanki birleşmek istemedim nese 20 sine nasip oldu işte yani dpo dan sonra ateş yükselmeleri tamamen gebelik ve rengl sonuçları demek

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

tablomu sizinle paylaşıcam sürekli yorumlarınız çok önemli benim için

Hadi hayırlısı ama daha erken konuşmak için daha dpo 3 tesin 14 ü bekle derim ben hakkımızda hayırlısı canım hepimizin kalbine göre versin rabbim.

Hadi hayırlısı ama daha erken konuşmak için daha dpo 3 tesin 14 ü bekle derim ben hakkımızda hayırlısı canım hepimizin kalbine göre versin rabbim.

HMMM :26: şimdi dpo 3 ne demek oluyo 14 . günü ne güne denk geliyor nasıl anlarım desem beni dövmessin dimi ?

HMMM :26: şimdi dpo 3 ne demek oluyo 14 . günü ne güne denk geliyor nasıl anlarım desem beni dövmessin dimi ?

askolsun. niye dovelimm dpo=3 demek yumurtlayali 3 gun olmus demek. eger hamileysen ki suan bunu demek icin cookkkk erken dpo=14 de test yaptiginda pozitif cikar demek. yani artik bekleyecegiz guzelim.

:)) yok daha neler. bugün itibariyle dpo 3 tesin. dpo 14 te 11 gün sonraya geliyor. zaten çizelgene bakarsan göreblirsin kırmızı çizgiyi çektikten sonra dpo ortaya çıktı ve hergün bir bir artarak gidiyor. şuan dpo 3 tesin yarın dpo 4 olacaksın böle gidecek. 14 olduğunda regl olacaksın. Tabi daha erkende olabilirmişsin cuteheart ın dediği gibi. eğer olmazsan hamilelik olabilir. Umarım yardımcı olmuştur.

askolsun. niye dovelimm dpo=3 demek yumurtlayali 3 gun olmus demek. eger hamileysen ki suan bunu demek icin cookkkk erken dpo=14 de test yaptiginda pozitif cikar demek. yani artik bekleyecegiz guzelim.

ok ben sürekli tabloyu kopyalarım canm hayırlısı olsun beraber öğrenicez

Seni en iyi anlayanlardan olabilirim cnm aynı şey benimde başıma geldi hatta yazdım kızlara yumurtlama günümde resmen biri engelledi sanki hayırlısı

Seni en iyi anlayanlardan olabilirim cnm aynı şey benimde başıma geldi hatta yazdım kızlara yumurtlama günümde resmen biri engelledi sanki hayırlısı

evet aynen canım ya..
deli gibi bebek istiyorum..
eşim de hasta olmasına rağmen yardımcı olmaya çalıştı..
amaa yok tık yok bende..
zerre kadar istek yoktu..
nasıl o uyudu bende istek arttı, bu kez o istemedi uyuyacam diye..

Malesef bende işte aynı konudan muzdaribim...
Ama o an düşündüm dedim ki var bundaa bişi boşyere olmadı Rabbim müsade etmiyor diye kendimi teselli ettim kısmet diyelim nasipse zaten bizimle miniğimiz bu ay

benim böyle devam etse bugün yarın yumurtlayacam gibi..
ve daha sıfır çalışma..
bebişi rüyamda göremem bu şekilde

tam 14 gun olmayabiliyor canim. dongu uzunlugu ve yumurtlama gunune bagli. ornegin benim 27 gun suruyor dongum. birin de 16. birinde 21. gun yumurtladigim icin dpo: 10 ve 7 gun olmustu.

onu nasıl hesaplıcam peki:18: ff göstericek mi bana ?

Geldi benim kırmızılar yahu bu ateş ölçme bana göre değil sanırım ne zaman yumurtadım ki şimdi ben??

Geldi benim kırmızılar yahu bu ateş ölçme bana göre değil sanırım ne zaman yumurtadım ki şimdi ben??

cnm slm.
Ben de tablo konusunda pek tecrubeli değilim ama tablon varsa kopyalarmısın bi incelemek istiyorum az çok kafamda bişey olaşabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…